“The CakeBABS” te zien in Seizoen 9-2024 van “Married At First Sight” 

CakeBABS

Een unieke combinatie van jullie huwelijksceremonie inclusief bruidstaart.

Dus eigenlijk is de “Cakeboss” nu ook een “CakeBABS” want ik zorg dat jullie na de ceremonie meteen de bruidstaart kunnen aansnijden!  Uiteraard is alleen een ceremonie ook mogelijk.

* Wat mag je verwachten?:
* Gezonde dosis humor
* Persoonlijk op maat geschreven verhaal
* Ontspannen informele sfeer

HET CEREMONIE PAKKET:(wettelijk of ceremonieel)

* Volledige voorbereiding van de ceremonie op jullie trouwdag.
* een kennismakinggesprek en daarna het inhoudelijke gesprek over de ceremonie
(exclusief gemeente leges & toeslagen).
* Ceremonie als zelfstandig gecertificeerd    trouwambtenaar (BABS).

TARIEF
€ 1500,- incl. 21 % b.t.w. voor alle huwelijksvoltrekkingen in Nederland 
(exclusief bruidstaart & reiskosten).

CEREMONIE PLUS Pakket:
€ 1750,– incl. 21 % b.t.w.

* Alles van het ceremonie pakket
* Inclusief eigen geluidsapparatuur voor perfect geluid   tijdens de ceremonie, zowel voor muziek als spraak. 
* Alle microfoons zijn draadloos. Ook voor het bruidspaar.    
* En een digitale professionele geluidsopname van de ceremonie..
* Mogelijkheid voor ondersteuning voor versterkte live muziek. 

Combi pakket korting : Ceremonie Plus & Bruidstaart

* Korting van € 150,– op de totaal factuur
* De prijs van de bruidstaart is afhankelijk van het aantal personen. 

Buitenlandse huwelijken:
Een prijsopgave voor een ceremonie in het buitenland is op aanvraag.

Zullen we kennis maken met elkaar?
Als je vooraf kennis wil maken voordat je een keuze maakt dan zijn jullie van harte welkom voor een gratis vrijblijvend kennismaking gesprek. Dan leren we elkaar al een beetje kennen en kunnen jullie bepalen of je “JA” wil zeggen voor een geweldige ceremonie. Hier kun je mij het beste over bellen. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen kijk dan op mijn website.

P.s. A ceremony can also be held in English if you prefer this.

66 Ervaringen

10101

Pim heeft de ceremonie van onze bruiloft verzorgt. Na een heel fijn gesprek thuis is Pim aan de slag gegaan met onze informatie. Wij hadden geen idee hoe deze informatie tot een mooie mix gemaakt zou worden. Maar wat heeft hij ons verrast. Echt zo’n fijne ervaring, iedereen werd erbij betrokken, onze kinderen voorop. We werden op ons gemak gesteld en kregen een prachtig verhaal voorgeschoteld. Al onze gasten vonden het geweldig, we hebben veel reacties van ze mogen ontvangen dat ze een ceremonie nog nooit op deze manier meegemaakt hadden. Erg speciaal voor ons. Dankjewel Pim dat je dit voor ons gedaan hebt! Wij kijken er met heel veel plezier op terug 🙂

10101

In 1 woord geweldig. De taart en de ceremonie waren allebei perfect. Tijdens de taartproeverij konden wij al moeilijk kiezen, alles was lekker! En de uitvoering was ook nog eens prachtig, precies zoals we in gedachten hadden.
Maar niet alleen in taarten maken zijn het toppers, ook Pim als Babs is een verrijking op je bruiloft. Zo mooi gesproken, en onze twee kinderen er leuk bij betrokken. We denken er nog iedere dag aan terug.

10101

Ter voorbereiding van de ceremonie hebben we een super leuk gesprek gehad met Pim de Laat. Hij heeft er een heel mooi persoonlijk verhaal van gemaakt. Dit vol humor gebracht.
In een woord geweldig! En de kers op de taart was dat hij als banketbakker verkleed zijn eigen gemaakte bruidstaart aansneed.

