🎥🎶 Even voorstellen – Gerjan van Lopik – Trouwvideograaf en Muzikale Kunstenaar

Als enthousiaste trouwvideograaf geloof ik in een persoonlijke aanpak die jullie liefdesverhaal echt tot leven brengt. Tijdens het kennismakingsgesprek ga ik samen met jullie kijken of er een wederzijdse klik is. Worden jullie net zo blij van mij als ik van jullie? Dan gum ik jullie speciale datum uit mijn agenda om hem vervolgens met watervaste stift er weer in te zetten!
Omdat er veel gebeurd op jullie dag zal ik gedurende de weg naar de dag toe ook contact met jullie blijven houden. Daarnaast kom ik een paar weken voor de bruiloft persoonlijk langs voor een detail gesprek. Ik wil dan ook graag van alle geheimen op de hoogte zijn. Niet omdat ik nieuwsgierig ben, maar omdat ik zo veel mogelijk goed in beeld wil brengen! (nouja oke, en een beetje nieuwsgierig😉).
Dit alles draagt eraan bij dat ik een volledig op maat gebaseerde film kan opleveren.
De persoonlijke connectie vormt de kern van mijn creatieve proces, wat resulteert in films die jullie liefde op een unieke manier weerspiegelen.

🎬🎵 De toon maakt de muziek – Videograaf en Muzikant in één!

Willen jullie een unieke soundtrack onder jullie eigen trouwfilm? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Naast het feit dat ik mijn creativiteit kwijt kan in het maken van films, besteed ik ook veel van mijn tijd aan muziek als muzikant. Deze unieke combinatie voegt een speciale dementie toe aan jullie trouwfilm.

Wat een trouwfilm een echte ‘Gerjan van Lopik’ film maakt is dan ook zeker de muziek. Als muzikant ga ik namelijk op zoek naar specifieke en passende muziek voor jullie film die volledig bij jullie past om deze vervolgens op maat voor jullie te mixen. De op maat gemaakte muziekmix sluit naadloos aan bij jullie speciale dag. Hechten jullie net zo veel waarde aan muziek als ik? Dan heb ik nog iets gaafs voor jullie in petto! Voor een werkelijk buitengewone ervaring biedt ik zelfs de mogelijkheid aan om exclusief, op maat gemaakte muziek te produceren waardoor jullie een volledig eigen soundtrack krijgen onder jullie liefdesverhaal. Dit bied ik aan in samenwerking met de band Scarlet Rose en diverse orkesten. Check mijn website voor meer informatie en bel/mail me gerust als jullie meer willen weten.

🚁 De vliegende trouwvideograaf!

Als gecertificeerd dronepiloot breng ik daarnaast een uniek perspectief naar jullie trouwvideo. De luchtbeelden voegen een cinematografisch tintje toe, waardoor jullie liefdesverhaal een epische dimensie krijgt. Zeker als ik met één van mijn FPV drones aan de slag ga. De standaard dronebeelden laten we achterwege en gaan we samen voor the next step! Ik vertel jullie er graag meer over.

🔍 He! Nieuwsgierig aagje!

Omdat ik heel goed snap dat het wachten soms lang kan duren, bied ik een speciale backend op mijn website aan. Daar vinden jullie het contract, gezamelijke aantekeningen en kun je contact met me zoeken. Maar wat veel belangrijker is; hier kun je het creatieve proces volgen! Jullie hebben de controle!

Oke, ik ben net zo nieuwsgierig…

Ook ik kan niet wachten om de film op te leveren. Omdat ik het belangrijk vind wat jullie ervan vinden kom ik hem persoonlijk opleveren. Ook dit doe ik op mijn eigen unieke manier, maar hoe ik dat doe blijft nog even geheim!

Hebben jullie interesse, vragen of willen jullie met mij sparren? Dan mag je altijd contact met me opnemen voor een kop koffie, thee of iets fris. Ik trakteer 😉

Groetjes,
Gerjan

21 Ervaringen

10101

Na jaren met Gerjan op het voetbalveld te hebben gestaan, was hij nu videograaf op de mooiste dag van ons leven. De gesprekken vooraf waren dan ook gezellig maar er werd door Gerjan ook een duidelijk beeld geschetst van wat we konden verwachten en gaf ons ook een aantal waardevolle tips voor op onze trouwdag! Daarnaast was er eigenlijk niks onmogelijk, met als onze wensen wist hij wel raad.

