Onder de naam Goudmerk maakt Edelsmid Erwin Borggreve sieraden met een verfijnde vormgeving.
Erwin heeft zich gespecialiseerd in het maken van persoonlijke trouw- en verlovingsringen. Daarbij werkt hij vooral met geelgoud, witgoud en roodgoud, eventueel voorzien van diamanten of andere edelstenen. Ook hergebruik van uw eigen gouden sieraden is vaak mogelijk.
Erwin ontwerpt en smeedt graag in overleg met u een uniek paar trouwringen. Bezoek daarvoor het atelier van Goudmerk en kijk eens op uw gemak rond. Erwin vertelt u graag alles over de vele mogelijkheden voor persoonlijke trouwringen.

Bruidssieraden
Naast trouw- en verlovingsringen vindt u bij Goudmerk ook unieke bruidssieraden zoals colliers, armbanden, oorstekers en oorhangers. Alle sieraden worden door Erwin met de hand gemaakt, daarbij is er alle ruimte voor uw eigen inbreng. Ontwerpen kunnen bijvoorbeeld in overleg worden aangepast zodat ze perfect passen bij de trouwjurk.

In hartje centrum
Edelsmederij Goudmerk is te vinden in het centrum van Breda, dichtbij park Valkenberg, in de St. Annastraat, één van de leukste winkelstraatjes van Breda. U bent van harte welkom tijdens openingsuren, komt u liever op een ander moment, neem dan contact op voor het maken van een afspraak

1 Ervaringen

10101
Pink Lemon Cards