Cake BABS – Pim de Laat

"The CakeBABS"

Ik ben Pim, ook wel de “CakeBABS” genaamd. Deze naam is ontstaan uit alle leuke gesprekken die ik de afgelopen jaren heb gehad met bruidsparen die bij mij aan tafel hebben gezeten.
 Samen met mijn vrouw Claudia heb ik Cake 5 Exclusive Cakes opgezet in 2014 en we maken al jaren vele persoonlijke bruidstaarten.

Vooraf heb ik altijd een persoonlijk gesprek met onze bruidsparen. Met die informatie kan ik heel veel en je hebt meteen een leuke kennismaking.

Toen mij regelmatig gevraagd werd of ik ook de huwelijksceremonie kon verzorgen ben ik daar werk van gaan maken. Daaruit is de combinatie van Cakeboss en BABS ontstaan.

Jullie ideeën over jullie trouwdag ontstaan eigenlijk op dezelfde manier, het moet vrolijk zijn en gevuld zijn met alle mensen die je lief hebt. Een dag waar je nog lang op terug kijkt en waar je ook nog veel om kan lachen.

De huwelijksceremonie is uniek en alleen voor jullie bedoeld en geen standaard verhaal uit een boek. De ceremonie wordt voor jullie geschreven naar aanleiding van alle informatie die ik van jullie krijg tijdens een gezellig gesprek.

Samen spreken we ergens af waar jullie je op je gemak voelen en graag je levensverhaal willen delen met mij. Daar maak ik dan een mooi verhaal van waarin kenbaar wordt waarom je zo graag met elkaar wilt trouwen.

1 totaalprijs zonder verrassingen

Verzorging met eigen geluidsapparatuur voor perfect geluid en muziek bij de ceremonie

Optie: Volledige professionele digitale geluidsopname van de hele ceremonie om alles nog een keer opnieuw te beleven of voor montage onder fotoreportage of video beelden. € 75,—
Ik kijk ernaar uit om samen met jullie te werken aan de mooiste dag van jullie leven. Aan mijn enthousiasme zal het niet liggen.

Pim de Laat

Beschikbaar alle dagen in overleg

P.s. The ceremony can also be done in English if you prefer this.

39 Ervaringen

10101

We hadden ons geen betere babs kunnen wensen.
Heel persoonlijk ceremonie met veel lol maar toch ook serieus
Wist precies hoe wij zijn en daar een ceremonie op gemaakt.
In een woord, geweldig

10101

Tijdens onze taart bespreking bij Cake5 klikte het zo goed dat we Pim toen alsnog hebben gevraagd om ons in de echt te verbinden.
De ceremonie was prachtig, grappig, leuk, en memorabel! #CakeBABSPimisdebeste
We hebben over de ceremonie nog heel veel complimenten gekregen van onze gasten. Bedankt Pim, voor je geweldige bijdrage aan onze grote dag!

10101

Wij zijn onlangs getrouwd en hadden Pim als Babs.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Pim onze ceremonie bijzonder mooi en fijn heeft gebracht.
Vooraf heeft hij op de juiste manier informatie ingewonnen en deze info op een leuke en losse manier verteld. Het was een hele mooie en relaxte ceremonie.
Wij raden Pim bij een ieder, die een ontspannen ceremonie maar ook een mooie ceremonie wil, aan.

Naast onze ceremonie heeft Pim, samen met zijn vrouw Claudia, ook onze taart gemaakt. Deze was prachtig en erg lekker.

10101

Wij zijn onlangs getrouwd en hadden Pim als Babs.
Ik kan niet anders zeggen dan dat Pim onze ceremonie bijzonder mooi en fijn heeft gebracht.
Vooraf heeft hij op de juiste manier informatie ingewonnen en deze info op een leuke en losse manier verteld. Het was een hele mooie en relaxte ceremonie.
Wij raden Pim bij een ieder, die een ontspannen ceremonie maar ook een mooie ceremonie wil, aan.

