Cake BABS – Pim de Laat

The Cake BABS

Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) die ook jullie bruidstaart kan maken (Cake)

Tijdens een bruidstaart bespreking kom ik (Pim) al veel details te weten over een bruidspaar. Zoveel zelfs dat je er bijna een ceremonie van zou kunnen maken!

De vraag of ik bruidsparen ook kan trouwen is regelmatig gesteld en in 2020 heb ik de stap gezet. Sindsdien ben ik officieel ceremonieel spreker en zelfstandig gecertificeerd trouwambtenaar (BABS) en mag iedereen in het wettelijke of ceremoniële huwelijksbootje laten stappen.

Sinds 14-2-2020 ben ik trouwambtenaar bij de gemeente Vught waardoor ik in heel Nederland de wettelijke huwelijksvoltrekking mag verzorgen.

Compleet zelfvoorzienend wat betreft het geluid kom ik op de locatie aan. Deze service zit in het pakket. Zo zijn jullie altijd gegarandeerd van perfect geluid voor zowel spraak als muziek, zodat iedereen de ceremonie goed kan volgen, zowel binnen als buiten. Dat is ook fijn voor de videograaf.

Willen jullie vooraf (geheel vrijblijvend) kennis maken met mij dan zijn jullie van harte welkom. Hiervoor neem ik graag de tijd. Zo weet je voordat je beslist of ik bij jullie gewenste stijl pas.

CakeBABS

Een unieke combinatie van jullie huwelijksceremonie inclusief bruidstaart.

Dus eigenlijk is de "Cakeboss" nu ook een "CakeBABS" want ik zorg dat jullie na de ceremonie meteen de bruidstaart kunnen aansnijden!

Ceremonie pakket bestaat uit:

-Volledige voorbereiding van de ceremonie op jullie trouwdag, exclusief gemeente toeslagen

-Ceremonie als zelfstandig gecertificeerd trouwambtenaar (BABS)

-De Bruidstaart (optie)

-Inclusief eigen geluidsapparatuur voor perfect geluid tijdens de ceremonie, zowel voor muziek als spraak. En digitale geluidsopname van de ceremonie.

TARIEF zonder verrassingen (Exclusief bruidstaart)

€ 1500,- incl. 21 % b.t.w. en excl. reiskosten voor alle huwelijksvoltrekkingen in Nederland.
Prijs voor een ceremonie in het buitenland is op aanvraag.

De prijs van de bruidstaart is afhankelijk van het aantal personen. Bij een groter aantal personen is dit op aanvraag beschikbaar.

Als je vooraf kennis wil maken voordat je een keuze maakt dan zijn jullie van harte welkom voor een gratis vrijblijvend kennismaking gesprek. Hier kun je mij het beste over bellen.

P.s. A ceremony can also be held in English if you prefer this.

56 Ervaringen

10101

Wat een geweldige dag hebben wij gehad mede dankzij Pim. Hij heeft de ceremonie echt tot een onvergetelijke ervaring gemaakt.

De taart daarna was super mooi en heerlijk. Bedankt Pim!

10101

Dankzij Pim hebben wij een ontzettende mooie ceremonie gekregen op onze bruiloft. Met een lach en een traan heeft Pim ons meegenomen in onze groei van liefde voor elkaar. Wat ik zelf erg waardeerde was dat onze gasten betrokken werden bij ons verhaal. Hierdoor ontstond er nog meer verbinding. Het voelde ontspannen en informeel, wat ook onze wens was. Kortom, het was magisch!
Dankzij Claudia hadden wij een prachtige taart wat compleet aan onze wensen voldeed.

10101

Vanaf het eerste moment dat we Pim van Cake5 leerde kennen, klikte het. Pim is een enthousiaste persoonlijkheid die graag zorgt dat jullie dag perfect verloopt. Hij neemt de tijd voor je om je goed te leren kennen en stemt alle wensen af, om zo een mooie speech voor de ceremonie te creëren. Onze gasten hebben genoten van de bevlogenheid waarmee Pim ons uiteindelijk trouwde. Als kers op de kaart verzorgde Pim ook nog onze bruidstaart, waardoor de overgang van de ceremonie naar het taart & toost moment niet beter kon. Kortom, een echte aanrader!

