Jullie trouwdag moet perfect zijn. Een onvergetelijk feest mag natuurlijk niet ontbreken aan uw bruiloft. Wij ontzorgen jullie. Wij kunnen de gehele organisatie van het feest uit handen nemen. Van het regelen van de locatie tot aan de uitstraling. Van de DJ tot aan juiste techniek, aan licht, geluid en video. Jullie wensen zijn leidend voor ons. Het is immers jullie dag!

Wij werken niet met een oneindig bestand aan DJ’s. Wij kennen al onze DJ’s. Wij matchen de DJ met jullie bruiloft. Dat geldt ook voor de show. Wij leveren geen standaard shows, wij leveren shows op maat.

De drijvende kracht achter Dutch DJ Wedding is Jurie Eeftink. Hij werkt sinds 2004 in het DJ-circuit, in zowel binnen- als buitenland. Hij heeft ruime ervaring met het organiseren van evenementen en kan ook uitstekend adviseren op het gebied van licht, geluid en natuurlijk de juiste DJ’s.

Wij houden net van transparantie. Daarom ontvangen jullie altijd vooraf een vrijblijvende offerte met informatie. Persoonlijk contact met één vast contactpersoon: dat werkt wel zo prettig.

1 Ervaringen

9,6101
Pink Lemon Cards