De Wekker is een officiële trouwlocatie in de gemeente Reusel -de Mierden waardoor jullie hele bruiloft op één locatie plaats kan vinden. Vanaf de ceremonie, receptie tot 600 personen en het trouwfeest.

Willen jullie bij mooi weer buiten trouwen? Dan kan plaatsvinden in onze grote romantische tuin die ook geschikt is voor trouwfoto's.

Onze feestzaal loopt door tot in de tuin zodat ook de kinderen daar veilig kunnen spelen. De indeling kunnen we naar wensen aanpassen en uiteraard geld dit ook voor de aankleding. Wij denken graag mee in uw wensen om er een fantastische dag van te maken.

Onze gerenommeerde keuken en onze vlotte en vakbekwame bediening staan garant voor een feest waar jullie en de gasten nog lang met plezier aan terugdenken. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op via: info@restaurantdewekker.nl of 0497 64 24 51.

6 Ervaringen

10101

Wat een prachtige trouwdag hebben wij gehad bij de Wekker. Alles klopte en was precies zoals wij het in gedachte hadden. Nogmaals bedankt De Wekker! Over 12,5 jaar komen wij weer terug 🙂

10101

Dankzij Restaurant De Wekker is onze trouwdag onvergetelijk geworden. We hebben ontzettend genoten. Alles was netjes verzorgd van diner tot aankleding. Ook het personeel heeft ervoor gezorgd dat wij en onze gasten niks tekort zijn gekomen. Korthom.. Een geweldige locatie!

Jos Verhagen
Bedankt voor deze leuke reactie
23-09-23
10101

Geweldige dag gehad op ons trouwfeest. Eerst in de tuin en later binnen. Het middagdinee was overheerlijk. Personeel , prima bediening.

10101

De Wekker en het personeel heeft zich volledig ingezet om er een onvergetelijke dag van te maken.

Onze wensen waren allemaal mogelijk & zelfs de aankleding was aangepast.

Kortom: een hele geschikte trouwlocatie, fantastisch!

Jos Verhagen
Bedankt graag gedaan.
23-09-23
10101

Afgelopen augustus onze trouwdag gevierd bij de Wekker. Ongelooflijk trots in het geen wat ze voor ons hebben betekend om onze dag tot een succes uit te laten komen. Mooie locatie met gepaste aankleding en geweldig personeel! Echt een aanrader als je het ons vraagt. Ga zo door….

Met vriendelijke groet,
Een verliefd echtpaar ????

9,6101
Pink Lemon Cards