10101

Onze mooiste dag zou niet compleet zijn zonder cake5! Wat een prachtige ceremonie hebben we gehad. En wat een mooie en heerlijke taart! Pim heeft echt de tijd genomen je te leren kennen, om zo een mooi verhaal te kunnen brengen. Persoonlijk, humor en echt luisteren naar je wensen. En dit dan helemaal naar voren laten komen in de ceremonie en de taart! Toppers zijn jullie!!!

10101

Echt een aanrader om Pim als BABS en voor de bruidstaart te kiezen. Zeker als je van een informele ceremonie met een lach en een traan houdt!

10101

De taart was geweldig, de smaak was heerlijk en hij zag er super mooi uit!!! Pim heeft ook
Onze ceremonie verzorgd ook dat was top!!’ Zijn enthousiasme en spontaniteit sprak ons meteen aan, en dat heeft hij op onze dag ook zeker zo overgebracht!!! Alleen maar mooie woorden, wij hebben echt genoten

10101

Op zoek naar een spontane BABS met humor, die daarnaast ook een schitterende bruidstaart kan verzorgen? Neem dan zeker contact op met Pim. Na een eerste contactmoment merk je meteen dat hij de sfeer er in kan krijgen bij een ceremonie. Enige stress die je kan hebben over de ceremonie, neemt hij meteen bij je weg door te vertellen hoe hij de dag aan zal pakken.

Tijdens een ander gesprek werden er anekdotes besproken waarvan hij een mooi verhaal weet te maken tijdens de ceremonie.

Op de dag zelf stelt hij je nogmaals gerust, want een bepaalde spanning is er wel! Door zijn gevatte opmerkingen weet hij humor te brengen in de ceremonie, waar het bruidspaar en de gasten alleen maar van kunnen genieten. Wij kijken terug op een hele mooie ceremonie!

10101

Pim en Claudia van Cake5 hebben onze bruidstaart verzorgt en Pim was tevens onze trouwambtenaar. De ceremonie was een feestje, de perfecte balans tussen serieus, humor en emotie. Pim vertelde ons verhaal op een prachtige manier, zocht de interactie met de gasten en met ons. We merkten dat Pim echt de moeite heeft gedaan om onze input op een mooie manier te verwerken in een prachtig, humorvol verhaal en krijgen zoveel leuke reacties terug van onze gasten!

En dan de taart … tja, die was gewoonweg perfect! Supervers en een geweldige combi van smaken. Ook de buitenkant was een feest om naar te kijken. Zoveel details, mooie kleurstellingen en decoratie, we hebben echt nog nooit zo’n mooie taart gezien! Lieve Pim en Claudia, we zijn jullie zo dankbaar, bedankt voor alles!

10101

Pim en Claudia hebben onze bruidstaart verzorgd, naast dat Pim ook onze Babs was. Beide onderdelen hebben mede onze dag gemaakt!

De taart was heerlijk en volledig naar wens! Na een gesprek kregen wij eerst een tekening van de taart. Hier werden wij direct enthousiast van, ons idee stond echt op papier! Ook in het traject daarna, met kleine aanpassingen aan de taart, is goed en met veel enthousiasme meegedacht.

Dat enthousiasme zie je ook terug bij Pim als Babs. Het is een leuke man met veel humor, oprechte interesse in het bruidspaar en passie voor het Babs zijn. Wij hebben veel met hem gesproken, waaronder een gezellige lunch. Hij denkt mee met gevoeligheden in het leven van het bruidspaar en benoemd deze subtiel op de dag zelf, zonder iemand voor het hoofd te stoten. Wij hebben dit als heel prettig ervaren.

Daarna is er door onze gasten nog lang nagepraat over zijn humor en verassings-act. Wij hebben ons geen betere Babs kunnen wensen, Pim bedankt!

