Trouwen bij DOK H2O

Bij DOK H2O weten we hoe bijzonder deze dag voor jullie is. Het is de dag die je altijd bij zal blijven en wat veel organisatie vraagt. Welke sfeer willen jullie op je trouwfeest? Wat voor soort taart vinden jullie lekker? Wie gaan jullie uitnodigen? Veel vragen en veel uitproberen!

DOK H2O fungeert al jarenlang als een trouwlocatie. Sfeer en inrichting worden als uniek bevonden. Daarnaast biedt DOK H2O verschillende trouwarrangementen die altijd in samenspraak gaan met maatwerk, op basis van jullie wensen.

DOK H2O is nét even anders dan andere locaties. Door de ligging in het Havenkwartier in Deventer geeft het een unieke ervaring. Bruidsparen kiezen voor DOK H2O om redenen als ‘een ontspannen en informele sfeer’ of ‘warme en speelse inrichting waar mensen zich op hun gemak voelen’. Of het nu gaat om een ceremonie met aansluitend avondfeest, of een intieme borrel nadat je samen op een klassieke locatie het jawoord hebt gegeven: mogelijkheden te over. DOK H2O beschikt over twee (te combineren) zalen, beiden met een bar en tap, drankvergunning en discolichten.

1 Ervaringen

9,5101

Hele gezellige feestlocatie aan het water.

Pink Lemon Cards