C’est Moi Bruidsmode

Bruidsmode Show Najaar 2020

C’est Moi Bruidsmode Show is verplaatst naar 20 September om 13:00! Dit vanwege de corona virus maar ook vanwege het aantal aanmeldingen.

Een mix van outlet-, normale- en exclusieve-bruidsjurken, van klassiek tot romantisch, zullen op de catwalk getoond worden.

Maar 25 aankomende bruiden, met één introducé, krijgen de gelegenheid om onze merken te aanschouwen. Wees er snel bij!

We starten om 10 uur de ontvangst met koffie en gebak. Zodra iedereen er is zullen we starten met de bruidsmodeshow. Tijdens het tonen van de bruidsjurken door onze modellen op de catwalk worden de bijzonderheden van de trouwjurk benoemd. Na de Show kunnen er, onder het genot van een broodje en drankje, vragen gesteld aan onze medewerkers en zij kunnen eventueel andere bruidsjurken tonen die overeenkomen met je wensen.

Zijn een aantal bruidsjurken naar wens en sluiten deze aan bij het budget, dan kan er een aparte pas-sessie geboekt worden. Tijdens de pas-sessie wordt er uitgebreid de tijd genomen om de uiteindelijke juiste bruidsjurk uit te zoeken.

Is het iets voor jou en heb je tijd en zin om naar Bosschenhoofd (West-Brabant, vlak bij de snelweg ) te reizen? Meld je snel aan en kom met één ander (vriendin, familie) naar onze gezellige show!

De betaalbare trouw-, gala-, cocktail-, en avondjurken van C’est Moi Bruidsmode in Brabant, van maat 34 tot en met maat 60. Voor elke maat is er een ruime keuze, zodat iedereen de perfecte bruidsjapon in haar maat kan vinden. De prijzen van de bruidsjaponnen zijn van Outlet tot € 2.500,- . Meeste bruiden slagen voor rond de € 1.000,- . Bruid kan van top (sluier, lingerie) tot teen (bruidsschoenen) aangekleed worden in onze 260 m2 bruidsmode Ambiance. Ook de Bruidegom kan op de gekozen bruidsjurk uitvoering aangekleed worden. Bruidsmeisjes en -jongens, getuigen, familie en vrienden zijn ook van harte welkom.

3 Ervaringen

9,0101

Prima Bruidsmodewinkel waar ook voor de man heel veel te kiezen valt. Trouwpakken, trouwschoenen, super vesten!, strop- en vlinderdassen, manchetknopen. Er is ook een collectie alledaagse pakken voor een zeer redelijke prijs!! De moeite waard om een afspraak te maken en langs te rijden.

10101

Weet waar ze mee bezig is! Had direct de perfecte jurk uitgekozen voor mij! Super vriendelijk en betaalbaar!

10101

Geweldige winkel! Wat een service en wat een goede prijzen!

Pink Lemon Cards