Club de Pier

Elkaar het ‘ja’ woord geven boven de golven van de Noordzee?
Trouwen boven de golven van de Noordzee op De Pier in Scheveningen behoort nu tot uw mogelijkheden. De Pier Feestlocatie biedt u verschillende mogelijkheden om uw mooiste dag tot in de puntjes te verzorgen.
Een ambtenaar van de burgerlijke stand van de Gemeente Den Haag komt speciaal naar De Pier in Scheveningen voor uw huwelijksvoltrekking.
Voor uw bruiloft verzorgen wij een luxe tafel waar de ambtenaar achter plaatsneemt. Op de tafel verzorgen wij een fraai bloemstuk. De ambtenaar heeft de beschikking over een tafelkatheder met microfoon.Aansluitend het glas heffen en dineren?
Om te vieren dat u zojuist bent getrouwd kunt u ook bij ons terecht voor een uitgebreide receptie, een heerlijk bbq, buffet of een culinair diner. Uw spetterende bruiloftsfeest ook boven zee?
De Pier Feestlocatie Scheveningen heeft beschikking over binnen en buiten met een capaciteit voor gezelschappen van 20 tot 400 personen. Rekening houdend met uw wensen regelen wij voor u het perfecte feest van A tot Z. Wij hebben een aantal bijzondere arrangementen voor u beschikbaar die uw feest compleet maken.

1 Ervaringen

9,9101
Pink Lemon Cards