10101

Geen woorden die kunnen beschrijven hoe dankbaar wij zijn voor de bruidstaart die ontworpen en vervaardigd is door Claudia en Pim. Vanaf het eerste contact moment was er direct een persoonlijk contact en werd er echt geluisterd naar onze wensen en ideeën, kwam er duidelijk uitleg over de mogelijkheden. Ook hadden wij vanaf het eerste moment 100 procent vertrouwen dat Pim en Claudia onze ideeën en wensen voor de taart begrepen. Wat vrijwel direct er na duidelijk werd toen het ontwerp van hun naar ons toe werd gezonden. Compleet overweldigd en verrast door het eindresultaat wat zo mooi en lekker was dat je dat bijna niet in woorden uit kunt drukken. Je proeft en ziet alle liefde en passie die zij hebben voor hun vak in het taart ontwerp en smaak terug komen. En de smaak en vervaardiging is subliem. Wij hadden ons werkelijk geen betere taart en leverancier kunnen wensen. Wat een lieve professionele leveranciers die werken vanuit passie en liefde voor hun vak. Daarnaast was Pim onze trouwambtenaar tijdens het huwelijk. Wat heeft hij ons verhaal subliem verwoord. Met een lach en een traan. Met humor en vol respect. Pim bereid alles subliem voor. Neemt alle wensen mee. Wij hadden ons geen betere trouw ambtenaar kunnen wensen. Eeuwig dankbaar voor wat Pim voor ons heeft betekend en gedaan

10101

Pim heeft onze huwelijksvoltrekking op een ontzettend leuke manier gedaan. We kregen veel complimentjes van onze familie dat het een hele leuke ceremonie was. Niet te serieus en soms een grapje. Wij hebben enorm genoten van Pim en de gesprekken vooraf.!

10101

Afgelopen zaterdag was Pim onze Cakebabs op onze bruiloft en hij en Claudia hebben tevens onze bruidstaart verzorgd. Wow! Wat een taart!! Echt niet te geloven zo mooi (en lekker!). Er wordt alle tijd voor je genomen om je wensen te bespreken en uiteraard te proeven, dat was al een feestje op zich! De taart heeft echt onze verwachtingen overtroffen!! Mochten we ooit nog een speciale taart of macarons nodig hebben, gaan we 100% zeker terug naar Cake5! Pim als babs is geweldig!! Hij neemt uitgebreid de tijd om je te leren kennen en maakt de ceremonie super persoonlijk. Het voelde alsof wij Pim al jaren kennen! Het concept Cakebabs is super!!’I

10101

Voor onze bruiloft op 1-12-23 habben wij Pim gevraagd als BABs en natuurlijk voor de bruidstaart. Hier hebben wij geen seconde spijt van gehad. Vanaf het eerst contactmoment voelde het goed. Pim dacht enorm mee in het design van de taart en daarna met het vormgeven van de ceremonie. We hadden een aantal vragen ingevuld zodat Pim aan de slag kon om een persoonlijke ceremonie te maken, precies zoals wij dat wilde. Pim dacht mee in hoe we bepaalde dingen het beste konden aanpakken. Zeker omdat dit voor ons natuurlijk alleen nieuw is en Pim hier al veel ervaring mee heeft. Wij hebben dit als er prettig ervaren. Pim had ook een eigen geluidsinstallatie welke hij tijdens de ceremonie gebruikt heeft. Hierdoor was de ceremonie voor iedereen goed te horen en hebben we als kers op de taart ook een kopie ontvangen van de gehele ceremonie. Zo kunnen we ons speciale moment altijd nogmaals beluisteren. Daarbij kan je ook geen leukere, gezelligere en professionele BABs hebben als Pim.
Onze bruidstaart kwam ook van Cake5 want hoe makkelijk is het om de BABs en taart via één bedrijf te hebben. Tijdens het plannen van een bruiloft moet je al met zoveel bedrijven afspreken en kennismaken dat dit voor onze een makkelijke beslissing. Waar Pim van de smaken is, is Claudia van het ontwerp. Ze heeft het design meerdere keren zonder problemen aangepast zodat het precies was zoals wij het voor ons zagen. De taart viel bij iedereen goed in de smaak. Pim had nog een deel van de taart laten bewaren welke we later mee naar huis konden nemen. Zo hebben we er op een rustiger moment nogmaals van kunnen genieten.

