Bent u net als vele anderen bruidsparen opzoek naar een vertrouwde, ruimdenkende en betaalbare drive in show inclusief bruiloft DJ?
Bij DJ Productions zijn bruidsparen aan het juiste adres voor een geweldige bruiloft show inclusief bruiloft DJ! Omdat er op zo’n dag al veel te regelen valt nemen wij graag de muziek, licht en geluid voor jullie uit handen. Door de jaren heen hebben wij vele bruiloften verzorgd waardoor onze ervaring zeer groot is te noemen. Wij denken graag met jullie mee over de keuze van de show, verlichting, sfeer. En natuurlijk de muziek die deze avond gedraaid zal worden door onze bruiloft DJ.

Wilt u meer te weten komen over onze shows en ons als bedrijf? Bezoek dan een van onze Demo dagen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Wij heten jullie als bruidspaar van harte welkom.

15 Ervaringen

10101

DJ productions heeft met hun bijdrage onze bruiloft tot een fantastisch feest gemaakt. We hebben dan ook veel complimenten gekregen over deze mooie avond!

10101

Wij kunnen niet anders dan de hoogste beoordeling geven aan deze Topper. Roy heeft door zijn inzet, goed overleg en fijne voorbereiding ons trouwfeest half oktober in Beekbergen tot een heel erg groot succes gemaakt. Hij heeft super ingespeeld op de sfeer die er hing en was ontzettend flexibel. Er is perfect meegedacht met de belichting en muziekkeus, die ook tijdens de avond nog bijgesteld kon worden. Wij hebben geen moment spijt van deze samenwerking en zouden iedereen deze DJ aanraden. Van onze gasten hebben we niets anders dan complimenten ontvangen. Wij kunnen ons hier alleen maar bij aansluiten.

10101

Onze bruiloft voorzien van licht en geluid. Willen meedenken. Dik voor elkaar. Voelde de groep goed aan en bouwde het feest uit tot een knalfeest!????????

10101

De DJ heeft goed ingespeeld op de sfeer. De muziek was helemaal naar onze wens. We hebben een geweldig feest gehad!

10101

Een geweldig feest als afsluiting van onze bruiloft afgelopen weekend. We waren super tevreden. Top geregeld door Roy van DJ productions!

10101

Ondanks dat wij een kleiner gezelschap hadden op onze bruiloft hebben jullie er een top feest van gemaakt! Na kort aftasten van het publiek wisten jullie binnen no time de zaal op de kop te zetten!!

Als wij ooit weer een feestje geven zijn jullie hopelijk weer van de partij om er een knal feest van te maken!

10101

Mede dankzij de DJ van DJ Productions hebben wij een geweldig bruiloftsfeest gehad! Alles was top geregeld en ook de communicatie was dik in orde.

10101

Het was n geslaagd feestje mede door dj productions. Gesprekken vooraf prettig. Gaan in op wensen en verzoeken. Top voor elkaar.

10101

Het was een feestje op onze bruiloft! Het ene dansnummer na het andere werd ingezet. We hebben van veel mensen gehoord dat ze in tijden niet zo’n leuk feest hebben gehad. We konden goed onze wensen aangeven en een week voor ons huwelijk hebben we alles thuis nog een keer doorgesproken. Echt een aanrader!!

10101

Wat een geweldig feest hebben jullie er voor ons van gemaakt! We hebben genoten en jullie speelden perfect in op onze gasten en de sfeer van het feest. Jullie zijn een aanrader voor iedereen die een geweldig feest willen geven.
Groetjes Sumer en Jan

9,0101

Een goede DJ nodig? Kies voor DJ Productions – Roy heeft een leuke avond verzorgd met mooie muziek. Ook de kids konden een plaatje aanvragen. Goed verzorgd Roy????

10101

DJ Productions heeft er op onze bruiloft een top feest van gemaakt!! Maar ook vooral tijdens de voorbereiding alles goed met elkaar doorgenomen. Zijn goed georganiseerd, communiceren snel en denken vooral lekker met je mee!!
Ga zo door! Wij kijken terug op een top feest!!

10101

Afgelopen 16 Juni getrouwd. Van te voren contact gehad met Roy van duploshow. De avond van te voren nogmaals telefonisch contact gehad om alles nog door te spreken. Op de bruiloft heeft hij opgebouwd zonder dat we het door hadden. De muziek was geweldig. Ik heb de hele avond op de dansvloer gestaan. Ook werden de nummers gedraaid die we van te voren hadden afgesproken. Was perfect!

10101

Wat een feest hebben jullie neergezet zeg! De hele avond was de dansvloer gevuld! Iedereen ging helemaal los! Jullie voelden heel goed de sfeer aan en speelden hier goed op in. Zeer professioneel. Als we nog eens een DJ nodig hebben, dan mogen jullie uiteraard weer komen. We hebben heel veel complimenten over jullie gekregen! Bedankt voor alles!

9,2101
Pink Lemon Cards