Wilt u een onvergetelijke bruiloft en trouwen in de omgeving van Breda? Bij de Gouden Leeuw Terheijden bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en hebben de perfecte locatie voor u. In het idyllische plaatsje Terheijden, nabij Breda treft u een unieke, sfeervolle locatie waar uw bruiloft perfect gevierd kan worden. De Gouden Leeuw Terheijden is goed te bereiken en biedt gratis parkeergelegenheid.

De Gouden Leeuw beschikt over een café- restaurant met terras en sfeervolle zalen. U kunt de verschillende ruimtes met elkaar combineren gedurende de dag, waardoor u een originele combinatie creëert voor uw bruiloft! Voor een onbezorgde bruiloft nabij Breda zijn wij de geschikte partner. U kunt uw bruiloft op onze locatie zo uitgebreid maken als u zelf wilt.

Om u het makkelijk te maken hebben wij twee compleet verzorgde all in bruiloft arrangementen gemaakt compleet met diner, drive in show, hapjes en dranken. Natuurlijk kunnen we voor u ook uw bruiloft helemaal op maat maken. Maak uw verdere wensen aan ons kenbaar en wij denken graag met u mee.

1 Ervaringen

9,2101
Pink Lemon Cards