Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd!

Bij de Bergsche Plas verzorgen wij al jaren voor vele bruidsparen op maat gemaakte bruiloften. Vanaf de ceremonie tot aan de feestelijke afsluiting kunnen wij jullie van dienst zijn bij het organiseren van een onvergetelijke huwelijksdag!

Wij hebben als officiële trouwlocatie al voor meer dan 150 bruidsparen de ceremonie verzorgt. Met mooi weer kan de ceremonie plaatsvinden bij ons op de landtong, met het prachtige uitzicht aan het water. Indien het weer minder is kan er een luxe tent worden gehuurd of kan de ceremonie binnen plaatsvinden.

Bij de Bergsche Plas kunnen jullie ook dineren. Er kan worden gekozen voor bijvoorbeeld een formele sfeer met een sit down diner of een wat lossere sfeer bv. een (Italiaanse) barbecue of een walking diner. Alle opties zijn altijd bespreekbaar.

Bij de Bergsche Plas kan kan de dag ook feestelijk worden afgesloten! Met de verschillende ruimtes en terrassen is onze locatie perfect voor een receptie of een feestavond. Jullie hoeven alleen maar voor de gezelligheid te zorgen en wij regelen de rest.

Wij kunnen jullie ook behulpzaam zijn met de organisatie van jullie huwelijk. Na de organisatie van talloze huwelijken hebben wij de leukste ideeën voor de styling van jullie bruiloft.

1 Ervaringen

9,8101
Pink Lemon Cards