10101

ijdens onze zoektocht naar een trouwtaart en trouwambtenaar zijn wij bij Cake 5 (Pim en Claudia) terecht gekomen. Vanaf het eerste moment was het contact super! Wij zijn bij het kantoor van Cake 5 op bezoek geweest en hebben hier een heel fijn gesprek gehad met Pim en Claudia. Na dit gesprek wisten we het zeker wij willen een trouwtaart van Cake 5 en Pim als onze trouwambtenaar!! Het contact en de gesprekken naar onze trouwdag waren allemaal super enthousiast. We hebben veel gelachen en veel plezier gehad tijdens deze gesprekken. Tijdens onze trouwdag heeft Pim het fantastisch gedaan. We hebben veel gelachen en hij heeft ook privéomstandigheden benoemd maar niet te zwaar gemaakt. Een aanrader is ook om de geluidsapparatuur erbij te doen zodat je nog een mooiere ervaring krijgt tijdens de ceremonie. Na de ceremonie deed Pim zijn toga uit en kwam het bakkersshort tevoorschijn. Iedereen vond dit fantastisch en iedereen heeft het hier nog steeds over. Wat een leuke verrassing! De taart hebben we samen aangesneden en was echt zo ontzettend lekker! Wij hebben allemaal nog nooit zo een lekkere taart op en hebben hier na de bruiloft nog zeker van kunnen nagenieten. Zijn jullie op dit moment opzoek naar een trouwtaart en een trouwambtenaar dan raden wij zeker Pim & Claudia van Cake5 aan. Al onze gasten vonden het fantastisch en we hebben het er nog steeds over. Pim & Claudia, als jullie dit lezen, bedankt dat jullie onze dag nog een stukje mooier hebben kunnen maken doormiddel van jullie heerlijke taart en van de ontzettend leuke ceremonie van Pim!! Wij weten zeker dat het een tot ziens is!

10101

Wij zijn heel erg tevreden over zowel de taak als BABS die Pim heeft vervuld op onze bruiloft, als de onwijs gave, mooie en ook heeerlijke taart die door Cake 5 is gemaakt!

9,0101

Niet alleen de taart werd door Cake5 verzorgd maar Pim was daarnaast voor deze dag ook onze BABS. Erg onder de indruk van de schitterende taart, die erg lekker smaakte (nog beter als tijdens de proefsessie).

Voor beide een absolute aanrader die het 100% waard is.

10101

Op 17 mei zijn wij getrouwd, Pim heeft onze bruidstaart verzorgd en was daarnaast onze trouwambtenaar. Door de gesprekken die we vooraf hebben gehad gingen we zonder zorgen onze dag tegemoet. Op de dag zelf zorgde Pim voor een ontspannen sfeer. Onze ceremonie had niet beter kunnen zijn! Het was persoonlijk en er was veel ruimte voor grappen. Nadien trok Pim zijn toga uit en nam hij ons mee om de bruidstaart aan te snijden. Deze was erg mooi en smaakte goed! Wij zouden Cake5 zeker aanraden.

10101

Via een event in contact gekomen met Pim en de klik was er direct dus vandaar gekozen om hem als BABS te nemen en uiteraard de heerlijke taart te laten maken. Onze ceremonie was vol humor zoals wij wilde en de taart was fantastisch. We zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt voor Pim als Cake BABS.

10101

Wat hebben wij een fantastische dag gehad, mede door Cake 5 als onze Babs Pim de Laat. Zonder Pim was de ceremonie nooit zo perfect geweest, zonder Pim en Claudia hadden wij nooit zo’n geweldige mooie en lekkere taart gehad. Er is zo goed naar ons geluisterd en al onze wensen zijn vervuld, dan wel in de taart als tijdens de ceremonie. Beter kan gewoon niet. Toppers zijn het!

10101

Lieve Pim
Wat ben jij een topper
Zo leuk dat we jou hebben ontmoet klikte gelijk toen je bij ons thuis kwam je maakte onze bruiloft zo leuk en speciaal hoe wij wilde zo heb jij alles op onze mooie dag gegeven
Super bedankt
Ik raad iedereen aan om Pim te boeken zo leuk en gezellige man
En natuurlijk de overheerlijke mooie taart met macarons zo grappig van ambtenaar veranderen in bakker geweldig 🥰
Super super bedankt Pim voor onze geweldige mooie dag 😘😘 familie van gastel

10101

Pim en Claudia zijn een ‘must’ voor je bruiloft! Niet alleen voor een prachtige taart maar ook zeker met Pim als BABS. De afspraken bij Cake5 zijn gezellig en informeel en zo hebben we elkaar goed leren kennen. Pim heeft dit gebruikt om onze ceremonie persoonlijk te maken en deed dit met veel humor. We hebben veel gelachen en zijn blij dat we voor Pim en Claudia hebben gekozen. De taart was heerlijk en zag er mooi uit. Niets is teveel voor ze, zelfs achteraf stonden ze nog voor ons klaar!

