Bellis Rosa wil jou laten stralen op de bruiloft zoals je écht bent.

Proefmake-up
We beginnen met een proefmake-up, een paar weken voorafgaand aan de bruiloft. We nemen je wensen door, en deze wensen vertaal ik naar de voor jou perfecte make-up. We proberen meerdere looks uit om te zien wat het beste bij jou past. We kijken naar je eigen stijl, de vorm van je gezicht, je trouwjurk en naar de kleuren van je bruidsboeket. Tijdens deze sessie bespreken we jouw wensen op deze dag.

Wil je graag dat ik er de hele trouwdag bij ben als je persoonlijke assistent? Ook dat kan natuurlijk! Geef dit wel ruim van tevoren aan.

Proefkapsel
Of je nou een klassiek kapsel wilt of juist een nonchalant kapsel met vlechtwerk erin, het is allemaal mogelijk! Wil je graag een “vol” kapsel, geen probleem, in overleg kunnen we ervoor kiezen om vulling of haarverlenging te gebruiken.

De dag
Op de trouwdag kom ik op het door jouw gewenste tijdstip naar je toe. Ik breng al jouw wensen tot uiting, waarbij ik uiteraard rekening houd met de juiste fotografie en licht. Samen zorgen we er voor dat je er perfect uitziet, zodat je vol zelfvertrouwen en stralend begint aan deze mooiste dag van je leven!

5 Ervaringen

10101

Ik mocht Simone in actie zien bij een styled shoot. Wat kreeg ik altijd een prachtige bruid voor me tijdens de ceremonie. Wat een talent en aandacht voor make up & haar van de bruid. Ik mocht ook zelf plaatsnemen in haar stoel. Naast ik het resultaat echt heel mooi vond, zat ik heerlijk ontspannen te kletsen. Ze is naast een talent in haar vak ook nog eens een geweldig lief mens. Als ik nog een Make up and Hair artist nodig zou hebben, zou ik echt zeker niet verder zoeken en voor Simone gaan!

10101

Echt alle credits voor Bellis Rosa (Simone)!
Onze onvergetelijk dag begon zo leuk en gezellig.
Simone kwam langs voor zowel mijn haar als make-up. Het was heerlijk wakker worden om half 6 ’s ochtends. Vrolijk, enthousiast, gedreven en vol passie voert ze haar vak uit.
Ze heeft me echt omgetoverd tot een prachtige bruid. Alle gasten waren zo enthousiast over mijn make-up en kapsel, veel complimenten gekregen echt leuk.
Als ik een trouwerij heb van anderen dan vraag ik haar zeker weer. De prijzen die ze vraagt vindt ik heel schappelijk als je ziet wat ze ervoor doet, dus zeker aan te bevelen!

10101

Simone was voor mijn bruiloft op 17 mei 2019 zowel mijn kapster als visagiste. Dit bleek een heel goede keuze te zijn. Tijdens het proefkapsel nam ze de tijd om het juiste kapsel te bedenken op basis van mijn wensen, mijn jurk en mijn haar. Ze is een echte kunstenaar op dit gebied en heeft ook verschillende dingen geprobeerd om vervolgens zichzelf steeds weer wat te verbeteren. Uiteraard ging alles wel in overleg met mij. De producten die ze gebruikt zijn veelal op natuurlijke basis, wat ik ook zeker een extra pluspunt vind, want mijn huid kan nog weleens gevoelig reageren op bepaalde make up. Tussen het proefkapsel en de bruiloft in is Simone alles behalve aan het wachten tot die dag. In de dagen na het proefkapsel had ze nog een aantal ideeën en kleine aanpassingen waardoor we er beiden zeker van waren dat het een prachtig kapsel zou worden dat ook nog eens de hele dag goed zou blijven zitten. Op de dag van de bruiloft zelf was ze ruim op tijd aanwezig en heeft ze wat mij betreft een geweldig kunstwerk neergezet waar ik met veel plezier op terugkijk via de foto’s. Je haar en make up zijn bij Simone in goede handen. Je voelt je al snel op je gemak bij haar en ze gaat graag voor het mooiste resultaat. Simone, nogmaals ontzettend bedankt!

10101

Simone is een topper, zeker al gaat het om je haar en make up afstemmen op wie jij bent en wat je voor ogen heb. Ze luistert echt naar wat jij wilt en het resultaat mag er wezen! Ook is ze gewoon een heel gezellig en warm persoon 😉 kortom een aanrader!

10101

Simone van Bellis Rosa heeft mijn haar gedaan voor het huwelijk van mijn dochter. Het was heel gezellig en inspirerend om Simone in huis te hebben en ik kreeg ook nog eens een prachtig kapsel. Simone was enthousiast over mijn zeer lange haar en heeft een bijzonder mooi kapsel bedacht waarbij de lengte goed tot zijn recht kwam. Je krijgt bij haar waar voor je geld en gezelligheid toe.

Pink Lemon Cards