Wij hebben vanaf het eerste contactmoment genoten van de samenwerking met Cake5. Een enorme aanrader!

10101

Pim heeft een prachtige en leuke ceremonie voor ons gedaan!
Voor de grote dag, heeft Pim ook uitgebreid de tijd genomen om ons te leren kennen. Hij is goed voorbereid en kan een ontzettend leuk verhaal vertellen. Daarin wordt ook de familie in meegenomen.

10101

23-9-2023 zijn wij getrouwd. Het was een geweldige dag, mede dankzij Pim en Claudia. Pim was onze trouwambtenaar, deze keuze hadden wij snel gemaakt aangezien er een fijne klik was, hij echt de tijd nam voor ons en duidelijk luisterde naar onze wensen. De ceremonie was prachtig, vol liefde en humor, precies zoals wij dit in gedachten hadden. Pim dacht in de kleinste dingen met ons mee, dit gaf enorm veel rust en vertrouwen. Pim was niet alleen onze trouwambtenaar, maar ook de bakker van onze droomtaart. De taart was heerlijk en ongelofelijk prachtig dankzij Claudia. Zij heeft de taart precies zo weten te creëren zoals wij hem voor ons zagen. Pim en Claudia zijn eigenlijk gewoon een dreamteam. Heel erg bedankt voor het nog mooier maken van onze dag!

10101

Pim is een geweldig gezellige en professionele man! Het eerste gesprek voelde gelijk heel vertrouwd aan. We kwamen eigenlijk alleen voor een kennismaking en het proeven van de smaken taart. Maar we besloten direct om onze bruidstaart bij Pim te bestellen en hem te vragen ook onze babs te worden. Want dat is wat Pim ook geweldig leuk doet naast het maken van emorm lekkere taarten. We vergeten zijn vrouw hierbij niet, want zij zorgt er voor dat de taart er ook geweldig uitziet! Als babs wist Pim precies de gevoelige snaar te raken, afgewisseld met de nodige dosis humor. Onze ceremonie was precies zoals we hoopten en met de heerlijke en prachtige taart er achter aan heeft Pim (met Claudia) onze dag echt compleet gemaakt!”

10101

Wat een geweldige dag hebben wij gehad mede dankzij Pim. Hij heeft de ceremonie echt tot een onvergetelijke ervaring gemaakt.

De taart daarna was super mooi en heerlijk. Bedankt Pim!

10101

Dankzij Pim hebben wij een ontzettende mooie ceremonie gekregen op onze bruiloft. Met een lach en een traan heeft Pim ons meegenomen in onze groei van liefde voor elkaar. Wat ik zelf erg waardeerde was dat onze gasten betrokken werden bij ons verhaal. Hierdoor ontstond er nog meer verbinding. Het voelde ontspannen en informeel, wat ook onze wens was. Kortom, het was magisch!
Dankzij Claudia hadden wij een prachtige taart wat compleet aan onze wensen voldeed.

10101

Vanaf het eerste moment dat we Pim van Cake5 leerde kennen, klikte het. Pim is een enthousiaste persoonlijkheid die graag zorgt dat jullie dag perfect verloopt. Hij neemt de tijd voor je om je goed te leren kennen en stemt alle wensen af, om zo een mooie speech voor de ceremonie te creëren. Onze gasten hebben genoten van de bevlogenheid waarmee Pim ons uiteindelijk trouwde. Als kers op de kaart verzorgde Pim ook nog onze bruidstaart, waardoor de overgang van de ceremonie naar het taart & toost moment niet beter kon. Kortom, een echte aanrader!

10101

Onze mooiste dag zou niet compleet zijn zonder cake5! Wat een prachtige ceremonie hebben we gehad. En wat een mooie en heerlijke taart! Pim heeft echt de tijd genomen je te leren kennen, om zo een mooi verhaal te kunnen brengen. Persoonlijk, humor en echt luisteren naar je wensen. En dit dan helemaal naar voren laten komen in de ceremonie en de taart! Toppers zijn jullie!!!