10101

We hadden ons geen betere babs kunnen wensen.
Heel persoonlijk ceremonie met veel lol maar toch ook serieus
Wist precies hoe wij zijn en daar een ceremonie op gemaakt.
In een woord, geweldig

10101

Tijdens onze taart bespreking bij Cake5 klikte het zo goed dat we Pim toen alsnog hebben gevraagd om ons in de echt te verbinden.
De ceremonie was prachtig, grappig, leuk, en memorabel! #CakeBABSPimisdebeste
We hebben over de ceremonie nog heel veel complimenten gekregen van onze gasten. Bedankt Pim, voor je geweldige bijdrage aan onze grote dag!

10101

Wij zijn onlangs getrouwd en hadden Pim als Babs.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Pim onze ceremonie bijzonder mooi en fijn heeft gebracht.
Vooraf heeft hij op de juiste manier informatie ingewonnen en deze info op een leuke en losse manier verteld. Het was een hele mooie en relaxte ceremonie.
Wij raden Pim bij een ieder, die een ontspannen ceremonie maar ook een mooie ceremonie wil, aan.

Naast onze ceremonie heeft Pim, samen met zijn vrouw Claudia, ook onze taart gemaakt. Deze was prachtig en erg lekker.

10101

Wij zijn onlangs getrouwd en hadden Pim als Babs.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Pim onze ceremonie bijzonder mooi en fijn heeft gebracht.
Vooraf heeft hij op de juiste manier informatie ingewonnen en deze info op een leuke en losse manier verteld. Het was een hele mooie en relaxte ceremonie.
Wij raden Pim bij een ieder, die een ontspannen ceremonie maar ook een mooie ceremonie wil, aan.

Naast onze ceremonie heeft Pim, samen met zijn vrouw Claudia, ook onze taart gemaakt. Deze was prachtig en erg lekker.

10101

Ondanks beperkte voorbereidingstijd heeft Pim onze ceremonie met veel energie en een vleugje humor prachtig weten verzorgen. Daarnaast functioneel inzetbaar gebleken door voor, tijdens en na de ceremonie ook nog de fotografie voor zijn rekening te nemen. Bedankt Pim, wij hebben een onvergetelijke dag gehad.

10101

We hebben een erg mooie ceremonie gehad met Pim als Babs. Daarnaast hadden we een erg mooie mooie en lekkere taart. We hadden een internationaal gezelschap en Pim heeft de ceremonie deels in het Nederlands en Engels gedaan, wat heel fijn was. De gasten hebben er ook van genoten.

10101

Wat een geweldige ceremonie hebben we gehad dankzij Pim! Het was precies zoals wij het graag wilde: informeel en gezellig. Pim heeft onze input verwerkt tot een mooi persoonlijk verhaal en alle gasten bij de ceremonie betrokken. We hebben van onze gasten dan ook veel complimenten ontvangen over de leuke ceremonie.
Ook is het erg fijn dat Pim zijn eigen geluidsappartuur verzorgt.

Wij raden Pim aan iedereen aan, hij heeft onze dag echt mooier gemaakt!

10101

Wij hebben de service van cake 5 van begin tot het eind super gevonden. Vanaf het eerste contact altijd vriendelijk en alle vragen worden snel beantwoord. Het begon met het taart proeven waar al laag drempelig kennis werk gemaakt en alles was mogelijk. Hierna nog gesprek gehad over de ceremonie omdat Pim ook onze trouwambetenaar was. Super fijn. De dag zelf was top de ceremonie was precies goed en lekker gelachen wat wij graag wilden. De taart was prachtig en iedereen vond hem super lekker.

Hartstikke bedankt Pim en Claudia!

10101

Perfecte communicatie, alles kan en mag. Kwaliteit is echt patisserie waardig! alles klopt! De mensen achter Cake5, de smaak hoe het eruit ziet allemaal perfect!

10101

Zo blij met de keuze voor Cake5! het intake gesprek was al hartstikke gezellig en we hadden meteen een klik met Pim. De taarten waren allemaal super lekker en ook de schets die gemaakt is door Claudia vonden wij helemaal perfect. Later hebben we toch kunnen regelen dat Pim onze BABS was op onze bruiloft en daar zijn we heel blij mee! het was een groot feest met een lach en een traan. Pim is erg professioneel, betrokken, persoonlijk en weet de juiste dingen te zeggen. het leuke was ook dat onze bruiloft de 100ste ceremonie was die Pim als CakeBABS mocht voltrekken! dubbel feest! We raden Cake5 zeker aan voor iedereen die gaat trouwen zodat je echt een topdag én een heerlijke, prachtige taart hebt.