De social media clip die wij al snel na de bruiloft mochten ontvangen, was al fantastisch en werd overladen met complimenten door de mensen om ons heen. Afgelopen zondag was het eindelijk zover en kwam Gerjan ons de echte trouwfilm laten zien… wat een vakwerk! De beelden, de stemmen en de muziek zorgen ervoor dat we de hele dag weer opnieuw kunnen beleven!

Gerjan, bedankt!

10101

Een top videograaf met oog voor detail!

Afgelopen zondag kwam Gerjan de trouwfilm persoonlijk bij ons afleveren. Kort na onze bruiloft hadden wij al een prachtige social media clip ontvangen, waardoor de lat hoog lag! Maar… de ”echte” trouwfilm heeft alles overtroffen. Een hele dag in 9 minuten kunnen verwerken waarbij het gevoel en de sfeer van die dag weer tot leven komen, dat is vakwerk! Prachtig gebruik gemaakt van onze eigen stemmen en het lied van onze opening.

Los van het werk dat Gerjan aflevert, is hij ook persoonlijk fijn (en gezellig) om op zo een toch spannende dag de hele dag met je mee te hebben.

Wij hadden ons geen betere videograaf kunnen wensen!

10101

Bij het regelen van onze bruiloft wisten we het al gauw heel zeker: we waren al fan van het werk van Gerjan, dus hij moest en zou het worden. En jeetje, he delivered! Met tranen in de ogen en kippenvel op de armen bekeken we de video. Keer op keer. Zo onwijs dankbaar dat hij de mooiste dag uit ons leven zo mooi heeft weten vast te leggen.

Ook mooi meegenomen: van al onze gasten kregen wij ook te horen hoe leuk het was hem erbij te hebben. Onopvallend, maar toch met een fijne dosis brabantse gezelligheid, humor en hele leuke ideeën.

Hij was al mijn vaste aanrader bij bruidsparen die op zoek waren naar een videograaf, en nu wij zelf als bruidspaar aan de andere kant hebben gestaan is dat alleen maar meer bevestigd. Wil je een steengoede en leuke videograaf? Dan wil je Gerjan!

Nogmaals onwijs bedankt.

10101

Wat hebben wij een onvergetelijke dag gehad, mede dankzij de creatieve talenten van Gerjan, onze trouwvideograaf.
Een van de hoogtepunten was de ceremonie, waarbij Gerjan microfoons gebruikte die perfect en onzichtbaar waren geïntegreerd in mijn pak en Frenny’s jurk. Hierdoor zijn de woorden van onze geloften voor altijd vastgelegd.
Het is verbazingwekkend hoe deze kleine technologische details de hele ervaring verrijkten zonder dat we ons bewust waren van de aanwezigheid ervan. Gerjan weet als geen ander hoe hij subtiel en professioneel kan opereren, waardoor alles moeiteloos verloopt.
Wat ons ook opviel; in de drukte van de dag was hij daar, discreet en zeer bedachtzaam, waardoor wij ons volledig konden concentreren op het vieren van ons moment. Zijn samenwerking met de fotograaf was een waar genot om te aanschouwen. Een dynamisch duo dat perfect op elkaar was ingespeeld, elkaar aanvulde en samenwerkte om de meest magische momenten vast te leggen.
Onze wens om enkele coole shots van mijn Duitse oldtimer motor te hebben, werd met vol enthousiasme aangepakt. Gerjan aarzelde niet om ons met zijn drone te volgen terwijl we over de wegen reden. Een uniek perspectief op onze trouwdag en een voor mij bijzonder object. Wat gelukkig gelukt is tussen de regen door. Gerjan pakte de zonnestralen wanneer die er waren en gebruikte de regen momenten op creatieve manieren.
Ook ben ik een +/- 5 meter de lucht in gegooid voor een geweldig shot! Wat was dit gaaf, en wat hebben we gelachen.
Bedankt, Gerjan, voor het vastleggen van de essentie van onze liefde op zo’n meesterlijke manier!