Naast onze ceremonie heeft Pim, samen met zijn vrouw Claudia, ook onze taart gemaakt. Deze was prachtig en erg lekker.

10101

Ondanks beperkte voorbereidingstijd heeft Pim onze ceremonie met veel energie en een vleugje humor prachtig weten verzorgen. Daarnaast functioneel inzetbaar gebleken door voor, tijdens en na de ceremonie ook nog de fotografie voor zijn rekening te nemen. Bedankt Pim, wij hebben een onvergetelijke dag gehad.

10101

We hebben een erg mooie ceremonie gehad met Pim als Babs. Daarnaast hadden we een erg mooie mooie en lekkere taart. We hadden een internationaal gezelschap en Pim heeft de ceremonie deels in het Nederlands en Engels gedaan, wat heel fijn was. De gasten hebben er ook van genoten.

10101

Wat een geweldige ceremonie hebben we gehad dankzij Pim! Het was precies zoals wij het graag wilde: informeel en gezellig. Pim heeft onze input verwerkt tot een mooi persoonlijk verhaal en alle gasten bij de ceremonie betrokken. We hebben van onze gasten dan ook veel complimenten ontvangen over de leuke ceremonie.
Ook is het erg fijn dat Pim zijn eigen geluidsappartuur verzorgt.

Wij raden Pim aan iedereen aan, hij heeft onze dag echt mooier gemaakt!

10101

Wij hebben de service van cake 5 van begin tot het eind super gevonden. Vanaf het eerste contact altijd vriendelijk en alle vragen worden snel beantwoord. Het begon met het taart proeven waar al laag drempelig kennis werk gemaakt en alles was mogelijk. Hierna nog gesprek gehad over de ceremonie omdat Pim ook onze trouwambetenaar was. Super fijn. De dag zelf was top de ceremonie was precies goed en lekker gelachen wat wij graag wilden. De taart was prachtig en iedereen vond hem super lekker.

Hartstikke bedankt Pim en Claudia!

10101

Perfecte communicatie, alles kan en mag. Kwaliteit is echt patisserie waardig! alles klopt! De mensen achter Cake5, de smaak hoe het eruit ziet allemaal perfect!

10101

Zo blij met de keuze voor Cake5! het intake gesprek was al hartstikke gezellig en we hadden meteen een klik met Pim. De taarten waren allemaal super lekker en ook de schets die gemaakt is door Claudia vonden wij helemaal perfect. Later hebben we toch kunnen regelen dat Pim onze BABS was op onze bruiloft en daar zijn we heel blij mee! het was een groot feest met een lach en een traan. Pim is erg professioneel, betrokken, persoonlijk en weet de juiste dingen te zeggen. het leuke was ook dat onze bruiloft de 100ste ceremonie was die Pim als CakeBABS mocht voltrekken! dubbel feest! We raden Cake5 zeker aan voor iedereen die gaat trouwen zodat je echt een topdag én een heerlijke, prachtige taart hebt.

10101

In één woord TOP!
Qua voorbereiding, contact, uitvoering op de dag zelf, alles…
Pim is heel persoonlijk, open, heeft een bourgondische houding en uitstraling, is geïnteresseerd en perfectionistisch. Een betere BABS voor onze dag? Bestaat volgens ons niet!
Zoals Ronald Goedemondt zou zeggen: ‘Dikke tip’!

