Het mooiste wat je ooit gaat dragen – Vier het moment zo als je dat zelf wilt.

Het trouwpak voor jouw gemaakt – ambachtelijk en eerlijk. Voor jou, door jou en met jou creëren we een droom trouwpak die past en waarin je de dag van je leven kan doorbrengen. Het is jouw moment. Jouw keuze. Het moment waarop je jouw bruid enorm kan verrassen. En dat allemaal op jullie dag. Het begint al bij mij in de showroom.
Na de kennismaking en een lekker kopje koffie gaan we de stoffen bekijken, de kleuren, de mogelijkheden. We brengen in kaart wat wil je en hoe we dit gaan omzetten.

Neem gerust ondersteuners mee. Mensen die je kunnen helpen om de juiste beslissing te nemen en je te ondersteunen in alle keuzes. Dat helpt! Dus ouders, schoonouders of bijvoorbeeld vrienden zijn van harte welkom.

Keuzestress?

Bij Bart Sanders Maatpakken kies je jouw persoonlijke trouwpak vanuit ons brede assortiment stoffen. Alles is daarbij puur maatwerk zodat uw trouwpak ook echt volkomen uniek is.
• Wil je graag een gilet in een andere kleur of met een ander patroon – dat is mogelijk.
• Wil je graag je trouwdatum of tekst geborduurd hebben in bijvoorbeeld de kraag – dat is mogelijk.
• Wil je een bijzondere voering – dat is mogelijk.
• Wil je een ticketpocket, slanted pockets, handgestikte revers – dat is mogelijk.
• Wil je bretels dragen en daarvoor knopen in de broek – dat is mogelijk.
• Een mooie stropdas en manchetknopen – dat is mogelijk.

Eigenlijk zijn de mogelijkheden te veel om hier op te sommen. Misschien heb jij ook nog leuke ideeën die je in je trouwpak terug wilt zien? Ik daag je uit en begeleid je. Vrij van keuzestress, dát kan ik niet garanderen – maar stap voor stap creëren we jouw unieke trouwpak. Daar sta ik voor.

Tot in de details

Onze mooie herenschoenen zijn zeer geschikt als trouwschoenen (en daarna ook heerlijk om te dragen natuurlijk). Hoogwaardige, handgemaakte maatschoenen gemaakt met Nederlands vakmanschap. U kunt uw maatschoenen zelf samenstellen uit een ruime keuze in kleuren en leersoorten, eventueel met print of foto. Zo passen jouw maatschoenen perfect onder jouw maatpak! Om het geheel mooi af te maken, kunt u ook meteen een bijpassende riem laten maken

1 Ervaringen

9,3101
Pink Lemon Cards