The party of a lifetime for seriously awesome couples!

Big days is een full service weddingplanning voor unieke, op maat gemaakte huwelijken. Gespecialiseerd in Nederland en Italië.

Elegante bruiloften met oog voor detail waar nog lang over nagepraat wordt.

Als weddingplanners maken wij overal een feestje van. Er is altijd wel een reden om te proosten, of dat nou de liefde is of het strikken van de beste leveranciers, dus zet de champagne maar vast koud. Een bruiloft organiseren voelt als het werk van Cupido afmaken. Dus wanneer wij jullie bruiloft plannen en stylen, nemen wij onze kennis, ervaring en glimlach mee. Wij jagen de beren al van de weg voordat jullie ze gespot hebben.

Of jullie nu trouwen in het buitenland of in jullie achtertuin, je trouwdag is één van de meest bijzondere dagen uit je leven. Als weddingplanner, maar bovenal als hopeloos romanticus willen wij dat jullie je juist op die dag meer jezelf voelen dan ooit. Wij zijn een en al oor (en ja, ook glimlach) voor jullie wensen. En als ervaren eventplanners houden we ook nog eens de kwaliteit, gezelligheid en jullie budget in gedachten.

De magie van Big Days zit ‘m in de kleine dingen. Als jullie grote dag aanbreekt, zorg ik dat het jullie aan niets ontbreekt. Op jullie Big Day draait het er niet alleen om dat het er perfect uitziet, maar vooral dat het perfect voelt. Geen template waar we jullie en jullie gasten in proberen te passen – maar een creatief, persoonlijk en prachtige dag. Of weekend. Of week. Maak het zo gek als je wil. We schrijven samen een sprookje met stuk voor stuk bijzondere momenten die naadloos en ongedwongen op elkaar aansluiten. Ik neem het waarmaken van jullie wensen voor mijn rekening.

Zo hoeven jullie je niet te verliezen in details – alleen in elkaars ogen

7 Ervaringen

10101

Nikki heeft ons huwelijks weekend echt tot in de puntjes soepel laten lopen! Alleen maar meer impressive dat onze gasten 50/50 uit Zweden en Nederland kwamen, en dat ze allemaal impressed waren met hoe goed alles was geregeld en hoe duidelijk alles voor iedereen was! Nikki heeft ons echt kunnen laten genieten van het huwelijk zonder ook maar een zorgen!!

10101

Het was zo’n ontzettend feestje om samen met Nikki onze bruiloft te organiseren! Onze bruiloft was best uitgebreid; veel verschillende gasten, we hadden veel verschillende leveranciers en een hoop ideeën om het ook voor onze vrienden en familie zo leuk mogelijk te maken. Nikki heeft ons enorm geholpen aan de leukste leveranciers en zodat we ons niet verloren in de details. Ook had ze af en toe leuke ideeen waar we zelf nog helemaal niet aan gedacht hebben.

Kortom we kunnen iedereen Big Days aanraden; ze verstaat echt haar vak!

10101

Nikki was onze ceremoniemeester en regelde op onze huwelijksdag alles. Dankzij haar verliep de dag supersoepel en helemaal zoals wij het wilden. Nikki is supervrolijk en megabehulpzaam. We zijn ontzettend blij met dat ze onze huwelijksdag heeft begeleid.

10101

Nikki is een sprankelende persoonlijkheid, ze heeft een scherpe blik en enorm veel ervaring. Ze verstaat haar vak als geen ander én ze is gewoon een super leuke en gezellige vrouw. De voorbereiding van onze bruiloft was een feest met Nikki.

Ze heeft onze mooiste dag nog mooier gemaakt, dank je wel lieve Nikki!

10101

Onwijs blij zijn wij met de hulp van Nikki als onze wedding-planner. Door corona hebben wij onze trouwdag maar liefst 2 keer moeten verzetten. Nikki heeft ons daar doorheen geholpen, ik denk oprecht dat we dat zonder haar ook niet hadden gekund. Dankzij Nikki hadden wij een topteam aan verschillende leveranciers, waarin we zelf een keuze konden maken met welke we door wilde gaan. Zodat alles goed voelde voor ons. Niks is te gek, ze is super meedenkend & hakt ook graag voor jou een knoop door als je het zelf even niet meer weet. Op de grote dag zelf is alles relaxed verlopen en alles tot in detail perfect verzorgd en dat was het doel van onze dag! Ik zou Big Days By Nikki voor iedereen die een TOP dag wil zeker aanraden. With love x Nikky & Ryan. #HappilyEverThomas.

10101

Wat een topper en een schatje!

Nikki heeft al onze dromen weten te realiseren. Ze gaat voor je door het vuur en geeft altijd 200%. Nikki is een vrolijke positievo die houdt van gezelligheid. Tijdens de voorbereiding weet ze je al helemaal mee te nemen in de sfeer van het weekend en die speciale dag.

Het netwerk van leveranciers en locaties is groot en het zijn stuk voor stuk professionals die weten waar ze het over hebben. Wij hadden zelf nog geen specifieke locatie in gedachten en aangezien we veel familie in het buitenland hebben wonen was dat nog even puzzelen. Maar Nikki heeft echt hele mooie locaties weten te selecteren voor ons wat de keuze niet makkelijker maakte 😍

Ook de dag zelf weet Nikki alles perfect te regelen. Veelal op de achtergrond maar als het moet zelfs even helpend bij het aankleden of vlug regelen van een strijkplank voor de bruidegom. Alles heeft de in de gaten die topper.

Bij Big Days is je bruiloft in hele goede handen en hoef je je geen zorgen te maken.

Bedankt voor onze prachtige dag!

10101

Nikki is een echte topper, ze denkt mee aan alle details voor jullie bruiloft, altijd met een gemeende glimlach. Haar verschijning is al een feestje op zich…
Afgelopen September een “ Duizend en één nachten bruiloft neergezet, waar we met veel trots op terugkijken, en verder kijken naar nog meer mooie projecten samen te mogen verzorgen.

Pink Lemon Cards