10101

Echt een aanrader om Pim als BABS en voor de bruidstaart te kiezen. Zeker als je van een informele ceremonie met een lach en een traan houdt!

10101

De taart was geweldig, de smaak was heerlijk en hij zag er super mooi uit!!! Pim heeft ook
Onze ceremonie verzorgd ook dat was top!!’ Zijn enthousiasme en spontaniteit sprak ons meteen aan, en dat heeft hij op onze dag ook zeker zo overgebracht!!! Alleen maar mooie woorden, wij hebben echt genoten

10101

Op zoek naar een spontane BABS met humor, die daarnaast ook een schitterende bruidstaart kan verzorgen? Neem dan zeker contact op met Pim. Na een eerste contactmoment merk je meteen dat hij de sfeer er in kan krijgen bij een ceremonie. Enige stress die je kan hebben over de ceremonie, neemt hij meteen bij je weg door te vertellen hoe hij de dag aan zal pakken.

Tijdens een ander gesprek werden er anekdotes besproken waarvan hij een mooi verhaal weet te maken tijdens de ceremonie.

Op de dag zelf stelt hij je nogmaals gerust, want een bepaalde spanning is er wel! Door zijn gevatte opmerkingen weet hij humor te brengen in de ceremonie, waar het bruidspaar en de gasten alleen maar van kunnen genieten. Wij kijken terug op een hele mooie ceremonie!

10101

Pim en Claudia van Cake5 hebben onze bruidstaart verzorgt en Pim was tevens onze trouwambtenaar. De ceremonie was een feestje, de perfecte balans tussen serieus, humor en emotie. Pim vertelde ons verhaal op een prachtige manier, zocht de interactie met de gasten en met ons. We merkten dat Pim echt de moeite heeft gedaan om onze input op een mooie manier te verwerken in een prachtig, humorvol verhaal en krijgen zoveel leuke reacties terug van onze gasten!

En dan de taart … tja, die was gewoonweg perfect! Supervers en een geweldige combi van smaken. Ook de buitenkant was een feest om naar te kijken. Zoveel details, mooie kleurstellingen en decoratie, we hebben echt nog nooit zo’n mooie taart gezien! Lieve Pim en Claudia, we zijn jullie zo dankbaar, bedankt voor alles!

10101

Pim en Claudia hebben onze bruidstaart verzorgd, naast dat Pim ook onze Babs was. Beide onderdelen hebben mede onze dag gemaakt!

De taart was heerlijk en volledig naar wens! Na een gesprek kregen wij eerst een tekening van de taart. Hier werden wij direct enthousiast van, ons idee stond echt op papier! Ook in het traject daarna, met kleine aanpassingen aan de taart, is goed en met veel enthousiasme meegedacht.

Dat enthousiasme zie je ook terug bij Pim als Babs. Het is een leuke man met veel humor, oprechte interesse in het bruidspaar en passie voor het Babs zijn. Wij hebben veel met hem gesproken, waaronder een gezellige lunch. Hij denkt mee met gevoeligheden in het leven van het bruidspaar en benoemd deze subtiel op de dag zelf, zonder iemand voor het hoofd te stoten. Wij hebben dit als heel prettig ervaren.

Daarna is er door onze gasten nog lang nagepraat over zijn humor en verassings-act. Wij hebben ons geen betere Babs kunnen wensen, Pim bedankt!

