C’est Moi Bruidsmode

Bruidsmode Show Najaar 2020

C’est Moi Bruidsmode Show is verplaatst naar 20 September om 13:00! Dit vanwege de corona virus maar ook vanwege het aantal aanmeldingen.

Een mix van outlet-, normale- en exclusieve-bruidsjurken, van klassiek tot romantisch, zullen op de catwalk getoond worden.

Maar 25 aankomende bruiden, met één introducé, krijgen de gelegenheid om onze merken te aanschouwen. Wees er snel bij!

We starten om 10 uur de ontvangst met koffie en gebak. Zodra iedereen er is zullen we starten met de bruidsmodeshow. Tijdens het tonen van de bruidsjurken door onze modellen op de catwalk worden de bijzonderheden van de trouwjurk benoemd. Na de Show kunnen er, onder het genot van een broodje en drankje, vragen gesteld aan onze medewerkers en zij kunnen eventueel andere bruidsjurken tonen die overeenkomen met je wensen.

Zijn een aantal bruidsjurken naar wens en sluiten deze aan bij het budget, dan kan er een aparte pas-sessie geboekt worden. Tijdens de pas-sessie wordt er uitgebreid de tijd genomen om de uiteindelijke juiste bruidsjurk uit te zoeken.

Is het iets voor jou en heb je tijd en zin om naar Bosschenhoofd (West-Brabant, vlak bij de snelweg ) te reizen? Meld je snel aan en kom met één ander (vriendin, familie) naar onze gezellige show!

De betaalbare trouw-, gala-, cocktail-, en avondjurken van C’est Moi Bruidsmode in Brabant, van maat 34 tot en met maat 60. Voor elke maat is er een ruime keuze, zodat iedereen de perfecte bruidsjapon in haar maat kan vinden. De prijzen van de bruidsjaponnen zijn van Outlet tot € 2.500,- . Meeste bruiden slagen voor rond de € 1.000,- . Bruid kan van top (sluier, lingerie) tot teen (bruidsschoenen) aangekleed worden in onze 260 m2 bruidsmode Ambiance. Ook de Bruidegom kan op de gekozen bruidsjurk uitvoering aangekleed worden. Bruidsmeisjes en -jongens, getuigen, familie en vrienden zijn ook van harte welkom.

12 Ervaringen

9,0101

Vier weken voor mijn bruiloft kwam ik er achter dat mijn bruidsmodezaak definitief gesloten was. Dat was behoorlijk schrikken, want mijn jurk moest nog een paar maten kleiner gemaakt worden. Ik was heel wat kilo’s afgevallen.

Al snel kwam ik bij ‘C’est moi’ terecht en gelukkig zag Lia het zitten om mijn jurk te vernaaien. Ze heeft me heel fijn geholpen en mijn jurk zat als gegoten. Ik kijk terug op een prachtige dag met mijn droomjurk, prachtige aan, dankzij Lia van ‘C’est moi’.

10101

reina
Je hebt mij vakkundig geholpen
Super gastvrij en met verstand van zaken
Geweldig

Liefs Jolanda

10101

reina
Je hebt mij vakkundig geholpen
Super gastvrij en met verstand van zaken
Geweldig

Liefs Jolanda

10101

reina
Je hebt mij vakkundig geholpen
Super gastvrij en met verstand van zaken
Geweldig

Liefs Jolanda

9,0101

Lia is een lieve, warme en hartelijke vrouw die zeer bedreven is in haar vak. Zeer klantvriendelijk en je graag wil helpen om de perfecte jurk te vinden en deze wanneer nodig aan te passen. Lia is een ontwerpster, coupeuse die een ervaren en professioneel oog heeft hoe jurken aan te passen naar gewenste stijl. Zeer creatief en met een erg vlotte service.
Erg tevreden en dankbaar voor wat zij voor mij geeft gedaan.

10101

Lia is een lieve vrouw die alle tijd en aandacht voor je heeft bij het uitkiezen van je trouwjurk en kijkt naar wie jij bent

10101

Lia is een lieve vrouw die je meeneemt in de wereld van je trouw jurk kiezen ze neemt de tijd voor je en heeft veel tijd en aandacht voor je echt heel persoonlijk geholpen

8,1101

Mooie ruime winkel en collectie. Mijn wensen aangegeven bij binnenkomst en ze kwam met hele mooie jurken. Goed advies gekregen, en goed op maat gemaakt naar mijn wensen. Nu genietend en denkend naar de mooie dag toeleven! Bedankt voor de goede service en advies.

10101

Met mijn aanstaande naar deze zaak gegaan om ons te oriënteren voor 2 bij elkaar passende bruidsjurken maar in verschillende stijl. Er werd helaas slecht naar onze wensen geluisterd en toen duidelijk werd dat we niet a la minuut wilden beslissen werden we zowat buiten gebonjoerd. De keuze viel erg tegen, er kan niets in een andere maat worden besteld.

9,0101

Prima Bruidsmodewinkel waar ook voor de man heel veel te kiezen valt. Trouwpakken, trouwschoenen, super vesten!, strop- en vlinderdassen, manchetknopen. Er is ook een collectie alledaagse pakken voor een zeer redelijke prijs!! De moeite waard om een afspraak te maken en langs te rijden.

10101

Weet waar ze mee bezig is! Had direct de perfecte jurk uitgekozen voor mij! Super vriendelijk en betaalbaar!

10101

Geweldige winkel! Wat een service en wat een goede prijzen!

Pink Lemon Cards