Welkom !
Ja, zelfs van harte welkom alvast bij De Meerhoeve : Het best bewaarde geheim van Zuid-Holland.

De Meerhoeve is gelegen in een uniek stukje Nederland : midden in de Randstad, én midden in een prachtig Hollands polderlandschap; via de Zevenhuizervaart verbonden met de tijdloos mooie Kagerplassen, anderzijds grenzend aan het snel groeiende Leiderdorp; de A4 op 5 minuten aan de ene kant en de A44 op 10 minuten aan de andere kant. Geen wonder dat de Meerhoeve zich in de loop der jaren net zo uniek ontwikkeld heeft als haar omgeving : Een voorgevel uit 1883 met daarachter een modern horecabedrijf met een grote diversiteit aan zalen en mogelijkheden voor groepen van 20 – 300 gasten.

Sinds november 2005 is de Meerhoeve aangewezen als officiële trouwlocatie en de afgelopen 10 jaar heeft er menig traantje gevloeid op de momenten dat er, met muziek klaterend over het water, weer een mooi bruidspaar in onze witte trouwsloep op weg was naar onze compleet aangeklede trouwtuin om plaats te nemen in het trouwprieel.

Combineer die prachtige, landelijke setting van onze boerderij met 4 sfeervolle zalen, 3 terrassen, 2 aanlegsteigers en een groot parkeerterrein direct voor de deur en je hebt natuurlijk een super trouwlocatie ! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de uitstekende keuken !

1 Ervaringen

9,8101
Pink Lemon Cards