10101

We hadden het geluk om samen te werken met Gerjan, een geweldige professional die onze verwachtingen overtrof en onze trouwdag echt bijzonder maakte in alle opzichten. Vanaf het begin straalde hij rust en professionaliteit uit, waardoor we ons meteen op ons gemak voelden te midden van de drukte van de bruiloft.
Wat vooral opviel, was zijn actieve aanpak. Ondanks het beperkte tijdsbestek wat het draaiboek hem gaf, en enkele specifieke wensen van onze kant, slaagde Gerjan erin veel meer vast te leggen dan we ooit hadden verwacht! Zijn eigen creatieve initiatief en stressvrije aanpak maakten het mogelijk om elk moment van onze speciale dag vast te leggen, zelfs die momenten waar je als druk bruidspaar niet altijd bij kan zijn.
Het weer werkte niet mee op onze trouwdag, maar dat liet Gerjan niet ontmoedigen. Last-minute aanpassingen aan het draaiboek werden moeiteloos gedaan, zonder enige vorm van concessies. Zijn flexibiliteit en professionaliteit waren echt bewonderenswaardig.
Een van de hoogtepunten van onze trouwvideo waren de geweldige dronebeelden die Gerjan heeft gemaakt. Ze voegden een moderne en adembenemende dimensie toe aan de traditionele momenten die elke bruid en bruidegom koesteren. Zijn meegebrachte apparatuur was compleet en geschikt voor elk gewenst shot. Vliegen, rennen, dansen, huilen, lachen, stilstaan… alles staat erop.
Naast zijn vakmanschap viel ook zijn persoonlijkheid op. Bruiden kunnen gestrest zijn, tenminste, ik was dat zeker(!) maar Gerjan wist ons gerust te stellen en bracht een ontspannen sfeer met zich mee. Het voelde alsof hij niet alleen een professional was, maar ook een vriend voor onze gasten en andere leveranciers. Zijn vermogen om gemakkelijk contact te maken, maakte de samenwerking met iedereen des te plezieriger. Hij stond geen seconden ‘in de weg’. Alles verliep perfect, waardoor elk moment naadloos werd vastgelegd.
Kortom, Gerjan wist op unieke creatieve wijze traditionele en moderne elementen te combineren, en zijn bijdrage heeft onze trouwdag onvergetelijk gemaakt. We zijn hem dankbaar voor zijn toewijding, vriendelijkheid en immer ein glückliches Lächeln.
Owja, wist je ook al dat Gerjan een muzikant is? Waardoor je ook nog eens geweldige sound-effects en muziek onder je video krijgt! Dit is net dat beetje extra wat het helemaal persoonlijk en ‘af’ maakt.

10101

Iemand die van z’n hobby zijn beroep heeft gemaakt. Zijn passie voor het vak spat eraf en dat zie je terug in de film. Gerjan heeft goed naar onze wensen geluisterd (snelle shots en je moet de sfeer van de dag terugzien in de film). Voor mij is de film een perfecte afspiegeling van hoe onze dag is geweest!

10101

We zijn zo ontzettend blij dat we voor Gerjan hebben gekozen! Je ziet en hoort aan alles dat hij passie voor zijn vak en verstand van zaken heeft. Daarnaast voelde hij direct goed aan wat onze wensen waren en stelde ons erg op ons gemak tijdens de grote dag. De trouwfilm en social mediaclip zijn beiden fantastisch geworden!! Gerjan is erg van de details, edit op de muziek en het is te zien dat hij veel tijd in zijn werk stopt. Onze familie en vrienden reageren er ook heel leuk op. We zouden Gerjan 100% aanraden!!

10101

Gerjan is een hele fijne videograaf om mee te werken.

Voor een bruiloft die ik aangenomen had, had ik Gerjan meegenomen vanwege zijn expertise in trouwfilms en de creativiteit die hij met zich mee brengt is super leuk om te zien!

10101

Ik heb kennis mogen maken met Gerjan tijdens een van zijn bruiloften die hij aan het filmen is geweest dit jaar. De manier hoe hij zich mengt in het gezelschap is bijzonder. Alsof hij meteen in de hechte vriendengroep pastte. Met het oog voor detail in combinatie met een goede dosis humor en positiviteit legt hij alle mooie momenten vast! Toen ik het eindresultaat zag was het eerste wat ik tegen mijn vrouw zei: Schat, we hebben deze jongen echt gemist op pnze bruiloft! Wat een film! Verdiend een dikke pluim!

