Uw bruiloft daar bent u waarschijnlijk al heel lang mee bezig, een gastenlijst, een datum, een locatie, trouwjurk, trouw auto enz. Er komt al zoveel op u af en vaak komt de decoratie als laatste aan bod. Wij willen u dan hierbij zoveel mogelijk uit handen nemen. Uw receptie en feest locatie is waar heel veel van uw gasten het nog lang over zullen hebben. De meeste van hen zullen op deze locatie de meeste tijd doorbrengen.

U wilt een adembenemend entree en een ware wauw factor in uw zaal.

Of u aan het strand, in het bos, in een zalencomplex, een landgoed of in uw achtertuin uw trouwfeest viert het moet altijd die uitstraling hebben die u wilt, het is tenslotte uw grote dag. Wij denken met U mee en zullen veelal een locatie vooronderzoek uitvoeren. Hierdoor kunnen wij uw wensen optimaal afstemmen met de mogelijkheden aldaar, Veelal kunnen wij ideeën en creaties aanvoeren waar u nog niet aan heeft gedacht of die aan uw aandacht zijn ontschoten.

Met onze ontwerp tools kunt u alvast een indruk creëren qua kleuren en vormen. Vanuit deze basis zullen wij u optimaal begeleiden naar het eind product dat u graag wilt zien op uw trouwfeest. Naast de ballonnen decoratie vullen wij uw feestlocatie aan met lopers in diverse kleuren, luxe afzetpaaltjes met koorden in diverse kleuren, videozuil, stoelhoezen met bijpassende tafelkleden zelfs ontvangst lakeien behoort tot de mogelijkheden

3 Ervaringen

10101

Mike heeft onze feestlocatie voor onze bruiloft mooi gedecoreerd met ballonnen. Wij waren reuze enthousiast toen wij het resultaat zagen. Klasse werk geleverd en een fijn bedrijf.

10101

Wat een topbedrijf… Goede en vooral persoonlijke service. Meedenken over zaken waar je zelf niet bij stil staat. Ik raad iedereen Balloonpower aan.

9,3101

Namens Yvonne en en Mitchell willen wij jou hartelijk danken voor de inzet en tijd die je aan hun bruiloft feest hebt gegeven. ZIj vonden het fijn dat je bij hen thuis alles wilden bespreken en dat je ballonnen in hun kleuren had meegenomen om te bekijken.
Ondanks het feit dat ons budget niet paste in onze wensen heb je met de aangeboden alternatieven wel ons droomfeest kunnen realiseren in het passend budget.
Het zag er prachtig uit dit hoorden wij ook van veel van onze gasten.

Pink Lemon Cards