DON FLORITO verzorgt alles op gebied van bloemen en decoratie om jullie bruiloft onvergetelijk te maken.

Van bruidsboeket tot locatie aankleding, van tafel decoratie tot geweldige boeketten in vazen of een mooie backdrop waar de ceremonie plaats vindt.

Ons creatief bloemenhart gaat sneller kloppen bij de mooie bloemrijke creaties en styling met gebruik van de prachtigste kleuren combinaties en verschillende structuren.

Wij vertalen de ‘love story’ van het bruidspaar naar customized bruidsbloemwerk, met liefde.

16 Ervaringen

10101

Fantastisch ! Op onze bruiloft waren de kleuren van de bloemen, het boeket en decoratie perfect afgestemd. iedereen was onder de indruk van de kwaliteit. Geweldig !

10101

Frank en zijn team hebben pracht werk geleverd voor onze bruiloft. Voor alle momenten van de dag waren hun bloemen een prachtige aankleding. Vooraf was het prettig schakelen om de bloemen af te stemmen op onze outfit en verder nam het team al het werk uit handen. Van opbouwen tot afbouwen, wij hebben er niets van meekregen en het was perfect. Ze waren het dubbel en dwars waard. Dank voor jullie top werk Frank!

10101
10101

het bruidsboeket was precies zoals ik me voorgesteld had! wat een aardige mensen, niks was te gek!

10101

Wat een prachtige bloemen en wat een mooi bloemwerk! helemaal verliefd op de backdrop die het vakkundige team van Don Florito voor ons gemaakt heeft! alles paste zo mooi bij elkaar en de locatie!

10101

Giada, you made the most beautiful flowers I’ve ever seen!!! I cannot thank you enough.
It was truly perfect.

10101

Thanks a lot! We loved everything and the headpiece was just perfect!!

10101

SUPER bedankt voor alle mooie bloemcreaties. De choepa was prachtig en iedereen was in ‘awe’ van je prachtige bloem creaties in de zaal!! En mijn boeket was hemels. Wij hebben genoten, het was fantastisch.

10101

Even een berichtje om je te bedanken voor de prachtige bloemen afgelopen vrijdag: het was nóg vele malen mooier dan we überhaupt hadden kunnen denken, geweldig!!
Super bedankt! Zelfs de gasten spraken er over!

10101

Giada,

Bedankt voor het verzorgen van de prachtige bloemen!
Iedereen vond het werkelijk prachtig.
Vooral de grote vazen waren zeer indrukwekkend!
Hartelijk dank.

10101

Giada,
Nogmaals heel veel dank voor je enorme mooie bijdrage aan onze dag…het was magisch!!!

10101

Inmiddels genieten wij intens na van een fantastische trouwdag. Wat hebben wij genoten! Het boeket was zooooo prachtig. Boven verwachting! Echt heeel mooi. Veel complimenten over gehad! En ook de vaasjes zagen er mooi uit. Echt prachtige, niet alledaagse, bloemen.

Bedankt!!

10101

Fabian and I wanted to thank you again for the amazing flowers you provided us with on our wedding! We absolutely loved them and it really made our wedding extra special. We also received many compliments on them! 

9,6101

De bloemen en styling waren stunnig!! Echt zoooo ongelofelijk gaaf!

10101

We willen je nog even bedanken voor de prachtige bloemen die je geregeld hebt voor onze bruiloft afgelopen vrijdag. Alles zag er fantastisch uit, helemaal in de sfeer van de locatie en precies zoals wij het mooi vinden. We hebben er heel veel complimenten over gehad.

Bedankt voor de prettige samenwerking. We hebben een meer dan geweldige dag gehad.

9,2101

Prachtige bloemen, zeer goeie kwaliteit en de verpakking is echt heel mooi. Complimenten hoor!

Pink Lemon Cards