Mijn stijl is spontaan en ongedwongen. Ik houd er van om de emoties, details en unieke momenten te vangen zoals de dag zich ontvouwt.

Mijn stijl past het best bij bruidsparen die hun trouwdag ontspannen willen beleven, samen met familie en vrienden, en tevens hun eigen stempel op de dag willen zetten.

4 Ervaringen

10101

Ernst-Jan heeft veel creatieve ideeën over hoe de mooiste foto in de beste setting gemaakt kan worden. Tijdens de dag hebben we nauwelijks gemerkt dat hij er was en dat uitte zich in mooie spontane foto’s. Een aantal statische foto’s hebben we natuurlijk ook gemaakt omdat we dat graag wilde zoals groepsfoto’s met familie. Met Ernst-Jan kun je alle kanten op, hij is zeer flexibel en geeft je echt gevoel dat het ‘jouw’ dag is. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat!

10101

Zijn oog voor detail gaf de doorslag om voor Ernst-Jan te kiezen. Tijdens de hele dag was Ernst-Jan onzichtbaar, terwijl de foto’s precies de sfeer van de dag vertellen! Het resultaat zijn herinneringen waar wij erg blij van worden.

9,9101

Wij zijn erg blij dat wij voor Ernst-Jan hebben gekozen als onze trouwfotograaf. Hij zorgt voor een ontspannen en ongedwongen sfeer wat wij en onze gasten als zeer prettig hebben ervaren. Ernst-Jan heeft onze wensen goed weten te realiseren. De foto’s en het trouwalbum zijn super geworden!

9,7101

Ernst-Jan heeft onze dag prachtig vastgelegd. Hij vindt de spontaniteit tijdens de fotoshoot belangrijk en dat zie je terug in de foto’s. De foto’s zijn mooi natuurlijk bewerkt en het album is onvergetelijk geworden, precies onze stijl.

Pink Lemon Cards