De Bruidshoek

Het begin van het feest, zo moet het zijn als je jouw trouwjurk komt uitzoeken. Als toonaangevende winkel hebben wij alle topmerken in de collectie en onze service en aandacht maken het verschil!

De Bruidshoek
Bijna 30 jaar geleden is mijn moeder begonnen met onze winkel in een klein pand in Leiden. Het werd drukker en drukker en steeds werd er een stukje bijgebouwd. Zo’n 9 jaar geleden hebben we de grote stap gemaakt door een hele nieuwe winkel te bouwen waar we alle ruimte hebben en alle service kunnen blijven geven. Zo komen al onze mooie jurken nog beter tot hun recht en zo kunnen we je de beste privacy en aandacht geven.

Collectie
We hebben alle topmerken voor jou verzameld in onze winkel. Onze merken onderscheiden zich door een uniek design, perfecte pasvorm en, heel belangrijk, ze zijn betrouwbaar qua levering van nabestellingen. Wij verkopen onder andere de merken: Ladybird, Justin Alexander, Linea Raffaelli, Pronovias, Maggie Sottero, Rembo Styling, Ian Stuart, Sincerity, Cymbeline, Mori Lee, Leijten Creations en vele andere. Voor de mannen verkopen we Wilvorst, CO$SMO, Immediate en vele andere.

Service en Aandacht
Natuurlijk is de jurk heel erg belangrijk voor je, maar er is meer. Tijdens je zoektocht wil je geholpen worden door iemand die er echt verstand van heeft, iemand die met goede ideeën komt en met je meedenkt. Kortom iemand die er voor jou een feestje van maakt! Ook nadat je jouw jurk gekocht hebt wil je zeker zijn dat alles perfect in orde komt. Gediplomeerde coupeuses voor het op maat maken van je jurk bijvoorbeeld, maar wat dacht je van tips voor het aankleden op je trouwdag voor je moeder of vriendin. Daarnaast nemen we door hoe je het beste gaat zitten, traplopen (met zo’n sleep), naar het toilet enz enz. Kortom ons enthousiasme spat ervan af!

Speciale bruiden
Ben je zwanger als je trouwt, geen probleem. Wekelijks hebben we zwangere bruiden waarvoor een hele buik in de jurk gemaakt wordt. Ga je heel snel trouwen?, geen probleem. Ons record staat nu op 1 dag inclusief uitzoeken, op maat maken en gestreken afleveren. Een bruid of bruidegom in een rolstoel? Als oud verpleegkundige ben ik handig met tillen en het medische. Onze coupeuses komen bij je kijken en maken het perfect passend. Ook voor jou hebben we zo’n speciale oplossing paraat. Ik zeg altijd “problemen maken we niet, die lossen we op!”

Afspraak maken?
Ja graag, zo weet je zeker dat we alle tijd en aandacht voor je hebben. Ik zie je graag een keer in de winkel

9 Ervaringen

10101

Wat was het een gave dag onze bruiloft! Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen en de gezelligheid bij het uitzoeken van de jurk en het kostuum, het was iets wat bij ons paste en waar wij ons prettig in voelde. We hebben veel complimenten gekregen over onze kleding. In de bijlage vindt u een foto van ons terug.

Bedankt!

10101

Annet
Onze trouwdag was 9 juni 2017 en het was echt een hele mooie dag die wij nooit meer gaan vergeten.

Mooi weer, mooie plechtigheid, gezelligheid, veel mensen, en heeeel veeeel complimenten over mijn jurk.

Ik wil jullie allemaal en met name Wendy bedanken voor jullie hulp, jullie werk aan de jurk en de adviezen.

Nogmaals bedankt voor alles.

10101

Hierbij hartelijk bedankt voor jullie tijd en inzet met het vinden en perfectioneren van mijn bruidsjurk! De jurk zat fantastisch en ik voelde me een prinsesje van het begin tot het eind:-) Mede dankzij jullie hebben we een onvergetelijke dag gehad.

10101

Lief team van de bruidshoek,

Bedankt voor de gezellige, fijne afspraken die ik bij jullie heb gehad.

Ik heb genoten van het contact, met name met Kim, wat een schat:-)!
Ik ben enorm goed geholpen en blij met het eindresultaat.

Het zag er allemaal prachtig uit!

Ik mis zelfs een beetje de afspraakjes, hihi,

wie weet dat ik in de toekomst met een vriendin nog eens jullie winkel zal bezoeken!

10101

Aan het team van de Bruidshoek,

Wat hebben wij een fantastische dag gehad afgelopen zaterdag 16 juli! De jurk en het pak pasten perfect bij onze complete bruiloft. Hierbij, willen we jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor jullie goede service en klantvriendelijkheid.

6,9101

Afgelopen 24 juni ben ik getrouwd, mijn trouwjurk heb ik vorig jaar augustus/september bij jullie gekocht. Ik heb zoveel positieve reacties gekregen! En nog steeds vind ik het zelf ook nog steeds de allermooiste jurk. En wat hebben we genoten op onze grote dag! Het was een groot feest met allemaal lieve mensen om ons heen.

Nogmaals bedankt voor alle hulp en voor de leuke en gezellige pasafspraken. Mede door jullie was het uitzoeken en passen van mijn jurk een feest!

Groeten uit het mooie Canada,

10101

Ik wil ik jullie ook heel erg bedanken voor alle goede hulp bij het uitzoeken van mij jurk. Door alle hulp,vriendelijkheid,kennis en eerlijkheid ben ik ontspannen mijn dag tegemoet gevlogen.
ook de dag zelf was fantastisch!!

Dank lieve allemaal van de bruidshoek!

10101

Wij hebben een fantastische dag gehad en veel complimenten over onze kleding (met name mijn jurk natuurlijk) gekregen hebben!

We willen jullie nogmaals bedanken voor de goede service en adviezen!

10101

Wat een prachtige winkel en enorm veel keuze! Service zeer goed!

Pink Lemon Cards