YES, jullie gaan trouwen! Er komt vaak veel meer kijken bij het plannen van dé dag dan je denkt. Ik, Luciënne, kan voor jullie als weddingplanner of ceremoniemeester de planning deels of geheel uit handen nemen.

Voor mij staat voorop dat we een dag plannen waarin jullie jezelf herkennen. Een Droomdag waar die kleine details in terugkomen waar jullie gek op zijn en die jullie kenmerken. Niks moeten maar vooral heel veel mogen, of je nou van de tradities bent of die liever allemaal overboord gooit, voor mij maakt het niet uit. Zolang we maar als rode draad jullie wensen centraal laten staan dan wordt het sowieso een Droomdag om nooit te vergeten!

3 Ervaringen

10101

Bedankt voor het verzorgen van een onvergetelijke dag! Alles was zooo ontzettend mooi opgemaakt etc. We kregen erg veel complimenten! Dit had ik zelf echt niet beter kunnen doen! Ik kan me nu ook echt niet voorstellen hoe we dit voor elkaar hadden gekregen zonder jou. Nogmaals bedankt voor alles!

10101

Luciënne heeft ons geholpen om 100% te kunnen genieten van onze dag. Je kent het vast wel; wanneer je je verjaardag viert en je eigenlijk meer bezig bent om iedereen van drankjes en hapjes te voorzien, dan dat je jouw eigen verjaardag aan het vieren bent en met je gasten kunt kletsen.

Dankzij Luciënne heb ik mij op mijn bruiloft nergens druk om hoeven te maken. Zij had overal al aan gedacht, voordat ik uberhaupt kon bedenken dat het mogelijk kon gebeuren.

Je mekte niet dat ze er was, maar toch weer wel.

Wij hebben voor de bruiloft lang getwijfeld of we uberhaupt wel een ceremoniemeester wilde. Wat is de toegevoegd waarde, dachten wij. Achteraf was het onze beste beslissing ooit om Luciënne in de arm te nemen.

Een echte aanrader dus!!

10101

Luciënne is in één woord geweldig! Dankzij haar hebben we onze trouwdag helemaal zorgeloos kunnen beleven. Alles was tot in de puntjes geregeld en de samenwerking verliep super fijn. Ze is niet alleen professioneel en ontzetten goed in haar werk, maar ook nog eens heel gezellig! We hadden ons geen betere ceremoniemeester kunnen wensen!

Pink Lemon Cards