Cake BABS – Pim de Laat

“The CakeBABS”

Ik ben Pim, ook wel de “CakeBABS” genaamd. Deze naam is ontstaan uit alle leuke gesprekken die ik de afgelopen jaren heb gehad met bruidsparen die bij mij aan tafel hebben gezeten.
 Samen met mijn vrouw Claudia heb ik Cake 5 Exclusive Cakes opgezet in 2014 en we maken al jaren vele persoonlijke bruidstaarten.

Vooraf heb ik altijd een persoonlijk gesprek met onze bruidsparen. Met die informatie kan ik heel veel en je hebt meteen een leuke kennismaking.

Toen mij regelmatig gevraagd werd of ik ook de huwelijksceremonie kon verzorgen ben ik daar werk van gaan maken. Daaruit is de combinatie van Cakeboss en BABS ontstaan.

Jullie ideeën over jullie trouwdag ontstaan eigenlijk op dezelfde manier, het moet vrolijk zijn en gevuld zijn met alle mensen die je lief hebt. Een dag waar je nog lang op terug kijkt en waar je ook nog veel om kan lachen.

De huwelijksceremonie is uniek en alleen voor jullie bedoeld en geen standaard verhaal uit een boek. De ceremonie wordt voor jullie geschreven naar aanleiding van alle informatie die ik van jullie krijg tijdens een gezellig gesprek.

Samen spreken we ergens af waar jullie je op je gemak voelen en graag je levensverhaal willen delen met mij. Daar maak ik dan een mooi verhaal van waarin kenbaar wordt waarom je zo graag met elkaar wilt trouwen.

1 totaalprijs zonder verrassingen

Verzorging met eigen geluidsapparatuur voor perfect geluid en muziek bij de ceremonie

Optie: Volledige professionele digitale geluidsopname van de hele ceremonie om alles nog een keer opnieuw te beleven of voor montage onder fotoreportage of video beelden. € 50,–
Ik kijk ernaar uit om samen met jullie te werken aan de mooiste dag van jullie leven. Aan mijn enthousiasme zal het niet liggen.

Pim de Laat

Beschikbaar alle dagen in overleg

P.s. The ceremony can also be done in English if you prefer this.

9 Ervaringen

10101

Pim heeft voor ons echt uitgebreid de moeite genomen en een prachtige ceremonie in elkaar geknutseld. Je verwacht van BABSen van de gemeente vaak een stoffig persoon, maar echt niets is minder waar bij Pim. Heerlijke gesprekken, en hij weet altijd de juiste toon te vinden. Jammer dat we maar 1x trouwen, want ik zou hem zo weer vragen!

10101

Na er slechts enkele ogenblikken over te hebben moeten nadenken zou ik al meerdere goede dingen kunnen opnoemen over Pim en Claudia van Cake 5. Ik zou stil kunnen staan bij de schitterende taart die ze hebben gemaakt, de smaaksensatie die al onze gasten hebben mogen beleven, hoe de vriendelijk- en toegankelijkheid van Pim als onze BABS de hele ceremonie tot een groot succes maakte, of hoe het schitterende ontwerp van Claudia de taart er als vanuit een sprookje liet uit zien. Dit zouden allemaal hele mooie punten zijn om een review op zichzelf over te kunnen schrijven. Maar dat doe ik niet. Ik wil stil staan bij een heel ander punt – iets dat voor ons heel belangrijk was, namelijk de super persoonlijke ervaring.

Na onze eerste ontmoeting nam Pim heel goed de tijd om ons te leren kennen, te begrijpen wat onze achtergronden zijn en te voelen hoe wij ons voelden. Met deze informatie heeft Pim samen met zijn vrouw Claudia een schitterend ontwerp voor de taart gemaakt en voerde hij de ceremonie met verassende referenties en een hoop finesse uit. De ervaring was top en vandaag de dag, inmiddels ruim anderhalve maand na onze trouwdag, hebben onze familie en vrienden het nog steeds over die toffe BABS die zichzelf in de ceremoniekamer ineens omtoverde tot bakker. Chapeau Pim en Claudia, super bedankt voor alles en hopelijk tot ziens!

10101

Vanaf de eerste ontmoeting met Pim hadden wij een goed gevoel bij hem en zijn vrouw Claudia en dit is dan ook dubbel en dwars bevestigd met een taart die onze wensen over trof en een super mooie huwelijksceremonie die Pim als Babs voor ons heeft verzorgt.
Pim zorgt ervoor dat je direct op je gemak bent tijdens dit toch al spannende moment in je leven en wist ons verhaal op een erg leuke manier tijdens de ceremonie te vertellen.
Echt een aanrader, niet alleen als Babs maar ook zeker als taartenbakker van Cake5!

10101

Bij Cake5 is naast uiterste professionaliteit ook een goede dosis Brabantse gezelligheid en een portie humor aanwezig. Direct bij ons eerste gesprek om de taart voor onze bruiloft te bespreken hadden we een klik met Pim. Naast geweldige smaken en prachtige designs ook een geweldige persoonlijkheid om mee om tafel te kunnen voor je taart. Nu wil het dat Pim ook BABS is, gezien onze goede klik hebben we hem ook gevraagd onze ceremonie te begeleiden. Het gesprek met elkaar bij ons thuis was misschien wat langer dan gepland, maar dat kwam omdat het zo natuurlijk verliep en zo gezellig was (en gezelligheid kent geen tijd).