10101

Gerjan heeft de gehele dag voor ons gefilmd tijdens onze bruiloft. Enorm blij met onze keuze voor Gerjan! Wat een vak werk heeft hij afgeleverd! Hij is vol passie deze dag tegemoet gegaan en het is een heel fijn persoon om mee samen te werken. Alles is bespreekbaar en hij zal tot het laatste moment mee denken met de dag. Wij zijn Gerjan en 2e videografe Esmay enorm dankbaar voor alle beelden die wij hebben gehad van onze dag. Een herinnering voor het leven! Nogmaals Chapeau voor al het werk! En ben je nog opzoek en is Gerjan nog beschikbaar? Kies voor hem!
Roeland en Melissa

10101

Het is zo gaaf terug te kunnen kijken hoe mooi onze trouwdag was met de fantastische films die we van Gerjan hebben gehad! En hoewel Nick niet graag voor de camera staat voelde hij zich bij Gerjan en Esmay meteen op z’n gemak. Gerjan en Esmay zijn gezellig en mengen zich goed met de mensen om zich heen, je wil ze er dus echt bij hebben op je speciale dag! De persoonlijke aanpak en het enthousiasme van deze 2 zorgen ervoor dat de film nog veel meer is dan wat we ervan hoopten. Dikke aanrader Gerjan en Esmay!

10101

Geweldige videograaf. Fantastisch om mee samen te werken.

10101

Wij zijn enorm blij dat Gerjan onze mooie dag vast heeft mogen leggen. Een dag om nooit te vergeten dankzij de beelden die hij heeft geleverd. Een man met een enorme passie voor zijn vak en oog voor detail. Bijzonder mooi hoe hij de dag van je leven elke keer weer opnieuw laat beleven. Wij zijn meer dan tevreden!

10101

Gerjan heeft de mooiste van ons leven nog mooier vastgelegd! Gerjan gaf ons bij het voorgesprek al gelijk een heel goed gevoel. Toen wij onze film ontvingen, waren wij onwijs tevreden met het resultaat. Eerder sprakeloos zelfs! Gerjan heeft de voor ons belangrijkste momenten van de dag vastgelegd en heeft oog voor detail! Wij zijn Gerjan meer dan dankbaar voor zijn diensten en gaan deze film zeker nog een aantal jaren terugkijken!

10101

Edwin en ik (Rachel) zijn destijds in het huwelijksbootje gestapt en wow wat heeft Gerjan dat fantastisch voor ons vastgelegd! Mocht je twijfelen over het wel of niet inhuren van een videograaf, stop dan direct met twijfelen en doe het. Kies dan gelijk voor Gerjan. Hij heeft zulke bijzondere momenten, zowel groot als klein, vastgelegd. Wat een oog voor detail, rust en professionaliteit. In het begin kan het even onwennig zijn om gefilmd te worden maar Gerjan doet er alles aan om je op je gemak te stellen en even later heb je bijna niet meer door dat hij er is. Over het eindresultaat waren wij ook echt sprakeloos! Wij hadden niet durven dromen dat onze dag zo mooi vastgelegd zou zijn! Echt geweldig! Wij bevelen Gerjan zeker aan!

10101

WAUW, wat een film! Wij waren er sprakeloos van! Het geeft perfect weer hoe onze dag was. De muziek in combinatie met het beeld is echt super geëdit. Ook hoe er gespeeld is met het beeld samen met wat je qua audio hoort is echt gaaf! Wij zijn heel blij met deze film en de samenwerking met gerjan!

10101

Vanaf het eerste moment hadden wij een heel goed gevoel over Gerjan. Tijdens de voorbereidingen dacht hij goed mee en was hij makkelijk bereikbaar. Hij luistert goed naar je persoonlijke wensen en gaat daarmee aan de slag. Op de dag zelf is hij professioneel aan het werk geweest met een fijne vibe. Het eindresultaat is zo mooi en waardevol. Hij heeft ook extra zijn best gedaan om het geluid van de overvliegende vliegtuigen uit de video te krijgen, op dat moment waren wij namelijk bezig met onze geloftes. De prijs/kwaliteit van Gerjan is van hoog niveau, wij zouden hem aan iedereen aanraden!!!

10101
10101
10101

Samenwerken me Gerjan was oprecht een feestje! Hij is iemand die rekening met je houdt, overlegd en zorgt voor gezelligheid. Ik zou hem aan iedereen aanraden, want ik zou nog vaak met hem willen werken als duo!

10101

Bij het kennismakingsgesprek hadden we meteen een goede klik met Gerjan. Wij zijn super blij met de beelden die hij van onze bruiloft heeft gemaakt. Op de dag zelf voelde hij als een van onze daggasten. De samenwerking met onze fotograaf was echt super fijn en goed. Wij kijken met een grote glimlach naar onze social mediaclip en de langere versie van de trouwfilm. Zo ontzettend waardevol om deze beelden te hebben van onze bijzondere dag!

Wij zijn Gerjan enorm dankbaar en gunnen iedereen zo’n top Videograaf op de mooiste dag van je leven!

Pink Lemon Cards