ChoKaChoKa is een chocolade atelier waar alles met de hand wordt gemaakt. Zo maken wij voor jou de meest persoonlijke trouwbedankjes. Denk aan heerlijke chocolade harten, liefde gaat tenslotte door de maag! Of chocolaatjes met jullie namen en trouwdatum erop. Of heb jij zelf nog een veel beter idee? Laat het ons weten, dan passen wij de bedankjes op jullie wensen aan.

Wil jij de chocolade liever zelf op eten in plaats van weggeven? Kom dan tussen het jurken passen even langs voor een heerlijke high chocolate of een chocolade plankje. Een gezellig moment om even bij te kletsen met de belangrijke mensen. Of een leuke manier om een getuige / bruidsmeisje te vragen.

Klinkt dat heerlijk? Maar heb je nu eigenlijk vooral zelf zin om met chocolade te kliederen? Dat kan! Wij bieden verschillende workshops gaan. Super gezellig en gegarandeerd een heerlijke vrijgezelle avond. En alles is natuurlijk in een vrijgezellen tintje aan te passen. Helemaal naar de aanstaande bruid haar wensen.

Hopelijk tot ziens en alvast een hele mooie dag gewenst!
Vriendelijke groet het ChoKaChoKa team

7 Ervaringen

10101

Ontzettend leuk voor een vrijgezellenfeest. Helemaal als de bride to be van chocolade houdt. Echt een succes. Ze maakt er echt een feestje van en denkt enorm met je mee! Was echt top.

10101

Leuke locatie waarbij we erg gelachen hebben en een heerlijke avond gehad hebben .. gastvrouw nam de tijd en heeft ons op alle manieren een erg goed gevoel gegeven.. zeker een aanrader !!

10101

Superleuke workshop om te doen! Zeker wanneer je van chocolade houdt! Goede verzorging met koffie/thee en overheerlijke chocoladehapjes. Hele vriendelijke dame die de tijd neemt om uitleg te geven en te helpen, indien nodig. Ik heb het meerdere keren gedaan en zou het zo nog een keer willen doen!

10101

De workshop van ChokaChoka was erg leuk voor het vrijgezellenfeest. We hadden genoeg keuze tussen (liefde of) erotische malvormen voor bonbons en heel veel chocolade. De gevulde-piemel-bonbons zijn nog gesprekstof bij de vriendinnen.

10101
10101

wat een heerlijkheid!

10101

We gaan trouwen mei volgend jaar. Maar heb al goede berichten gekregen over Choka Choka. Ga vrijgezellenfeest of high tea regelen. Heerlijk alleen maar chocola!!!

Pink Lemon Cards