Op onze trouwdag was alles perfect, een ceremonie die op ons lijf geschreven was met een grote dosis humor, zoals wij dat ook thuis niet schuwen. En na de prachtige ceremonie kwam een even perfecte taart: van buiten precies wat bij ons paste en de bloemen uit ons bruidsboeket erop en van binnen precies de heerlijke smaak van rood fruit en champagne mouse.

Mocht je nu opzoek zijn naar een briljante taartenbakker voor je bruiloft en eigenlijk ook naar een BABS die niet zo van het gezwemel is maar op een prachtige manier jullie verhaal kan vertellen met zo nu en dan een knipoog? Dan zoek niet verder en bel Pim even.

10101

Zoek niet verder, je hebt hem al gevonden! In 1 woord een fantastische ervaring met Cake5. We kwamen langs voor onze trouwtaart en kwamen terug met een prachtige taart en Babs die onze ceremonie op zich gaat pakken.

Naast heerlijke en originele taarten, verzorgt Pim ook ceremonies en huwelijksvoltrekkingen (babs). Pim, denkt met je mee, vraagt veel en maakt van alle gesprekken een prachtig verhaal met af en toe een grapje, sarcasme & een leuke speling van woorden. Erg leuk en maakt je bruiloft en ceremonie net wat specialer. Alle gasten hebben (naast ons) bijna alleen nog maar over Pim en de taart.

Cake5 bestaat overigens ook uit zijn vrouw die het design en creativiteit op zich neemt. Het fijne van cake5 is dat ze een vaste prijs hanteren en niet voor decoratie, fruit of andere extra’s, extra kosten rekenen. Ook snijden ze de taart en zorgen ze tijdens de dag voor de koeling.

Je wordt ontzorgd en ik zal vrienden en familie Cake5 dan ook zeker aanbevelen!

10101

Wij hebben onze taart voor de bruiloft bij Cake5 besteld. Het gesprek was heel gezellig, er werd alle tijd voor genomenen echt naar ons geluisterd. De taart is dan ook precies geworden zoals we wilden. Echt super. En hij smaakte ook nog eens héérlijk! 😍🥰 Voor de doop van onze kleine meid hebben we ook een taart bij Cake5 besteld en ook deze was fantastisch!

10101

Pim is een geweldige Cake BABS. Hij weet op een hele gezellige manier mensen enthousiast te maken, zowel het bruidspaar als de gasten op de bruiloft. Door zijn humor is de sfeer heel relaxed, iets dat fijn is voor een spannende dag zoals een huwelijk. De cake was heel erg lekker, had een uniek design, en werd door Pim aan ons gegeven na de ceremonie. Kortom, een hele mooie ervaring!

10101

Als je een vrolijke babs wilt die luisterd naar al jou wensen dan ben je bij Jim aan het goede adres !
Pim is een onwijs vrolijke man die zijn vrolijkheid ook in jou ceremonie terug laat komen .
Mijn vrouw en ik zijn op 6 juli 2021 door pim getrouwd en we hadden het echt door niemand anders willen laten doen .
Ook als je vrienden en familie na de ceremonie naar je toe komen en tegen je zeggen : wat een onwijs spontane en vrolijke man zeg dan weet je dat je een goede keus gemaakt hebt.
En btw pim kan een man zijn met 2 rollen !
Vrolijke babs en cake boss
Onze trouw taart die door pim en zijn vrouw is gemaakt was echt prachtig om te zien en zo onwijs lekker !
Ik hoop dat ik de mensen net zo enthousiast heb gemaakt als hoe enthousiast ik was toen ik dit schreef.

10101

Pim is een super leuke BABS! Wat ons betreft een aanrader!

We kenden Pim al een heel klein beetje, omdat wij voor het bestellen van onze bruidstaart een intake bij hem (Cake5) hebben gehad. We hebben onze wensen uitgesproken en na het proeven van verschillende creaties ook een smakencombinatie gekozen. Voor de specifieke bloemenwens heeft hij onze bloemist zelf benaderd om dezelfde soorten te gebruiken. Een paar dagen na de intake hebben we een mooie schets van de bruidstaart ontvangen, waarin onze wensen super goed visueel gemaakt zijn.

Pim heeft ons voor de intake voor de ceremonie een vragenlijstje gestuurd met punten om alvast over na te denken. De antwoorden daarop kunnen richting geven aan de inhoud van wat er tijdens de ceremonie verteld wordt.

Het voorbereidend gesprek om het verhaal van ons helder te krijgen verliep heel gemoedelijk en fijn. Hij komt op afspraak bij je thuis en houdt zich hier ook aan.

Wij kijken terug op een hele mooie ceremonie die echt bij ons past. Pim heeft de belangrijkste onderdelen aan bod laten komen. Hij vertelt spontaan en speelt in op de sfeer door te benoemen wat hij ziet. Hetgeen hij niet doet is de show stelen, maar zorgt er voor dat je als bruidspaar in het middelpunt blijft staan. Precies zoals wij wilden!
Tijdens onze ceremonie zijn een paar ongeplande dingen voorgekomen, zoals een ingelaste pauze en onze rondspringende peuter! Pim heeft hier perfect op ingespeeld!

Na de ceremonie geeft Pim zich snel omgekleed in chique bakkers-pak en geholpen met het snijden van de bruidstaart voor onze gasten. De taart was super mooi en lekker.

Wij hebben geen seconde spijt gehad om Pim voor beide ‘klussen’ te vragen!

Nogmaals heel erg bedankt, Pim!! (En natuurlijk ook je vrouw voor al haar inspanningen op de achtergrond!)

Veel liefs,
Yvonne en Romeo (en de kindjes Sem en Nick)

Pink Lemon Cards