FINCH discoteam

Jullie gaan trouwen… gefeliciteerd! Laten we eerst eens kennismaken…

15 jaar ervaring
FINCH discoteam is gespecialiseerd in het verzorgen van DJ’s en drive in shows op bruiloften door heel Nederland. Met ruim 15 jaar ervaring weten we iedere bruiloft – hoe intiem of spectaculair ook – af te sluiten met een onvergetelijk feest!

sfeervolle shows en DJ's
Bij jullie keuze voor een bruiloft DJ show is de ‘sfeer’ een belangrijke factor. Onze shows zijn hier perfect op afgestemd met de juiste verlichting. Daarnaast is de DJ erg sfeerbepalend. Uiteraard voelen onze ervaren, allround bruiloft DJ’s het publiek moeiteloos aan en spelen ze in op wat er in de zaal gebeurt. Jullie wensen vormen daarbij het uitgangspunt… het is immers jullie feest!

extra's
Naast onze populaire White Shows verzorgen we ook allerlei extra's om jullie bruiloft nog sfeervoller te maken. Denk bijvoorbeeld eens aan:

– FINCH discoteam DJ & sax
– FINCH discoteam 'LIVE' (DJ met meerdere muzikanten)
– fotobooth // videogastenboek
– sfeerverlichting
– lasershow
– ceremonieverzorging

zorgeloos genieten
Als bedrijf hebben we service, kwaliteit en zekerheid hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat jullie zorgeloos van jullie grote dag kunnen genieten, maar ook dat we met jullie meedenken over de meest optimale invulling van jullie feestavond of ceremonie.

showroom
Jullie zijn van harte welkom om eens langs te komen in onze showroom, waar we wekelijks kennismakingsavonden organiseren. We bespreken dan jullie wensen, krijgen een indruk van de verschillende shows & aanvullende mogelijkheden en krijgen uiteraard alvast een voorproefje van hoe onze stijlvolle shows er 'in het echt' uit zien!

Interesse? Neem dan snel contact op of ga naar onze website en kijk bij onze referenties of meld je direct aan voor een bezoek aan één van onze demo's!

Het lijkt ons leuk om ook van jullie bruiloft een onvergetelijk feest te maken, dus hopelijk tot snel!

Muzikale groetjes namens FINCH discoteam

1 Ervaringen

10101
Pink Lemon Cards