Bij Bohemian Weddings vinden we samen de perfecte items om jullie dag aan te kleden. Je kunt bij ons terecht voor de verhuur van unieke items, zoals pauwstoelen, dromenvangers, echte eyecatchers en nog veel meer, maar wij kunnen ook de gehele styling verzorgen.

Bohemian Weddings is er om jullie te helpen een onvergetelijke bruiloft te creëren.

Wil je items huren voor een evenement, babyshower, verjaardag, fotoshoot of iets anders? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

5 Ervaringen

10101

Tamara verzorgt al jaren de styling van onze home edition party’s waarbij wij onze gehele webshop uitstallen in ons huis met lekkere hapjes en drankjes. Tamara zorgt er iedere keer weer voor dat alles mooi tot z’n recht komt. Ze is creatief en heeft echt oog voor detail!

10101

Grote dromenvangers gehuurd voor evenement. Kleuren werden aangepast, extra maat werd nog gemaakt. Ik zou ze zelf ophalen en retour brengen maar zelfs dát was niet nodig. Iemand “kwam toch in de buurt” dus werden ze alsnog gebracht en opgehaald. In 1 woord: TOP allemaal. En ze hingen prachtig, echt eyecatchers!

10101

Top service! Tamara heeft de styling van onze bruiloft fantastisch verzorgd. Ze luistert goed naar je wensen en komt zelf ook met super ideeën. Wij waren super blij met alles en het maakte onze droomdag compleet. Echt een aanrader!

10101

Wij hebben Tamara en Stan ingehuurd voor de verjaardag van onze dochter. Zij hebben de styling precies gedaan zoals wij voor ogen hadden en Stan heeft prachtige bloemstukken gemaakt. Er was een gezellig hoekje met een tipi tent, met kussens in de kleuren van de verjaardag en een mooie backdrop met een pauwstoel, het was een ware eyecatcher, iedereen gebruikte het als photobooth en we kregen vele complimenten. Ik zou Bohemian Weddings zeker aanbevelen.

10101

Wij hebben Tamara en haar team echt als geweldig ervaren! Ze hebben onze ideeën begrepen en onze visie neergezet op onze trouwdag. We zijn hun eeuwig dankbaar. Het zijn ook gewoon hele leuke mensen en de klik was er meteen. Wat heel belangrijk is!

Pink Lemon Cards