10101

Pim is een bijzonder mens. Vol enthousiasme, passie, een echt mensenmens. Samen met zijn vrouw Claudia heeft hij onze prachtige, heerlijke bruidstaart verzorgd. Tijdens de proefsessie, waar echt de tijd voor je genomen wordt hebben wij het design en de smaken samengesteld, met het vakkundige advies van Pim, het creatieve brein van Claudia en onze wensen als uitgangspunt. Het resultaat was geweldig. De gasten gaven ons later complimenten over hoe heerlijk de taart was. De 3D taarttopper van ons silhouette (van een foto gemaakt door Trouwdag in Beeld – Arno) is volledig 3D geprint en gaf het echt de persoonlijke touch. Doordat dit het hele voortraject zo een feest was en het contact met Pim zo goed voelde, hebben we hem gevraagd onze trouwceremonie te leiden. Pim is namelijk ook BABS. Daar zijn we Pim tot op de dag van vandaag eeuwig dankbaar voor. Met een lach en een traan, vol begrip en op geheel unieke wijze heeft hij de ceremonie magisch gemaakt voor ons en de aanwezigen. Het kon niet beter!

10101

21 mei 2022, een onvergetelijke dag. Mede dankzij BABS Pim, zijn enthousiasme, interesse en betrokkenheid heeft er een mooie ceremonie plaatsgevonden, met een lach en een traan.

10101

Pim heeft als onze BABS een mooie, gezellige, persoonlijke ceremonie verzorgd op onze bruiloft. Daarnaast heeft hij met zijn vrouw onze prachtige bruidstaart gemaakt, die ook nog eens erg lekker was! Alles was echt tot in de puntjes verzorgd, alleen maar lof voor Cake 5.

10101

Lieve Pim… wat hebben wij van je genoten. Wat is er leuker dan door iemand getrouwd worden die je al jaren en jaren kent. Wat een humor heb je! Heerlijk… en zo persoonlijk want je wist waar je het over had. Echt we hadden ons door niemand anders getrouwd willen worden. Dank je wel lieverd ❤️

10101

Een super bruiloft gehad mede dankzij Pim. De ceremonie was super persoonlijk, lekker luchtig en met gepaste humor. Ook de voorbereidingen verliepen zeer natuurlijk. Wij vonden het een ontzettende eer om door Pim getrouwd te worden. Absoluut een aanrader als BABS.

10101

Wauw! Wij hebben dankzij Pim een mooie, grappige, ongedwongen en liefdevolle ceremonie beleefd. Familie en vrienden vragen nog steeds wie die leuke babs was en hoe we er aan kwamen! Hij weet ook moeilijke dingen, zoals het moeten missen van een overleden familielid , heel tactvol te benoemen zonder dat het heel beladen wordt maar zodat diegene toch benoemd is. Daarnaast zoekt hij leuk de interactie met ons als bruidspaar en met de familie/vrienden.
Kortom: aanrader!!

10101

Fijne vriendelijke creatieve mensen met passie

(Ook leuk voor feestjes en partijtjes)

10101

Wij zijn echt super tevreden met Pim de Laat als onze BABS! Als je een BABS zoekt die een leuk verhaal kan maken over jullie als stel, zonder kleffe poespas en die iedereen er bij kan betrekken dan is Pim de juiste BABS voor jou! Wij hebben genoten van de ceremonie en ook de afstemming vooraf was goed verlopen. Het fijne was ook dat Pim goed bekend was met onze locatie (Kasteel Maurick te Vught) waardoor onze ceremoniemeester ook door Pim ontlast werd en zelf ook van de ceremonie kon genieten.

10101

Pim is een 1e klas Babs. Wauw, wat hebben wij genoten van zijn hulp, adviezen, persoonlijkheid en taart.
Als wij nog eens gaan trouwen, vragen we Pim weer om de ceremonie te leiden. Wat een kanjer!

10101

Pim is een 1e klas Babs. Wauw, wat hebben wij genoten van zijn hulp, adviezen, persoonlijkheid en taart.
Als wij nog eens gaan trouwen, vragen we Pim weer om de ceremonie te leiden. Wat een kanjer!

