Bruidsbloemen
Wat leuk u gaat trouwen!
Bloemwerk met passie, lef, bijzondere bloemen, creativiteit en een hoge kwaliteit maar vooral met veel liefde ontworpen en gemaakt. Samen met u creëren wij de juiste sfeer voor ieder bijzonder moment.

Wij kunnen u het beste adviseren wanneer u een afspraak met ons maakt of gewoon even langs komt in de winkel. Er zijn tal van mogelijkheden en zullen deze uitgebreid met u bespreken.

U kunt direct bellen met 033-8881033 of online een afspraak maken, dan bellen wij u binnen 1 werkdag terug.

7 Ervaringen

10101

Bijzonder Bloemen heeft heel goed met ons meegedacht. Ze kwamen met inzichten waar we zelf niet bij stil hadden gestaan zoals de fijnheid van het boeket vanwege de lengte van de bruid. Het boeket zelf was erg mooi en zat goed in elkaar. Het heeft de hele dag met gemak doorstaan.

9,0101
9,0101
9,0101
9,0101

Joëlle begreep precies wat we wilden qua bloemen en styling op de locatie: prachtige herfsttinten & glans. Het bruidsboeket was ook schitterend en de corsages geweldig gekozen. Ze is duidelijk heel betrokken bij haar werk, is er heel goed in, en bovendien is ze heel prettig in de omgang! Bijzondere orchideeen voor in je haar of in een ringendoosje, allemaal mogelijk. Echt een aanrader.

10101

Een bijzonder bruidsboeket met verschillende corsages met bloemen uit het boeket.
Prachtige bloemen en een uitstekend advies, beter had het niet gekund.

9,5101
Pink Lemon Cards