10101

ijdens onze zoektocht naar een trouwtaart en trouwambtenaar zijn wij bij Cake 5 (Pim en Claudia) terecht gekomen. Vanaf het eerste moment was het contact super! Wij zijn bij het kantoor van Cake 5 op bezoek geweest en hebben hier een heel fijn gesprek gehad met Pim en Claudia. Na dit gesprek wisten we het zeker wij willen een trouwtaart van Cake 5 en Pim als onze trouwambtenaar!! Het contact en de gesprekken naar onze trouwdag waren allemaal super enthousiast. We hebben veel gelachen en veel plezier gehad tijdens deze gesprekken. Tijdens onze trouwdag heeft Pim het fantastisch gedaan. We hebben veel gelachen en hij heeft ook privéomstandigheden benoemd maar niet te zwaar gemaakt. Een aanrader is ook om de geluidsapparatuur erbij te doen zodat je nog een mooiere ervaring krijgt tijdens de ceremonie. Na de ceremonie deed Pim zijn toga uit en kwam het bakkersshort tevoorschijn. Iedereen vond dit fantastisch en iedereen heeft het hier nog steeds over. Wat een leuke verrassing! De taart hebben we samen aangesneden en was echt zo ontzettend lekker! Wij hebben allemaal nog nooit zo een lekkere taart op en hebben hier na de bruiloft nog zeker van kunnen nagenieten. Zijn jullie op dit moment opzoek naar een trouwtaart en een trouwambtenaar dan raden wij zeker Pim & Claudia van Cake5 aan. Al onze gasten vonden het fantastisch en we hebben het er nog steeds over. Pim & Claudia, als jullie dit lezen, bedankt dat jullie onze dag nog een stukje mooier hebben kunnen maken doormiddel van jullie heerlijke taart en van de ontzettend leuke ceremonie van Pim!! Wij weten zeker dat het een tot ziens is!

10101

Wij zijn heel erg tevreden over zowel de taak als BABS die Pim heeft vervuld op onze bruiloft, als de onwijs gave, mooie en ook heeerlijke taart die door Cake 5 is gemaakt!

9,0101

Niet alleen de taart werd door Cake5 verzorgd maar Pim was daarnaast voor deze dag ook onze BABS. Erg onder de indruk van de schitterende taart, die erg lekker smaakte (nog beter als tijdens de proefsessie).

Voor beide een absolute aanrader die het 100% waard is.

10101

Op 17 mei zijn wij getrouwd, Pim heeft onze bruidstaart verzorgd en was daarnaast onze trouwambtenaar. Door de gesprekken die we vooraf hebben gehad gingen we zonder zorgen onze dag tegemoet. Op de dag zelf zorgde Pim voor een ontspannen sfeer. Onze ceremonie had niet beter kunnen zijn! Het was persoonlijk en er was veel ruimte voor grappen. Nadien trok Pim zijn toga uit en nam hij ons mee om de bruidstaart aan te snijden. Deze was erg mooi en smaakte goed! Wij zouden Cake5 zeker aanraden.

10101

Via een event in contact gekomen met Pim en de klik was er direct dus vandaar gekozen om hem als BABS te nemen en uiteraard de heerlijke taart te laten maken. Onze ceremonie was vol humor zoals wij wilde en de taart was fantastisch. We zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt voor Pim als Cake BABS.

10101

Wat hebben wij een fantastische dag gehad, mede door Cake 5 als onze Babs Pim de Laat. Zonder Pim was de ceremonie nooit zo perfect geweest, zonder Pim en Claudia hadden wij nooit zo’n geweldige mooie en lekkere taart gehad. Er is zo goed naar ons geluisterd en al onze wensen zijn vervuld, dan wel in de taart als tijdens de ceremonie. Beter kan gewoon niet. Toppers zijn het!

10101

Lieve Pim
Wat ben jij een topper
Zo leuk dat we jou hebben ontmoet klikte gelijk toen je bij ons thuis kwam je maakte onze bruiloft zo leuk en speciaal hoe wij wilde zo heb jij alles op onze mooie dag gegeven
Super bedankt
Ik raad iedereen aan om Pim te boeken zo leuk en gezellige man
En natuurlijk de overheerlijke mooie taart met macarons zo grappig van ambtenaar veranderen in bakker geweldig ????
Super super bedankt Pim voor onze geweldige mooie dag ???????? familie van gastel

10101

Pim en Claudia zijn een ‘must’ voor je bruiloft! Niet alleen voor een prachtige taart maar ook zeker met Pim als BABS. De afspraken bij Cake5 zijn gezellig en informeel en zo hebben we elkaar goed leren kennen. Pim heeft dit gebruikt om onze ceremonie persoonlijk te maken en deed dit met veel humor. We hebben veel gelachen en zijn blij dat we voor Pim en Claudia hebben gekozen. De taart was heerlijk en zag er mooi uit. Niets is teveel voor ze, zelfs achteraf stonden ze nog voor ons klaar!