10101

Pim heeft van onze bizarre bruiloft een topdag gemaakt! Door omstandigheden moesten we ons grote feest op het laatste moment afblazen maar we wilden toch heel graag trouwen. In overleg met Pim hebben we ervoor gekozen in het klein alsnog die dag te trouwen, super speciaal met alleen hem en de getuigen erbij. Dit was echt het lichtpuntje dat we nodig hadden en het was echt een steun om te merken hoe graag Pim ons hierbij wilde helpen. Binnen no-time had hij alles voor ons aangepast en konden we toch trouwen op de locatie en de dag die we hadden gekozen, op een hele relaxte en ongedwongen manier. Wat een top ambtenaar, eentje die écht de tijd neemt om je te leren kennen en op het moment dat het er toe doet de extra stap voor je zet om het mogelijk te maken zoals jij het in gedachten hebt. Pim is echt een vrolijk en warm persoon. Wanneer we onze bruiloft eindelijk nog eens in het groot kunnen vieren, mag hij dan ook zeker niet ontbreken!

10101

De Trouwambtenaar Pim heeft echt onze dag gemaakt! Ook alleen maar hele positieve reacties gehad van de daggasten en zelfs een daggast die Pim hierdoor ook heeft gekozen als Trouwambtenaar! Fijn gesprek van te voren gehad en precies naar onze stijl de ceremonie heeft voorgeleid

10101

Bij een bruiloft, hoort een bruidstaart en zo kwamen wij in contact met Pim. We maakten een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor de bruidstaart. Aan ons werd gevraagd of we al een trouwambtenaar hadden. Op dat moment niet maar dat werd allemaal heel snel duidelijk. Wij willen Pim die zorg draagt voor onze bruidstaart en die ons mag trouwen. Wat verliep het gesprek soepel en gezellig. De taarten waren overigens heerlijk! Een tijdje daarna volgde een gesprek bij ons toekomstige huisje en dat was heel fijn. Oprechte interesse was er en dat voel je. Zo duurde het gesprek ook iets langer dan verwacht net als bij de eerste keer. Maar dat was het zeker waard.

De ceremonie, een zeer belangrijk moment van de dag, onze dag. Wat heeft Pim alles mooi verwoord. En dat continu met een lach op zijn gezicht. Onze ceremonie was ontzettend mooi. Een goed balans tussen werkelijkheid / onze verhalen en de grapjes die hij daarom heen maakte. Het was niet te lang, niet te kort. Maar gewoon perfect! Het leek wel alsof hij ons al heel lang kende.

Daarna was natuurlijk het taart en toast moment, en daar stond Pim ondertussen alweer klaar. Met een bizar mooie taart, die toen het zover was ook nog heerlijk smaakte.

Bedankt lieve Pim, onze dag was mede fantastisch dankzij jou!

Liefs Jelle & Rianne

10101

Pim heeft voor een prachtige ceremonie gezorgd. In de voorbereidingen van ons huwelijk dacht hij mee en wilde oprecht het beste voor ons. Ook ons gevoel en ons verleden kon hij prachtig onder woorden brengen en nam ons op een leuke manier terug naar waar het allemaal begon. Naast onze gevoelens is Pim ook bewust van de mensen die zitten te luisteren en maakt er een leuke en interactieve ceremonie van. Dit was precies zoals wij het wilden en Pim voelde dit perfect aan. Kortom: Ge-wel-dig.

10101

Wat een fantastische Babs. (Pim)
Geeft een goed en vertrouwd gevoel dat je hele dag goed komt. Zeker een aanrader..
Als we ooit besluiten om ons huwelijk nog eens fijn over te doen na deze corona tijd bellen we direct met Pim…

10101

Wij hadden Pim als trouwambtenaar en dat deed hij erg leuk. Hij nam ruim de tijd en maakte het persoonlijk door leuke verhalen over ons te vertellen zoals hoe we elkaar hadden ontmoet en leuke anekdotes.
Ik raad Pim zeker aan!

10101

Wij hadden bij Pim onze cake besteld na een gezellige proefsessie en hem daarnaast ook als Babs gevraagd. Wat een goeie keuze! Leuke ceremonie en heerlijke taart! We bevelen hem aan iedereen aan! Dankjewel Pim voor alles!!

