Jadau atelier

Jadau staat voor alle feestelijke kleding zoals bruids, gala en gelegenheidskleding. De werkmethode verschilt dan ook van die in de confectie. De kleding wordt naar uw lichaam gemaakt. De laatste afwerkingen worden met de hand gedaan.

Feestelijke outfit

Een mooie feestelijke jurk staat elegant en is tijdloos. Gaat u binnenkort trouwen?
Ik zou graag een bruidscreatie maken die de belangrijkste dag van uw leven compleet maakt.

Voor het komende seizoen is het mogelijk een bruidsjurk uit de nieuwste collectie van Bianco Evento aan te schaffen. Wij kopen enkele modellen in die u kunt komen passen. Zit jouw droomjurk hierbij dan wordt deze besteld en indien nodig op maat afgewerkt.

Ook een tweedehands jurk maak ik voor u op maat en kan ik vernieuwen met een nieuw design of kleine aanpassingen in de details.

Voor bij uw jurk kan ik een bijpassend jasje, bolero of (bont)cape maken.
Om het plaatje af te maken ontwerp ik voor de bruidskinderen een nieuwe outfit passend bij uw jurk.

4 Ervaringen

9,5101

Voor mij heeft Anskje een trouwjurk gemaakt. Ze luistert erg goed naar je wensen en maakt de jurk zo als je deze in gedachten hebt. Het is een prachtige jurk geworden en ik was er erg blij mee. Erg bedankt voor het maken voor mijn trouwjurk Anskje.

10101

Alleen maar lof voor Anskje. Voor ons heeft ze mijn trouwjurk en de jurkjes van onze meisjes gemaakt. Professioneel maar ook persoonlijk. Voor onze (bruids) meisjes stond altijd een koekje klaar. Met heel veel preciesie heeft Anskje supersnel mijn fantastische bruidsjurk gemaakt. Mijn ideeën in mijn hoofd heeft Anskje goed beluisterd en precies gemaakt wat ik wilde. Enorm veel complimenten gekregen op de superoriginele en unieke jurken! Ze heeft ons echt ‘gezien’ en gemaakt wat wij ‘zijn’ ! Nogmaals bedankt 😍

10101

Ik heb mijn trouwjurk laten maken bij Bruidsatelier Jadau. Ik vond het zo bijzonder en fijn dat ik al mijn wensen en ideëen kon bespreken omtrent mijn trouwjurk, en dat ook alles mogelijk was. Anskje is een echte vakvrouw en zeer kundig in haar werk. Je ziet dat ze de passie heeft om het jou als klant het precies naar de zin te maken. Ik was waanzinnig blij met mijn trouwjurk en wat heb ik hier veel complimenten over gekregen! Groetjes, Lysanne

9,3101
Pink Lemon Cards