Trouwen

Het is voor mij iedere keer weer een feest mee te mogen werken aan een belangrijk moment in het leven van een bruidspaar en zo steeds weer andere mensen met ieder een eigen levensverhaal te ontmoeten. Ik vind het een eer het vertrouwen te krijgen deze 'eerste bladzijde' van hun levensboek samen te schrijven.

Voor mij is het belangrijk om op deze bijzondere dag het verleden en het heden samen te smeden tot een geheel waarbij vertrouwen en geloof in de liefde én voor elkaar onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Over mijzelf

20 jaar geleden werd ik beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en heb inmiddels meer dan 2000 huwelijken voltrokken op de meest uiteenlopende locaties. Naast mijn passie als BABS ben ik getrouwd en heb drie kinderen.

4 Ervaringen

10101

wat hebben wij genoten van de manier waarop jij ons huwelijk hebt voltrokken, al bij het kennismakingsgesprek hadden we allebei een goed gevoel bij jou,
heel erg bedankt hiervoor.
we vonden het mooi hoe je iedereen bij de ceremonie betrok, met name de neefjes en nichtjes.
heel erg bedankt, het was top.

groet,
Koos en Mariska

groetjes Koos en Mariska.

10101

Hoi Calista!

Wat een ceremonie, we vonden het ontzettend bijzonder. Met een buitengewoon groot compliment voor jouw mensenkennis en de manier waarop je dit alles weet te verwoorden, onwaarschijnlijk knap!
We hebben enorm genoten, absolute hoogtepunt van onze trouwdag. Je hebt een heel fijne uitstraling die vertrouwd aanvoelde.

Ontzettend bedankt!!

Liefs Robin & Marloes

9,7101

Dag Calista,

Inmiddels alweer een ruime maand geleden, maar we wilden je ook via deze weg nogmaals hartelijk bedanken voor je leuke en enthousiaste manier van ‘trouwen’. Wij (en met ons onze familie en vrienden) hebben er heel erg van genoten, je was een fijne ambtenaar. In de bijlage nog een stralende foto van jou, gemaakt door onze fotograaf.

Hartelijke groet,

Karl & Maira

10101
Pink Lemon Cards