10101

Wij hebben een geweldige trouwdag gehad. En daar heeft Pim de Laat als Babs zeker aan bij gedragen.
Wat een fijne man is dat en leeft zich volledig in in het bruidspaar.

10101

Pim is een super leuke BABS! Wat ons betreft een aanrader!

We kenden Pim al een heel klein beetje, omdat wij voor het bestellen van onze bruidstaart een intake bij hem (Cake5) hebben gehad. We hebben onze wensen uitgesproken en na het proeven van verschillende creaties ook een smakencombinatie gekozen. Voor de specifieke bloemenwens heeft hij onze bloemist zelf benaderd om dezelfde soorten te gebruiken. Een paar dagen na de intake hebben we een mooie schets van de bruidstaart ontvangen, waarin onze wensen super goed visueel gemaakt zijn.

Pim heeft ons voor de intake voor de ceremonie een vragenlijstje gestuurd met punten om alvast over na te denken. De antwoorden daarop kunnen richting geven aan de inhoud van wat er tijdens de ceremonie verteld wordt.

Het voorbereidend gesprek om het verhaal van ons helder te krijgen verliep heel gemoedelijk en fijn. Hij komt op afspraak bij je thuis en houdt zich hier ook aan.

Wij kijken terug op een hele mooie ceremonie die echt bij ons past. Pim heeft de belangrijkste onderdelen aan bod laten komen. Hij vertelt spontaan en speelt in op de sfeer door te benoemen wat hij ziet. Hetgeen hij niet doet is de show stelen, maar zorgt er voor dat je als bruidspaar in het middelpunt blijft staan. Precies zoals wij wilden!
Tijdens onze ceremonie zijn een paar ongeplande dingen voorgekomen, zoals een ingelaste pauze en onze rondspringende peuter! Pim heeft hier perfect op ingespeeld!

Na de ceremonie heeft Pim zich snel omgekleed in chique bakkers-pak en geholpen met het snijden van de bruidstaart voor onze gasten. De taart was super mooi en lekker.

Wij hebben geen seconde spijt gehad om Pim voor beide ‘klussen’ te vragen!

Nogmaals heel erg bedankt, Pim!! (En natuurlijk ook je vrouw voor al haar inspanningen op de achtergrond!)

Veel liefs,
Yvonne en Romeo (en de kindjes Sem en Nick)

10101

Pim heeft voor ons echt uitgebreid de moeite genomen en een prachtige ceremonie in elkaar geknutseld. Je verwacht van BABSen van de gemeente vaak een stoffig persoon, maar echt niets is minder waar bij Pim. Heerlijke gesprekken, en hij weet altijd de juiste toon te vinden. Jammer dat we maar 1x trouwen, want ik zou hem zo weer vragen!

10101

Na er slechts enkele ogenblikken over te hebben moeten nadenken zou ik al meerdere goede dingen kunnen opnoemen over Pim en Claudia van Cake 5. Ik zou stil kunnen staan bij de schitterende taart die ze hebben gemaakt, de smaaksensatie die al onze gasten hebben mogen beleven, hoe de vriendelijk- en toegankelijkheid van Pim als onze BABS de hele ceremonie tot een groot succes maakte, of hoe het schitterende ontwerp van Claudia de taart er als vanuit een sprookje liet uit zien. Dit zouden allemaal hele mooie punten zijn om een review op zichzelf over te kunnen schrijven. Maar dat doe ik niet. Ik wil stil staan bij een heel ander punt – iets dat voor ons heel belangrijk was, namelijk de super persoonlijke ervaring.

Na onze eerste ontmoeting nam Pim heel goed de tijd om ons te leren kennen, te begrijpen wat onze achtergronden zijn en te voelen hoe wij ons voelden. Met deze informatie heeft Pim samen met zijn vrouw Claudia een schitterend ontwerp voor de taart gemaakt en voerde hij de ceremonie met verassende referenties en een hoop finesse uit. De ervaring was top en vandaag de dag, inmiddels ruim anderhalve maand na onze trouwdag, hebben onze familie en vrienden het nog steeds over die toffe BABS die zichzelf in de ceremoniekamer ineens omtoverde tot bakker. Chapeau Pim en Claudia, super bedankt voor alles en hopelijk tot ziens!

