Diamond Point is juwelier en diamantexpert sinds 1904. Gevestigd in de Bijenkorf heeft Diamond Point zich ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande juweliers. Diamond Point staat bekend om haar luxe gouden en diamanten sieraden die grotendeels in eigen atelier ontworpen en vervaardigd worden.

Diamond Point biedt de mogelijkheid om samen met hun trouwringenspecialist unieke trouwringen te ontwerpen met behulp van de Diamond Point Wedding Designer. Bepaal bijvoorbeeld zelf de vorm van de ringen, de combinatie van kleuren goud en het aantal en grootte van de diamant(en). De mogelijkheden zijn oneindig, want bij elk liefdesverhaal horen unieke trouwringen. Kom vrijblijvend langs, of maak een afspraak op een moment dat jullie goed uitkomt.

http://www.diamondpoint.nl/weddingdesigner

Pssst! Vraag ook naar onze Love Warranty…

Bezoek onze shops in de Bijenkorf Bijenkorf Amstelveen, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam of Utrecht of kijk op www.diamondpoint.nl.

Delen
Share on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook

23 Ervaringen

10101

We hebben bij diamond point in rotterdam ringen laten ontwerpen bij April. Ze nam alle tijd, wist precies wat we bedoelden en was super geduldig. Onze trouwdag was te gek en we zijn zooooo blij met onze ringen!

10101

We hebben bij diamond point in rotterdam ringen laten ontwerpen bij April. Ze nam alle tijd, wist precies wat we bedoelden en was super geduldig. Onze trouwdag was te gek en we zijn zooooo blij met onze ringen!

8,0101
8,0101

Super adviezen gekregen bij Diamond Point in de Bijenkorf den haag van tamana en hebben met haar de mooiste ringen van Nederland ontworpen. We kunnen niet wachten tot de dag dat we ze mogen dragen.

8,0101

Goede service en advies van de mensen van Diamond point. Zelf ben ik al jaren klant en nog steeds tevreden!

8,5101

Zeer klantvriendelijk, geduldig . Uitstekende service en duidelijke communicatie zijn naar mijn idee de belangrijkste kenmerken van DP.

8,0101

Prachtige ringen helemaal naar smaak te ontwerpen. Maar ook mooie andere sieraden.

10101
8,0101

Trouwring bij Diamond point gekocht. Top service! en fantastisch gegraveerd:)

8,0101

Heb een ring gekocht bij de Diamond Point en ben er super blij mee!

9,0101

Wat een mooie collectie sieraden. Zoveel keus uit bijzondere juwelen en horloges is uniek in Nederland.

9,5101

Service bij Diamond Point overtreft alles

8,0101

Top service!

8,0101

Geweldig en geweldige app, ook vaak mooie aanbiedingen!

8,0101

Ik ben zeer tevreden over Diamond point. Altijd deskundig personeel en mooie sieraden. Het werkt verslavend en ik wil altijd nieuwe dingen blijven kopen of mijn groeibriljant weer verder laten groeien!

8,0101

Fantastisch

9,0101

Mijn vriend heeft een prachtige verlovingsring voor mij bij jullie gekocht!! We zijn zeker van plan om ook onze trouwring bij jullie te kopen!

8,0101

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk en kundig personeel.

8,5101
9,2101

Mooie en goed handteerbare website, top aanbiedingen en kwalitatief goede sieraden

9,5101

Aan al je wensen wordt voldaan!

10101
10101
Pink Lemon Cards