Bruiloften, verjaardagen, jubilea, geboorte, en alles wat gevierd moet worden heeft natuurlijk een eigen taart nodig. Van groot tot klein en van uitbundig tot stijlvol. Alles wordt volledig naar uw wens en op maat gemaakt. Neem gerust contact op met Delica-Tessa om uw wensen te bespreken.

7 Ervaringen

10101

Tessa maakt prachtige taarten die bovendien ook erg lekker zijn. De service is goed en ze heeft goed met ons meegedacht tijdens het ontwerpen van de taart, wat bovendien een erg gezellige afspraak was. Het afleveren van de taart op locatie was geen probleem en hij was er op tijd. Kortom een erg goede ervaring en een aanrader!

10101

Delica Tessa heeft een prachtige en heerlijke black & white weddingcake gemaakt voor het huwelijk van mijn zoon en schoondochter op 18-9-2015. Een pronkstuk!
Het contact en overleg over de taart met Tessa verliep heel prettig en duidelijk.
Wij kunnen haar echt aanbevelen!

10101

Een gezellig ontvangst bij het proeven van de verschillende smaken.
Er wordt goed geluisterd naar wat je wilt en samen met haar ideeën en ervaring wordt daar een prachtige taart van gemaakt. Onze bruidstaart was precies geworden zoals we wilden en erg lekker. Tessa bedankt, voor iedereen die een prachtige taart wilt moet bij jou zijn.

8,0101

Op 29 mei 2015 gingen wij trouwen, bij ons thuis in de tuin. Ik had op facebook al een hoop mooie foto’s van verschillende taarten voorbij zien komen, dus ik dacht ik benader Tessa of we wat voor elkaar konden betekenen.
We hadden een afspraak gemaakt. Dat we aankomen stonden er allemaal lekkere dingen op tafel. Een lekker stuk cake, room, fondant, marsepijn, verschillende kleuren, verschillende soorten jam. Zo konden we de verschillende combinaties proeven. Tessa had nog wat boekjes met hoe de taart er dan uit moest komen te zien, samen hebben we sproken wat we er precies op wilde hebben. Soorten bloemen of het over de hele taart moest of niet. Ook hadden we voor de kinderen een cupcake laten maken in de zelfde stijl als ze taart. Het zag er allemaal echt super uit!
Het was echt een heerlijke, mooi uitziende taart. Iedereen heeft het nu nog over de taart, dat hij er zo mooi uit zag en dat hij zo lekker was! Zeker een aanrader!!

8,0101

Delicatessa heeft onze trouwtaart gemaakt. Zeer tevreden! Het ontwerp was prachtig geworden en wat waren de cupcakes heerlijk! Veel complimenten ontvangen over de taart. Bestelling keurig verzorgd en op tijd. Aanrader!

10101

Onze bruidstaart bij Delica-Tessa was onwijs geslaagd!
Al onze wensen heeft ze erin kunnen verwerken.
Als taarttopper hadden we gekozen voor een bruidspaar in de looks van ons die dag.
Wij verzorgen de foto’s van ons in trouwjurk en pak, en Tessa maakte er een prachtig evenbeeld van 🙂
(Helaas kan ik geen foto toevoegen als bewijs, maar die is te vinden op haar facebookpagina)

Ook de proeverij was super, een duidelijke uitleg en persoonlijk.
Plus de smaken die we wilden waren TOP.

De taart was heerlijk! De opmaak super! En de levering keurig op tijd!
Een echte aanrader 🙂

10101

Voor onze bruiloft een taart besteld bij Delica-Tessa, deze werd perfect op tijd geleverd en zag er werkelijk waar prachtig uit. Een dikke pluim voor Tessa Clasquin.

Pink Lemon Cards