ChocoChef

Chocochef verzorgd door heel Nederland chocoladefonteinbuffetten op feesten en partijen. Met een chocoladefonteinbuffet van Chocochef op uw bruiloft, heeft u gegarandeerd een spectaculaire eyecatcher waar uw gasten het nog lang over zullen hebben.

Chocoladefonteinen

Chocochef is zodanig uitgerust, dat geen feest voor Chocochef te groot is. Of het u gaat om 50 of meer dan 1000 gasten, voor elk type feest hebben wij een passende chocoladefontein in ons bezit. Gaat uw voorkeur uit naar onze grootste fontein van meer dan een meter hoog? Of kiest u liever voor twee kleinere fonteinen, zodat u uw gasten meerdere soorten chocolade kunt voorschotelen? Bij Chocochef is (bijna) alles mogelijk.

Chocolades

ChocoChef gebruikt Belgische chocolade van de hoogste kwaliteit, welke heerlijk is met ons dagverse fruit en overheerlijke zoete dippings of superfoods. Mocht u liever voor Fairtrade chocolade kiezen, dan kan Chocochef dit uiteraard voor u verzorgen. Wanneer u uw gasten écht met iets exclusiefs zou willen verwennen, dan kunt u kiezen voor onze Valrhona chocolade. Heeft u liever chocolade met een kleurtje? Ook dit behoort tot de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Dippings

Chocochef biedt u diverse soorten dippings waar u uw keuze uit kunt maken. U kunt uw keuze maken uit onze fruit-, zoete-, en superfood dippings. U kunt ook kiezen voor diverse dippings van één type, bijvoorbeeld alleen dippings van fruit. Een heerlijke mix van vers fruit met zoete hapjes, aangevuld met een super food is een van onze meest gekozen oplossingen. Ons fruit is altijd dagvers en wordt ingekocht op de dag dat het feest plaatsvindt. Mocht u speciale wensen hebben, dan is het uiteraard mogelijk dit met ons te bespreken.

Entourage

Elke bruiloft is anders en daar houden wij graag rekening mee. De aankleding van het buffet gaat altijd in overleg. Kleuren en sfeer passen wij aan op jullie wensen. Klassiek of modern met licht naar keuze, alles is mogelijk.

Ontzorgen

Een bruiloft organiseren is een hele klus en op de dag zelf wilt u uiteraard genieten. Met een buffetservice van ChocoChef heeft u geen zorgen. Wij bouwen op, zorgen voor de bediening en zullen na afloop alles weer netjes opruimen en schoonmaken. Het enige wat wij van u verwachten is dat op de feestlocatie een tafel aanwezig is, waar wij onze fonteinen op kunnen zetten.

Lijkt het jullie leuk om jullie gasten te verwennen met een chocoladefontein? Neem dan contact op om jullie wensen door te spreken.

2 Ervaringen

10101

Geweldige service en goede communicatie. Uiteenlopend assortiment en voor ieder wat wils.
Een aanrader voor iedereen. En absoluut niet duur!!!
We werden bij benadering geweldig geholpen.

9,5101
Pink Lemon Cards