Duyf Haarlem

Exclusieve herenschoenen met de hand gekleurd

Een bijzondere dag vraagt om unieke schoenen. Laat uw trouwschoenen kleuren in uw persoonlijke stijl, in de kleur van de bruidsjurk of gewoon in een knalkleur die lekker opvalt. Bij Duyf worden alle schoenen met de hand gekleurd, oftewel hand finished. De collectie bestaat uit zes modellen met keuze uit drie verschillende kleurtechnieken. Regelmatig wordt het kleurenpallet aangevuld met unieke kleuren zoals baksteenbruin, prima paars of casual cognac.

Levertijd en prijzen

Prijzen van de hand finished schoenen variëren van €450,- tot €505,- en hebben een levertijd van ongeveer 5 werkdagen, mits de schoenen op voorraad zijn. Voor speciale uitvoeringen, van bijvoorbeeld krokodillenleer, gelden afwijkende levertijden en prijzen.

Maatschoenen

Naast de hand finished collectie biedt Duyf ook maatwerk aan. Duyf maatschoenen worden volledig met de hand gemaakt. Nadat uw voeten nauwkeurig zijn opgemeten, wordt er naar uw wens een ontwerp getekend. Wanneer u kiest voor maatschoenen moet u rekening houden met een wachttijd van 8 tot 10 maanden. Prijzen variëren en zijn afhankelijk van de materialen en het ontwerp. Om toch een indicatie te geven, de prijs voor een paar maatschoenen begint bij €1500,-.

2 Ervaringen

10101

Ben je op zoek naar leren schoenen van hoge kwaliteit die betaalbaar zijn: Duyf Shoes in Haarlem is THE PLACE TO BE. Inmiddels heb ik al meerdere paren die als gegoten zitten, lopen als pantoffels en zien er fantastisch uit.

Vandaag heeft Duyf wederom bewezen waarom ik deze schoenen zo’n warm hart toe draag:
Een paar (Model Hans in kleur Nachtzwart) ingeleverd voor een servicebeurt (GRATIS!!) en kreeg ze vandaag thuis opgestuurd.
Ze zijn nieuw!!! Zien er geweldig uit en begrijp weer waarom ik gevallen ben voor deze schoenen.

Ga langs om te kijken, het geweldige advies van Eelco aan te horen en he bent overtuigd dat dit het merk is om te dragen.

Eelco,
Ben weer blij gemaakt met jullie vakwerk en in deze bijzondere tijd staat er toch weer een lach op mijn gezicht. Bedankt voor de geleverde service!

9,7101
Pink Lemon Cards