JULLIE CEREMONIE, JULLIE FEESTJE!

Misschien zijn jullie al jaren bezig met het organiseren van jullie feestdag en hebben jullie een heel helder beeld van welke sfeer jullie willen creëren tijdens de ceremonie. Misschien werken jullie beter onder druk. Hoe het ook zij, het is jullie dag en dus jullie feestje.

Wat ik ga doen pas ik zo veel mogelijk aan op jullie wensen. Alle ideeën, vaag of al helemaal duidelijk, zijn welkom. Ik vind vrijwel altijd een manier om ze mee te nemen en ga de uitdaging aan als het een groots plan is. Jullie ideeën en wensen zijn de blokken waarmee ik de ceremonie vormgeef.

Tijdens ceremonie zal ik jullie verhaal vertellen. Fris, verrassend, romantisch maar eerlijk. Met ruimte voor tranen maar ook voor een vette schaterlach. En mocht er iets onverwachts gebeuren, vang ik dat met de nodige humor op, spontaan en ad-rem. Jarenlange ervaring in improvisatie-theater heeft ervoor gezorgd dat ik daar niet meer van schrik maar kan ombuigen naar iets wat er gewoon bij hoort.

Tijdens de ceremonie houd ik contact met jullie en jullie gasten. Hoe groot de groep ook is, ik probeer altijd een sfeer te creëren waarin iedereen betrokken blijft. Luchtig, ontspannen en gezellig en met volle aandacht voor jullie verhaal.

Zo’n bijzonder moment te mogen vormgeven en begeleiden is voor mij telkens weer een uitdaging en een feestje.

Willen jullie meer weten over mijn werkwijze of hebben jullie vragen, kijk dan eens op mijn website of neem contact met me op.

Vrolijke groeten,
Charlotte

1 Ervaringen

9,8101
Pink Lemon Cards