Bent u net als vele anderen bruidsparen opzoek naar een vertrouwde, ruimdenkende en betaalbare drive in show inclusief bruiloft DJ?
Bij DJ Productions zijn bruidsparen aan het juiste adres voor een geweldige bruiloft show inclusief bruiloft DJ! Omdat er op zo’n dag al veel te regelen valt nemen wij graag de muziek, licht en geluid voor jullie uit handen. Door de jaren heen hebben wij vele bruiloften verzorgd waardoor onze ervaring zeer groot is te noemen. Wij denken graag met jullie mee over de keuze van de show, verlichting, sfeer. En natuurlijk de muziek die deze avond gedraaid zal worden door onze bruiloft DJ.

Wilt u meer te weten komen over onze shows en ons als bedrijf? Bezoek dan een van onze Demo avonden in onze vernieuwde en eigen Showroom. Wij heten jullie als bruidspaar van harte welkom.

Delen
Share on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

3 Ervaringen

10101

Afgelopen 16 Juni getrouwd. Van te voren contact gehad met Roy van duploshow. De avond van te voren nogmaals telefonisch contact gehad om alles nog door te spreken. Op de bruiloft heeft hij opgebouwd zonder dat we het door hadden. De muziek was geweldig. Ik heb de hele avond op de dansvloer gestaan. Ook werden de nummers gedraaid die we van te voren hadden afgesproken. Was perfect!

10101

Wat een feest hebben jullie neergezet zeg! De hele avond was de dansvloer gevuld! Iedereen ging helemaal los! Jullie voelden heel goed de sfeer aan en speelden hier goed op in. Zeer professioneel. Als we nog eens een DJ nodig hebben, dan mogen jullie uiteraard weer komen. We hebben heel veel complimenten over jullie gekregen! Bedankt voor alles!

9,2101
Pink Lemon Cards