Dé bruiloft DJ vinden voor jullie trouwfeest. Wij begrijpen maar al te goed dat dit geen gemakkelijke klus is. Want wie zorgt ervoor dat de vloer wordt gevuld? En nog belangrijker, gevuld blijft? Hoe weet ik zeker dat er gedraaid wordt wat wij en onze gasten willen horen? Juist, het zijn allemaal vragen die geheel terecht bij jullie opkomen.

Een perfecte bruiloft DJ voelt de vloer compleet aan. Door een introductiegesprek, waar duidelijk jullie wensen omtrent de muziekgenres worden doorgenomen, krijgt de bruiloft DJ een “kompas”. Door deze op de avond aan te vullen met zijn eigen ervaring en kunsten, klinkt de perfecte selectie door de speakers! Cliché om nu te zeggen dat wij de bovenstaande bruiloft DJ’s hebben, maar toch, wij hebben ‘m!

7 Ervaringen

10101

Zaterdag een prachtig trouwfeest gehad. Precies zoals wij wouden. Van begin tot eind heeft de dansvloer aan een stuk vol gestaan. De extra’s die wij via Huib hadden geregeld waren echt van toegevoegde waarde. Vooral de mirror photobooth viel enorm in de smaak. Echte aanrader dus!

10101

Alles was top geregeld. Wij kregen 1 week voor onze bruiloft de persconferentie. Wij hebben alles in 1 week moeten regelen om het thuis te doen want op locatie konden wij ons feest niet meer doen zoals wij het wilde. Samen met de hulp van huib is het top geregeld. Heel flexibel en meteen alles mee regelen. Hij doet het ook zo leuk echt een top dj en alles is bespreekbaar en alles gaat in goed overleg echt zo fijn. Zonder jou huib was het echt niet z’n top feest geworden echt alles tot in de puntjes geregeld en met jou mooie spullen was het helemaal af. En die fotobooth was ook kei gaaf iedereen heeft het er over dus mensen echt een aanrader om dat te doen. Thuis is echt zo veel mogelijk. Kan het op locatie niet door gaan doe het thuis licht de buurt in en iedereen heeft begrip. Nogmaals super bedankt

10101

Top avond gehad. Contact verliep heel fijn met Huib. Dacht veel mee en heeft bij alle gasten tijdens de avond een grote glimlach op het gezicht gebracht. Dank nogmaals.

10101

Goede alternatieven gegeven, door een photobooth, het was fantastisch!
Bedankt

10101

Super feest gehad op onze bruiloft. Nette offerte en mooie opstellingen waar goed over wordt geadviseerd. Afspraken worden keurig meermaals doorgenomen en nagekomen. Fotohokje is fantastisch!

10101

bonnema heeft de afsluiting van onze bruiloft fantastisch verzorgt. Vanaf het eerste gesprek tot de uitvoer en tussentijds contact met Pim (onze dj). Het was een warme dag. Toch waren weinig gasten op het terras te vinden en stonden de hele tijd te dansen. Een bezoek aan de showroom is zeker de moeite waard. Hier kan alles worden bekeken en een gesprek is erg fijn.

10101
Pink Lemon Cards