10101

In één woord TOP!
Qua voorbereiding, contact, uitvoering op de dag zelf, alles…
Pim is heel persoonlijk, open, heeft een bourgondische houding en uitstraling, is geïnteresseerd en perfectionistisch. Een betere BABS voor onze dag? Bestaat volgens ons niet!
Zoals Ronald Goedemondt zou zeggen: ‘Dikke tip’!

10101

Pim is een bijzonder mens. Vol enthousiasme, passie, een echt mensenmens. Samen met zijn vrouw Claudia heeft hij onze prachtige, heerlijke bruidstaart verzorgd. Tijdens de proefsessie, waar echt de tijd voor je genomen wordt hebben wij het design en de smaken samengesteld, met het vakkundige advies van Pim, het creatieve brein van Claudia en onze wensen als uitgangspunt. Het resultaat was geweldig. De gasten gaven ons later complimenten over hoe heerlijk de taart was. De 3D taarttopper van ons silhouette (van een foto gemaakt door Trouwdag in Beeld – Arno) is volledig 3D geprint en gaf het echt de persoonlijke touch. Doordat dit het hele voortraject zo een feest was en het contact met Pim zo goed voelde, hebben we hem gevraagd onze trouwceremonie te leiden. Pim is namelijk ook BABS. Daar zijn we Pim tot op de dag van vandaag eeuwig dankbaar voor. Met een lach en een traan, vol begrip en op geheel unieke wijze heeft hij de ceremonie magisch gemaakt voor ons en de aanwezigen. Het kon niet beter!

10101

21 mei 2022, een onvergetelijke dag. Mede dankzij BABS Pim, zijn enthousiasme, interesse en betrokkenheid heeft er een mooie ceremonie plaatsgevonden, met een lach en een traan.

10101

Pim heeft als onze BABS een mooie, gezellige, persoonlijke ceremonie verzorgd op onze bruiloft. Daarnaast heeft hij met zijn vrouw onze prachtige bruidstaart gemaakt, die ook nog eens erg lekker was! Alles was echt tot in de puntjes verzorgd, alleen maar lof voor Cake 5.

10101

Lieve Pim… wat hebben wij van je genoten. Wat is er leuker dan door iemand getrouwd worden die je al jaren en jaren kent. Wat een humor heb je! Heerlijk… en zo persoonlijk want je wist waar je het over had. Echt we hadden ons door niemand anders getrouwd willen worden. Dank je wel lieverd ❤️

10101

Een super bruiloft gehad mede dankzij Pim. De ceremonie was super persoonlijk, lekker luchtig en met gepaste humor. Ook de voorbereidingen verliepen zeer natuurlijk. Wij vonden het een ontzettende eer om door Pim getrouwd te worden. Absoluut een aanrader als BABS.

10101

Wauw! Wij hebben dankzij Pim een mooie, grappige, ongedwongen en liefdevolle ceremonie beleefd. Familie en vrienden vragen nog steeds wie die leuke babs was en hoe we er aan kwamen! Hij weet ook moeilijke dingen, zoals het moeten missen van een overleden familielid , heel tactvol te benoemen zonder dat het heel beladen wordt maar zodat diegene toch benoemd is. Daarnaast zoekt hij leuk de interactie met ons als bruidspaar en met de familie/vrienden.
Kortom: aanrader!!

10101

Fijne vriendelijke creatieve mensen met passie

(Ook leuk voor feestjes en partijtjes)

10101

Wij zijn echt super tevreden met Pim de Laat als onze BABS! Als je een BABS zoekt die een leuk verhaal kan maken over jullie als stel, zonder kleffe poespas en die iedereen er bij kan betrekken dan is Pim de juiste BABS voor jou! Wij hebben genoten van de ceremonie en ook de afstemming vooraf was goed verlopen. Het fijne was ook dat Pim goed bekend was met onze locatie (Kasteel Maurick te Vught) waardoor onze ceremoniemeester ook door Pim ontlast werd en zelf ook van de ceremonie kon genieten.

Pink Lemon Cards