Custom Shoes

Custom Shoes is een jong bedrijf dat in 2013 het levenslicht zag. De zoektocht naar de perfecte schoen was volgens ons nog niet voltooid. Door de nette herenschoenen van Custom Shoes zelf te kunnen samenstellen vindt iedereen zijn perfecte schoen bij ons. Onze schoenen zijn perfect voor zowel de zakelijke als casual aangelegenheden. Ook voor uw trouwschoen hoeft u niet verder meer te zoeken!

Filosofie

Custom Shoes staat voor: kwaliteit, gemak, persoonlijke stijl, draagcomfort en service. Deze waarden zijn zeer belangrijk binnen de bedrijfsvoering van Custom Shoes. Stijl is persoonlijk en de cliƫnt bepaalt zelf wat hij draagt. Voor het wegnemen van bepaalde twijfels of hulp bij keuze staat Custom Shoes u terzijde met het juiste advies. De schoenen van Custom Shoes worden in Portugal geheel met de hand vervaardigd. Onze schoenen hebben het uiterlijk van een paar Italiaanse schoenen.

Service

Het leveren van een op de klant afgestemde service is een kerntaak bij Custom Shoes. Wij komen op een door de klant gewenste locatie langs voor het passen van de juiste maat en vervolgens doorlopen wij samen met u de stappen van het bestelproces. Dit kan overdag zijn maar ook in de avonduren. Aan u de keuze!

1 Ervaringen

9,5101
Pink Lemon Cards