10101

We hadden ons geen betere babs kunnen wensen.
Heel persoonlijk ceremonie met veel lol maar toch ook serieus
Wist precies hoe wij zijn en daar een ceremonie op gemaakt.
In een woord, geweldig

10101

Tijdens onze taart bespreking bij Cake5 klikte het zo goed dat we Pim toen alsnog hebben gevraagd om ons in de echt te verbinden.
De ceremonie was prachtig, grappig, leuk, en memorabel! #CakeBABSPimisdebeste
We hebben over de ceremonie nog heel veel complimenten gekregen van onze gasten. Bedankt Pim, voor je geweldige bijdrage aan onze grote dag!

10101

Wij zijn onlangs getrouwd en hadden Pim als Babs.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Pim onze ceremonie bijzonder mooi en fijn heeft gebracht.
Vooraf heeft hij op de juiste manier informatie ingewonnen en deze info op een leuke en losse manier verteld. Het was een hele mooie en relaxte ceremonie.
Wij raden Pim bij een ieder, die een ontspannen ceremonie maar ook een mooie ceremonie wil, aan.

Naast onze ceremonie heeft Pim, samen met zijn vrouw Claudia, ook onze taart gemaakt. Deze was prachtig en erg lekker.

10101

Wij zijn onlangs getrouwd en hadden Pim als Babs.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Pim onze ceremonie bijzonder mooi en fijn heeft gebracht.
Vooraf heeft hij op de juiste manier informatie ingewonnen en deze info op een leuke en losse manier verteld. Het was een hele mooie en relaxte ceremonie.
Wij raden Pim bij een ieder, die een ontspannen ceremonie maar ook een mooie ceremonie wil, aan.

Naast onze ceremonie heeft Pim, samen met zijn vrouw Claudia, ook onze taart gemaakt. Deze was prachtig en erg lekker.

10101

Ondanks beperkte voorbereidingstijd heeft Pim onze ceremonie met veel energie en een vleugje humor prachtig weten verzorgen. Daarnaast functioneel inzetbaar gebleken door voor, tijdens en na de ceremonie ook nog de fotografie voor zijn rekening te nemen. Bedankt Pim, wij hebben een onvergetelijke dag gehad.

10101

We hebben een erg mooie ceremonie gehad met Pim als Babs. Daarnaast hadden we een erg mooie mooie en lekkere taart. We hadden een internationaal gezelschap en Pim heeft de ceremonie deels in het Nederlands en Engels gedaan, wat heel fijn was. De gasten hebben er ook van genoten.

10101

Wat een geweldige ceremonie hebben we gehad dankzij Pim! Het was precies zoals wij het graag wilde: informeel en gezellig. Pim heeft onze input verwerkt tot een mooi persoonlijk verhaal en alle gasten bij de ceremonie betrokken. We hebben van onze gasten dan ook veel complimenten ontvangen over de leuke ceremonie.
Ook is het erg fijn dat Pim zijn eigen geluidsappartuur verzorgt.

Wij raden Pim aan iedereen aan, hij heeft onze dag echt mooier gemaakt!

10101

Wij hebben de service van cake 5 van begin tot het eind super gevonden. Vanaf het eerste contact altijd vriendelijk en alle vragen worden snel beantwoord. Het begon met het taart proeven waar al laag drempelig kennis werk gemaakt en alles was mogelijk. Hierna nog gesprek gehad over de ceremonie omdat Pim ook onze trouwambetenaar was. Super fijn. De dag zelf was top de ceremonie was precies goed en lekker gelachen wat wij graag wilden. De taart was prachtig en iedereen vond hem super lekker.

Hartstikke bedankt Pim en Claudia!

10101

Perfecte communicatie, alles kan en mag. Kwaliteit is echt patisserie waardig! alles klopt! De mensen achter Cake5, de smaak hoe het eruit ziet allemaal perfect!

Pink Lemon Cards