Tijdens de huwelijksdag is fluitist Paul Smithuis op verschillende momenten in te zetten. Één daarvan is het optreden tijdens de huwelijksceremonie. Hier onder staat beschreven hoe hij daarbij te werk gaat. Het pakket wordt voor een vaste prijs aangeboden.

Een optreden tijdens de ceremonie wordt geheel in samenspraak met het bruidspaar samengesteld. Het contact verloopt doorgaans per e-mail of telefonisch. Desgewenst kan er vooraf een kennismakingsgesprek worden gepland. Het bruidspaar is geheel vrij in de keuze van de te spelen werken. Één van zijn bijzondere kwaliteiten is juist die liedjes te kunnen spelen waar het bruidspaar een speciale band mee heeft. Om van de gekozen werken een goede indruk te krijgen ontvangt het bruidspaar een demo thuis gestuurd. Voor het instuderen van de songs worden geen extra kosten berekend.

1 Ervaringen

9,2101

Paul, wat zijn we blij dat we je hebben gevraagd om te komen spelen op onze bruiloft. Wij hebben bijzonder leuke reacties ontvangen van de aanwezigen ! Nogmaals bedankt!

Pink Lemon Cards