Houden jullie niet van stijf geposeerde foto's? Dat komt goed uit want ik ook niet! Ik leg jullie trouwdag vast zoals deze is. Met foto's die de sfeer, de liefde en het verhaal van jullie dag vertellen. Foto's waarin jullie jezelf zullen herkennen. Dat noemen we ' story telling'

Alleen tijdens de shoot op locatie stuur ik jullie in een lichte mate aan maar de rest van de dag leggen we spontaan vast. De details, de gasten, kinderen, de emoties, niets ontgaat de camera. En omdat ik zeer veel ervaring heb en ik mij helemaal heb gespecialiseerd in het maken van trouwreportages kunnen jullie een prachtige herinnering voor later van mij verwachten.

5 Ervaringen

9,0101

We hebben een zeer geslaagde dag gehad. De foto’s waren mooi en origineel. Theo heeft leuke ideeën om de foto’s nog beter te maken. We zijn heel tevreden en hebben een mooie herinnering aan een fijne dag.

10101

Theo is geweldig! Hij weet precies wat hij kan en moet doen en het is een hele fijne man om heel de dag om je heen te hebben.
En de foto’s?! Wauw die vertellen het verhaal perfect na!

10101

Wij zijn heel blij met Theo. Hij heeft mooie foto’s gemaakt van onze trouwdag. Hij luistert naar de wensen en is heel flexibel. Wij hebben verschillende settings uitgeprobeerd en in elke setting zijn mooie foto’s gemaakt. Wij hebben de volgende dag naar de trouwdag het selectie van de foto’s ontvangen!

9,5101

We hebben een fantastische bruiloft gehad en kijken nog steeds met plezier terug. Ook over het maken en ontvangen de foto’s zijn we erg tevreden.

9,5101
Pink Lemon Cards