Bij ons kun je de laatste trends zien in bruidsmode. Wij hebben een mooie collectie voor 2020 samengesteld van diverse gerenommeerde bruidsmode fabrikanten en ateliers. De stijlen voor 2020: Vintage/Bohemian, Glamour, Romantisch, Classic Romantic en Trendy!

We hebben een uitgebreide grote maten (plussize) collectie bruidsjurken in voorraad.

12 Ervaringen

10101

Fantastisch geholpen door Ineke! Ze is erg vakkundig en professioneel.
Complimenten voor de tijd die er genomen wordt en het geduld dat Ineke heeft, zelfs na tig jurken blijft ze vol goede moed mee denken en zo wisten we de perfecte jurk te vinden.
Ik voelde mij erg op mijn gemak en heb genoten van deze middag!

10101

De bruidssalon is een fantastisch fijne zaak om een schitterende trouwjurk te kopen. Je wordt erg vriendelijk ontvangen en je krijgt zeer deskundig advies. Heel blij met dit pareltje .

10101

De bruidssalon is een fantastisch fijne zaak om een schitterende trouwjurk te kopen. Je wordt erg vriendelijk ontvangen en je krijgt zeer deskundig advies. Heel blij dat ik dit pareltje

10101

Hele mooie winkel, ruime keuze, vakkundig personeel. Fijne herinneringen aan de gezellige tijd.

ineke Pals
Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn dat je voor ons hebt gekozen en dat we je mochten helpen bij het vinden van je droomjurk.
28-11-19
10101

Geweldige winkel een aanrader !!!
Prachtige trouwjurken Goed advies

ineke Pals
Bedankt voor je recensie. Fijn dat je voor ons hebt gekozen.
28-11-19
10101

Ineke is een vakvrouw met veel ervaring, denkt mee en blijft dicht bij je wensen. De jurk die zij voor me uitzocht bleek uiteindelijk de jurk te zijn. Wat een mensenkennis heeft deze vrouw.
Jammer dat ik maar een keer een trouwjurk nodig heb, ik zou zeker terug komen.

ineke Pals
Lieve Inge. Hartelijk bedankt voor je recensie. Wat een lieve woorden. Het was iedere keer gezellig bij het passen van je jurk. Je was een prachtige bruid. We vonden het fijn dat je voor ons hebt gekozen!
28-11-19
10101
ineke Pals
Hartelijk bedankt voor je recensie. Fijn dat je hebt gereageerd.
28-11-19
9,8101

Echt een topzaak! Ze denken out of the box (heel cliche) maar waar. Veel ervaring en inzicht! Voelde mij helemaal op mn plek en dat is denk ik het allerbelangrijkste als je je jurk zoekt! Echt een aanrader!

ineke Pals
Hartelijk bedankt voor de mooie recensie. Fijn dat je zo tevreden bent over onze zaak. Je hebt een prachtige keuze gemaakt en we zijn blij dat we je mochten helpen!
28-11-19
10101

16 jaar geleden speciaal vanuit Rotterdam in deze zaak een prachtige trouwjurk met accesoires uitgezocht . Deze dames hebben er echt verstand van en waren van toegevoegde waarde om je trouwdag ongetenlijk te laten worden. Nog steeds geen spijt van tot op de dag van vandaag

ineke Pals
Lieve Ester, Dank je wel voor je lieve woorden. Het is inmiddels al vele jaren geleden maar we vinden het fijn om deze recensie te ontvangen. Je zag er destijds prachtig uit en we vonden het fijn je te mogen helpen.
28-11-19
10101

Wat een prachtige zaak heb je Ineke, en de jurken die je verkoopt zijn in 1 woord geweldig, hele mooie merken en we zijn geweldig vriendelijk en zeer voorkomend geholpen door jou, alle lof

ineke Pals
Dank jullie wel voor deze mooie recensie. Ik heb het erg plezierig gevonden jullie te helpen bij het vinden van de droomjurk. Fijn dat jullie een prachtige dag hebben gehad en dat we daar een onderdeel van mochten zijn.
28-11-19
10101

Ik ben top geholpen door Ineke en kijk er weer naar uit ,zaterdag mijn jurk bij haar voor de laatste keer te passen.

ineke Pals
Dank je wel voor deze lieve woorden. We vonden het fijn je te mogen helpen bij het uitzoeken van je jurk. Je gaat er prachtig uitzien op je trouwdag.
27-11-19
10101

Een hele mooie winkel waar je erg goed geholpen wordt! Een aanrader voor elke bruid!

ineke Pals
Dank je wel Eileen voor deze lieve woorden. Je zag er prachtig uit op je trouwdag en we vonden het geweldig dat we je mochten helpen bij het vinden van jouw jurk.
27-11-19
Pink Lemon Cards