Hier bij Big Days & Trouwen Italië zijn we de weddingplanners die jouw bruiloft omtoveren tot een knallend feestje. We zijn een stel levensgenieters en bourgondiërs die gek zijn op klasse, lekker eten en het plannen van fantastische bruiloften.

Als je met ons samenwerkt, garanderen we dat de voorbereidingen tot aan de bruiloft minstens zo leuk zijn als de bruiloft zelf. We houden van een goede dosis humor en gezelligheid, dus we maken er echt een feestje van. Geen stress, geen gedoe, alleen maar leuke en gezellige momenten.
En wat betreft luxe en verfijndheid, we got you covered. We werken alleen met de beste professionals in hun vakgebied en hebben hospitality hoog in het vaandel staan. Jij en je verloofde kunnen je volledig ontspannen terwijl wij alles tot in de puntjes voor jullie regelen.

Of je nu gaat trouwen in Nederland, Italië of ver daarbuiten, wij zorgen ervoor dat jouw droombruiloft werkelijkheid wordt. En ja, dat betekent ook het beste eten en de lekkerste wijn. Want laten we eerlijk zijn, wat is een bruiloft zonder geweldig eten en drinken?

Dus, wil jij een unieke, onvergetelijke en fenomenale bruiloft? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen maken we er een knallend feest van, met de mooiste locaties, de beste professionals, de lekkerste hapjes en drankjes, en vooral heel veel gezelligheid. Let’s do this!

7 Ervaringen

10101

Nikki heeft ons huwelijks weekend echt tot in de puntjes soepel laten lopen! Alleen maar meer impressive dat onze gasten 50/50 uit Zweden en Nederland kwamen, en dat ze allemaal impressed waren met hoe goed alles was geregeld en hoe duidelijk alles voor iedereen was! Nikki heeft ons echt kunnen laten genieten van het huwelijk zonder ook maar een zorgen!!

10101

Het was zo’n ontzettend feestje om samen met Nikki onze bruiloft te organiseren! Onze bruiloft was best uitgebreid; veel verschillende gasten, we hadden veel verschillende leveranciers en een hoop ideeën om het ook voor onze vrienden en familie zo leuk mogelijk te maken. Nikki heeft ons enorm geholpen aan de leukste leveranciers en zodat we ons niet verloren in de details. Ook had ze af en toe leuke ideeen waar we zelf nog helemaal niet aan gedacht hebben.

Kortom we kunnen iedereen Big Days aanraden; ze verstaat echt haar vak!

10101

Nikki was onze ceremoniemeester en regelde op onze huwelijksdag alles. Dankzij haar verliep de dag supersoepel en helemaal zoals wij het wilden. Nikki is supervrolijk en megabehulpzaam. We zijn ontzettend blij met dat ze onze huwelijksdag heeft begeleid.

10101

Nikki is een sprankelende persoonlijkheid, ze heeft een scherpe blik en enorm veel ervaring. Ze verstaat haar vak als geen ander én ze is gewoon een super leuke en gezellige vrouw. De voorbereiding van onze bruiloft was een feest met Nikki.

Ze heeft onze mooiste dag nog mooier gemaakt, dank je wel lieve Nikki!

10101

Onwijs blij zijn wij met de hulp van Nikki als onze wedding-planner. Door corona hebben wij onze trouwdag maar liefst 2 keer moeten verzetten. Nikki heeft ons daar doorheen geholpen, ik denk oprecht dat we dat zonder haar ook niet hadden gekund. Dankzij Nikki hadden wij een topteam aan verschillende leveranciers, waarin we zelf een keuze konden maken met welke we door wilde gaan. Zodat alles goed voelde voor ons. Niks is te gek, ze is super meedenkend & hakt ook graag voor jou een knoop door als je het zelf even niet meer weet. Op de grote dag zelf is alles relaxed verlopen en alles tot in detail perfect verzorgd en dat was het doel van onze dag! Ik zou Big Days By Nikki voor iedereen die een TOP dag wil zeker aanraden. With love x Nikky & Ryan. #HappilyEverThomas.

10101

Wat een topper en een schatje!

Nikki heeft al onze dromen weten te realiseren. Ze gaat voor je door het vuur en geeft altijd 200%. Nikki is een vrolijke positievo die houdt van gezelligheid. Tijdens de voorbereiding weet ze je al helemaal mee te nemen in de sfeer van het weekend en die speciale dag.

Het netwerk van leveranciers en locaties is groot en het zijn stuk voor stuk professionals die weten waar ze het over hebben. Wij hadden zelf nog geen specifieke locatie in gedachten en aangezien we veel familie in het buitenland hebben wonen was dat nog even puzzelen. Maar Nikki heeft echt hele mooie locaties weten te selecteren voor ons wat de keuze niet makkelijker maakte ????

Ook de dag zelf weet Nikki alles perfect te regelen. Veelal op de achtergrond maar als het moet zelfs even helpend bij het aankleden of vlug regelen van een strijkplank voor de bruidegom. Alles heeft de in de gaten die topper.

Bij Big Days is je bruiloft in hele goede handen en hoef je je geen zorgen te maken.

Bedankt voor onze prachtige dag!

10101

Nikki is een echte topper, ze denkt mee aan alle details voor jullie bruiloft, altijd met een gemeende glimlach. Haar verschijning is al een feestje op zich…
Afgelopen September een “ Duizend en één nachten bruiloft neergezet, waar we met veel trots op terugkijken, en verder kijken naar nog meer mooie projecten samen te mogen verzorgen.

Pink Lemon Cards