Bij ons kun je de laatste trends zien in bruidsmode. Wij hebben een mooie collectie voor 2021 samengesteld van diverse gerenommeerde bruidsmode fabrikanten en ateliers. De stijlen voor 2021: Vintage/Bohemian, Glamour, Romantisch, Classic Romantic en Trendy!

We hebben een uitgebreide grote maten (plussize) collectie bruidsjurken in voorraad.

26 Ervaringen

10101

Wat een een mooi pak heeft André voor mij gemaakt. Vakkundig, service en persoonlijk. Dikke 10

10101

lieve ineke jij bent echt een top vrouw jij weet wat een vrouw aan voelt om er mooi en perfect er uit te komen zien en dat lukt bij jou veel geduld en een luisteren oor bedankt voor alles liefs jo

ineke Pals
Dank je wel voor deze lieve woorden Johanna. Het was erg gezellig en ik vond het fijn je te mogen helpen bij het vinden van jouw jurk. Je zag er fantastisch uit op jullie trouwdag. Alle liefde en geluk toegewenst.
23-08-20
10101

lieve ineke jij bent echt een top vrouw jij weet wat een vrouw aan voelt om er mooi en perfect er uit te komen zien en dat lukt bij jou veel geduld en een luisteren oor bedankt voor alles liefs jo

10101

Wil je er tiptop uitzien op je bruiloft? Ga dan zeker naar De Bruidssalon! De service is super, de gastvrijheid is hartverwarmend en ze zullen zorgen dat je jurk als gegoten zit en perfect bij je past!

ineke Pals
Dank je wel voor deze mooie recensie Maartje. We vonden het fijn dat je voor ons hebt gekozen bij de zoektocht naar je bruidsjurk en wat zag je er prachtig uit op jullie trouwdag.
17-02-20
10101

Supergezellige winkel! Hele goede service met veel aandacht voor de klant. Ineke zorgt er voor dat je er perfect uit ziet op je grote dag!

ineke Pals
Dank je wel Esther voor deze mooie woorden. Je zag er prachtig uit op jullie trouwdag. We vonden het fijn dat je voor ons hebt gekozen.
17-02-20
10101

Prachtige winkel en enorm veel keuze! Daarnaast is de service ook nog zeer goed. ????

ineke Pals
Dank je wel voor deze mooie recensie. Het is altijd fijn om zoveel lovende woorden te krijgen.
11-02-20
10101

Een parel binnen de bruidsmode is dit bedrijf. Alles in huis en een explosie van creativiteit.
Echt een aanrader.
Blij dat ik mijn jurk hier heb gevonden.

ineke Pals
Lieve Sabiena. Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Je gaat er fantastisch uitzien op je trouwdag en we zijn blij dat je voor ons hebt gekozen.
11-02-20
10101

De Bruidssalon is echt een super zaak. Eigenaar Ineke voelt precies aan wat de klant wil. Ze tovert de mooiste jurken uit de kast waarin iedere vrouw zich een prinses voelt. Verder luistert ze heel erg goed naar de klant en levert ze echt maatwerk. Daarnaast is ze eerlijk en heel flexibel. De jurken zijn van hoge kwaliteit, veelal handgemaakt en hebben een goede prijs.. Aankomende bruiden moeten voor een mooie jurk echt bij De Bruidssalon in Stadskanaal zijn.

ineke Pals
Ingrid , dank je wel voor deze mooie lovende woorden. We luisteren naar onze klanten en vinden het fijn dat ze voor ons kiezen. We helpen ze dan ook graag met de zoektocht naar de jurk!
10-02-20
10101

Ontzettend vriendelijk en vakkundig personeel. Sfeervolle winkel met een prachtige collectie, een echte aanrader!

ineke Pals
Bedankt Jean voor deze mooie woorden. Het is altijd fijn bruiden te kunnen helpen en dan ook nog zoveel lovende woorden te krijgen,
10-02-20
10101

Prachtige sfeervolle winkel. Zeer de moeite waard om een kijkje te nemen.

ineke Pals
Hartelijk bedankt voor deze review. Leuk om te horen dat je onze winkel geweldig vindt.
10-02-20
10101

Goed advies gegeven, Ik had zelf een andere stijl in gedachten, maar het advies die ik kreeg sloot toch beter bij mij aan. Advies, hulpvaardig en vriendelijk. Dit maakte dat ik een topdag heb gehad.

ineke Pals
Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Je zag er stralend uit. We vonden het fijn dat je voor ons hebt gekozen.
10-02-20
10101

Bij de Bruidssalon wordt echt goed naar je wensen geluisterd! Gewoon top!