10101

Vanaf de eerste ontmoeting met Pim hadden wij een goed gevoel bij hem en zijn vrouw Claudia en dit is dan ook dubbel en dwars bevestigd met een taart die onze wensen over trof en een super mooie huwelijksceremonie die Pim als Babs voor ons heeft verzorgt.
Pim zorgt ervoor dat je direct op je gemak bent tijdens dit toch al spannende moment in je leven en wist ons verhaal op een erg leuke manier tijdens de ceremonie te vertellen.
Echt een aanrader, niet alleen als Babs maar ook zeker als taartenbakker van Cake5!

10101

Bij Cake5 is naast uiterste professionaliteit ook een goede dosis Brabantse gezelligheid en een portie humor aanwezig. Direct bij ons eerste gesprek om de taart voor onze bruiloft te bespreken hadden we een klik met Pim. Naast geweldige smaken en prachtige designs ook een geweldige persoonlijkheid om mee om tafel te kunnen voor je taart. Nu wil het dat Pim ook BABS is, gezien onze goede klik hebben we hem ook gevraagd onze ceremonie te begeleiden. Het gesprek met elkaar bij ons thuis was misschien wat langer dan gepland, maar dat kwam omdat het zo natuurlijk verliep en zo gezellig was (en gezelligheid kent geen tijd).

Op onze trouwdag was alles perfect, een ceremonie die op ons lijf geschreven was met een grote dosis humor, zoals wij dat ook thuis niet schuwen. En na de prachtige ceremonie kwam een even perfecte taart: van buiten precies wat bij ons paste en de bloemen uit ons bruidsboeket erop en van binnen precies de heerlijke smaak van rood fruit en champagne mouse.

Mocht je nu opzoek zijn naar een briljante taartenbakker voor je bruiloft en eigenlijk ook naar een BABS die niet zo van het gezwemel is maar op een prachtige manier jullie verhaal kan vertellen met zo nu en dan een knipoog? Dan zoek niet verder en bel Pim even.

10101

Zoek niet verder, je hebt hem al gevonden! In 1 woord een fantastische ervaring met Cake5. We kwamen langs voor onze trouwtaart en kwamen terug met een prachtige taart en Babs die onze ceremonie op zich gaat pakken.

Naast heerlijke en originele taarten, verzorgt Pim ook ceremonies en huwelijksvoltrekkingen (babs). Pim, denkt met je mee, vraagt veel en maakt van alle gesprekken een prachtig verhaal met af en toe een grapje, sarcasme & een leuke speling van woorden. Erg leuk en maakt je bruiloft en ceremonie net wat specialer. Alle gasten hebben (naast ons) bijna alleen nog maar over Pim en de taart.

Cake5 bestaat overigens ook uit zijn vrouw die het design en creativiteit op zich neemt. Het fijne van cake5 is dat ze een vaste prijs hanteren en niet voor decoratie, fruit of andere extra’s, extra kosten rekenen. Ook snijden ze de taart en zorgen ze tijdens de dag voor de koeling.

Je wordt ontzorgd en ik zal vrienden en familie Cake5 dan ook zeker aanbevelen!

10101

Wij hebben onze taart voor de bruiloft bij Cake5 besteld. Het gesprek was heel gezellig, er werd alle tijd voor genomenen echt naar ons geluisterd. De taart is dan ook precies geworden zoals we wilden. Echt super. En hij smaakte ook nog eens héérlijk! 😍🥰 Voor de doop van onze kleine meid hebben we ook een taart bij Cake5 besteld en ook deze was fantastisch!

Pink Lemon Cards