Bruiloften
Gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft! jullie kiezen op de mooiste dag van jullie leven waarschijnlijk voor prachtige ringen, mooie kleding, een romantische locatie en een echte fotograaf. En natuurlijk moet het feest ’s avonds een fantastische afsluiter vormen. Zijn jullie nog op zoek naar een geschikte allround bruiloft dj die luistert naar jullie voorkeuren en interactief is met de gasten? Dj Jack geeft de garantie van een heerlijk feest waarop met een ‘big smile’ teruggekeken kan worden.

We bereiden jullie feest grondig voor!
Uiteraard gaat het om jullie feest en draaien we dus de muziek die jullie graag willen horen. We houden rekening met de muziekvoorkeur van u en uw gasten, zodat de dansvloer gegarandeerd volstaat. Iedere feestavond wordt met de grootste zorgvuldigheid voorbereid

2 Ervaringen

9,0101

Met DJ Jack hebben wij kennis gemaakt, 5 jaar geleden op de bruiloft van mijn broer. We hebben hem aangeraden voor de bruiloft van vrienden van ons dus ook voor onze bruiloft was de keuze snel gemaakt. DJ Jack weet als geen ander een feestje te maken voor iedereen. Een heel prettig persoon waarmee de communicatie erg goed verloopt.

9,4101
Pink Lemon Cards