10101
ineke Pals
Bedankt Nesrin!
23-01-20
10101

Afgelopen september mijn droom trouwjurk bij haar gevonden. Ineke kan goed inleven en inschatten wat een vrouw nodig heeft en wat haar prachtig staat. Verheug me er nu al op, op de pasafspraken!
Vriendelijk, openhartig, spontaan. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat een topvrouw en wat een prachtige zaak!

ineke Pals
Dank je wel voor deze mooie/lieve woorden Mariska. Nog een paar maanden geduld. Je gaat er fantastisch uitzien en uiteraard kijk ik ook uit naar de pasafspraken.
23-01-20
10101

Fantastisch geholpen door Ineke! Ze is erg vakkundig en professioneel.
Complimenten voor de tijd die er genomen wordt en het geduld dat Ineke heeft, zelfs na tig jurken blijft ze vol goede moed mee denken en zo wisten we de perfecte jurk te vinden.
Ik voelde mij erg op mijn gemak en heb genoten van deze middag!

ineke Pals
Ook ik heb genoten van de middag. Met liefde jou geholpen en ik vind het erg fijn dat je voor mij gekozen hebt en ik je heb kunnen helpen bij het zoeken naar jouw droomjurk. Nog even geduld en je gaat er fantastisch uitzien op je trouwdag.
23-01-20
10101

De bruidssalon is een fantastisch fijne zaak om een schitterende trouwjurk te kopen. Je wordt erg vriendelijk ontvangen en je krijgt zeer deskundig advies. Heel blij met dit pareltje .

ineke Pals
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. We vonden het fijn je te kunnen helpen bij het vinden van je droomjurk.
23-01-20
10101

De bruidssalon is een fantastisch fijne zaak om een schitterende trouwjurk te kopen. Je wordt erg vriendelijk ontvangen en je krijgt zeer deskundig advies. Heel blij dat ik dit pareltje

10101

Hele mooie winkel, ruime keuze, vakkundig personeel. Fijne herinneringen aan de gezellige tijd.

ineke Pals
Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn dat je voor ons hebt gekozen en dat we je mochten helpen bij het vinden van je droomjurk.
28-11-19
10101

Geweldige winkel een aanrader !!!
Prachtige trouwjurken Goed advies

ineke Pals
Bedankt voor je recensie. Fijn dat je voor ons hebt gekozen.
28-11-19
10101

Ineke is een vakvrouw met veel ervaring, denkt mee en blijft dicht bij je wensen. De jurk die zij voor me uitzocht bleek uiteindelijk de jurk te zijn. Wat een mensenkennis heeft deze vrouw.
Jammer dat ik maar een keer een trouwjurk nodig heb, ik zou zeker terug komen.

ineke Pals
Lieve Inge. Hartelijk bedankt voor je recensie. Wat een lieve woorden. Het was iedere keer gezellig bij het passen van je jurk. Je was een prachtige bruid. We vonden het fijn dat je voor ons hebt gekozen!
28-11-19
10101
ineke Pals
Hartelijk bedankt voor je recensie. Fijn dat je hebt gereageerd.
28-11-19
9,8101

Echt een topzaak! Ze denken out of the box (heel cliche) maar waar. Veel ervaring en inzicht! Voelde mij helemaal op mn plek en dat is denk ik het allerbelangrijkste als je je jurk zoekt! Echt een aanrader!

ineke Pals
Hartelijk bedankt voor de mooie recensie. Fijn dat je zo tevreden bent over onze zaak. Je hebt een prachtige keuze gemaakt en we zijn blij dat we je mochten helpen!
28-11-19
10101

16 jaar geleden speciaal vanuit Rotterdam in deze zaak een prachtige trouwjurk met accesoires uitgezocht . Deze dames hebben er echt verstand van en waren van toegevoegde waarde om je trouwdag ongetenlijk te laten worden. Nog steeds geen spijt van tot op de dag van vandaag

ineke Pals
Lieve Ester, Dank je wel voor je lieve woorden. Het is inmiddels al vele jaren geleden maar we vinden het fijn om deze recensie te ontvangen. Je zag er destijds prachtig uit en we vonden het fijn je te mogen helpen.
28-11-19
10101

Wat een prachtige zaak heb je Ineke, en de jurken die je verkoopt zijn in 1 woord geweldig, hele mooie merken en we zijn geweldig vriendelijk en zeer voorkomend geholpen door jou, alle lof

ineke Pals
Dank jullie wel voor deze mooie recensie. Ik heb het erg plezierig gevonden jullie te helpen bij het vinden van de droomjurk. Fijn dat jullie een prachtige dag hebben gehad en dat we daar een onderdeel van mochten zijn.
28-11-19
10101

Ik ben top geholpen door Ineke en kijk er weer naar uit ,zaterdag mijn jurk bij haar voor de laatste keer te passen.

ineke Pals
Dank je wel voor deze lieve woorden. We vonden het fijn je te mogen helpen bij het uitzoeken van je jurk. Je gaat er prachtig uitzien op je trouwdag.
27-11-19
10101

Een hele mooie winkel waar je erg goed geholpen wordt! Een aanrader voor elke bruid!

ineke Pals
Dank je wel Eileen voor deze lieve woorden. Je zag er prachtig uit op je trouwdag en we vonden het geweldig dat we je mochten helpen bij het vinden van jouw jurk.
27-11-19
Pink Lemon Cards