Het team van Esther’s Bruidsshop bestaat uit de zusjes Sandra en Esther. Zij hebben beide alle mode opleidingen gevolgd en zijn gespecialiseerd op het gebied van styling, adviseren, vermaken en aanpassen van elke bruidsjurk..
Samen bieden zij elke bruid service, deskundigheid en 100% aandacht.. In de gezellige Riviera Mason style winkel werken zij op afspraak om jou als bruid in ’t zonnetje te zetten en zorgen voor een blije bruid met een Yes to the Dress..!

7 Ervaringen

10101

Esther’s Bruidsshop is een ontzettend prachtige winkel. Het moment dat ik de winkel binnenkwam werd ik meteen met een warm welkom ontvangen. Esther en Sandra zijn zeer professionele en vriendelijke dames. Toen ik mijn ideeën over mijn jurk met Esther had besproken zaten we meteen op één lijn en wist zij precies wat voor smaak en stijl ik had. Mijn zus, vader, moeder en ik kregen rustig de tijd en aandacht met een kopje thee erbij om de jurken te bekijken en uiteindelijk uit te zoeken. Ik heb enorm genoten van dit belangrijke moment in mijn leven. Na vier jurken gepast te hebben had ik al mijn trouwjurk gevonden! En.. I said yes to the dress! Ongelofelijk bedankt Esther en Sandra! Ik kan niet wachten tot mijn bruiloft. Dan mag ik eindelijk mijn prachtige trouwjurk, sluier, hakken en haaraccessoires weer dragen.. Zo leuk!

10101

Ik heb een fantastische ochtend gehad tijdens het passen van de verschillende jurken. Dankzij de fijne hulp en de goede adviezen heb ik mijn droomjurk gevonden!

Esther
Superlief Linda, dank je wel!!
15-07-19
10101

Esther’s bruidsshop heeft een hele goede, vriendelijke en fijne service! Je merkt gelijk dat ze veel ervaring hebben. We hadden tijdens het jurken passen een heerlijke high tea met lekkere hapjes. Ik kon rustig passen en ze namen echt de tijd. Ze luisterde naar alle wensen en konden zo de perfecte jurken pakken om te passen. Een top zaak om de bruidsjurk van je dromen te vinden!

Esther
Geweldig om te horen Irene, dank je wel!
15-07-19
10101

Een schitterende winkel in RM styl!! Super service,denken met je mee…Alsof je hen al jaren kent …Esther’s bruidsmode heeft in mijn ogen recht op de award!!!

10101

Een schitterende winkel in RM styl!! Super service,denken met je mee…Alsof je hen al jaren kent …Esther’s bruidsmode heeft in mijn ogen recht op de award!!!

Esther .
Dank je wel Karin! Jij was prachtig op DE DAG in je mooie trouwjurk en je straalde helemaal, heerlijk om te zien! Gr. Esther
15-07-19
10101

Was simpelweg top!

Esther
Teska helemaal top! Dank je wel!
15-07-19
9,9101
Pink Lemon Cards