Jullie zijn verloofd! Gefeliciteerd!!
De eerste stap naar 1 van de mooiste dagen van jullie leven is gezet. En nu? Jullie hebben vast al ideeën over de DAG. Maar hoe zorg je nou dat alle dromen waarheid worden en waar begin je? Hoe zorg je dat de stijl die jullie in gedachte hebben naar voren komt op deze mooie dag, zodat jullie echt een unieke eigen bruiloft krijgen, die helemaal bij jullie past? Geen zorgen, ik kan jullie hier bij helpen!
C’est la Vie Weddings wil jullie de droom dag van jullie leven bezorgen en houd hierbij niet alleen rekening met de wensen, stijl en kenmerken van de bruid, maar ook met de wensen van de bruidegom door een mannelijke touch aan te brengen, in de stijl van de bruidegom.

“ A dream you dream alone is only a dream, a dream you dream together, THAT is reality”

Vintage, Ibiza/ bohemien, festival, of een Great Gatsby stijl bruiloft… Welke bruiloft stijl ook bij jouw past, C’est la Vie Weddings helpt jullie met het uitwerken van de droombruiloft naar jullie eigen wensen en ideeën. Wil jij een hele eigen bruiloft, waarin jullie stijl op een bijzondere, unieke en vooral met een persoonlijke touch tot in de puntjes is uitgewerkt? Onze passie is om deze dromen van jullie werkelijkheid te laten worden.

Plannen en het organiseren van jullie bruiloft doen jullie het liefste zelf! Maar wil je dat vrienden en familie onbezorgd van en met jullie op deze prachtige dag kunnen genieten, zonder zich bezig te hoeven houden met de planning? C’est la Vie Weddings neemt de taak van professionele ceremoniemeester met alle liefde op zich.

Wil je weten wat wij voor jullie kunnen betekenen?
Let’s meet!!

8 Ervaringen

10101

Waar moet ik beginnen… Jolanda is een top vakvrouw die begrijpt hoe ze al jouw wensen kan vertalen in een geweldig mooie styling! Onze bruiloft was meer dan mooi, alles ademde sfeer, liefde en schoonheid uit. Ze heeft zo veel oog voor detail en geen uitdaging is haar te groot. Ze denkt aan dingen waar jezelf niet bij stil staat en creeert een waar sprookje. Ik zal deze dag nooit vergeten! Ze is daarnaast ook nog eens een ontzetten lieve en leuke vrouw om erbij te hebben. Hulde ook aan haar man en hulp! C’est la Vie Weddings is meer dan alles waard en je weet zeker dat je niet teleurgesteld gaat worden! <3

8,0101
8,0101

Wij waren blij met de snelle service op het laatste moment. Ze dacht mee in op lossing en gaf goede tips en adviezen om de aankleding van de locatie te optimaliseren. Dit heeft wat extra’s gegeven op onze speciale dag.

10101

In tijd van 2,5 maand voor onze trouwdatum kregen wij te horen dat onze eerste trouwlocatie failliet ging, helemaal gestrest vonden wij gelukkig onze droomlocatie, maar door het korte tijdsbestek wist ik niet wat ik
en hoe ik alles nog geregeld kon krijgen, toen kwam er c’est la vie weddings voorbij in een mailtje van perfect wedding, per direct heb ik contact gezocht via Facebookmessenger, binnen tien minuten kreeg ik een berichtje terug, de dag erop hadden we telefonisch contact en een week later kwam jolanda naar Breda, daar bespraken we hoe ik graag onze bruiloft zou willen zien, alles werd nauwkeurig opgeschreven, en alles was precies zoals ik in gedachte had op onze trouwdag dankzij Jolanda! zonder jou en alle mensen met wie ik via jou in contact ben gekomen was onze trouwdag nooit mijn/ onze droombruiloft geworden!
Je bent een topper, niet alleen op de dag zelf, maar maanden van te voor was je er voor mij,
in tijden van gedoe en onzekerheid, over me jurk, mijn haar en mijn make-up over het verblijf van mijn gasten, overal heb je mij onwijs mee geholpen, en bovenal hielp je mij er aan herinneren dat ik juist moest genieten van alle voorbereidingen en alle stressvolle dingen moest ik aan jou doorgeven, zelfs op vakantie stuurde Jolanda mij berichtjes met leuke ideetjes voor de grote dag! En ook op de dag zelf zorgde Jolanda voor een dag zonder zorgen, alles was tot in de puntjes geregeld, en zag er precies zo uit zoals ik had gehoopt!

Jo je bent een topper!

8,0101

Voor onze bruiloft hadden we een vriendin gevraagd als ceremoniemeester. Toen bleek dat er op de dag zelf toch meer moest gebeuren dan verwacht zijn we vrij last minute op zoek gegaan naar een professionele ceremoniemeester die onze vriendin kon helpen. Uiteindelijk zijn we bij C’est la vie Weddings uitgekomen en werden we echt perfect geholpen. Van te voren hebben we alles goed doorgesproken, geen wijziging in het draaiboek was te veel en op de dag zelf hebben we alles helemaal los kunnen laten. Alles is achter de schermen super geregeld en alles zag er ook prachtig uit. We hebben daardoor ontzettend kunnen genieten!

8,0101

Super advies!

8,5101

Bedankt voor de leiding die je hebt genomen op onze trouwdag. Wij hebben dit zeer prettig gevonden en hoefden ons nergens zorgen om te maken!

10101

Jolanda heeft ons geweldig geholpen met het plannen van onze bruiloft! Ze heeft veel leuke ideeën en de decoraties en uiteindelijke organisatie waren tot in de puntjes geregeld. Ook aan (het entertainment voor) de mannen en kinderen was gedacht zodat wij volop konden genieten van onze speciale dag. 🙂

Als je een persoonlijke, betrokken weddingplanner zoekt aan wie je met een gerust hart de leuke en minder leuke taken kunt toevertrouwen, ben je bij Jolanda / C’est la Vie Weddings aan het juiste adres!

Pink Lemon Cards