Cake BABS – Pim de Laat

“The CakeBABS”

Ik ben Pim, ook wel de “CakeBABS” genaamd. Deze naam is ontstaan uit alle leuke gesprekken die ik de afgelopen jaren heb gehad met bruidsparen die bij mij aan tafel hebben gezeten.
 Samen met mijn vrouw Claudia heb ik Cake 5 Exclusive Cakes opgezet in 2014 en we maken al jaren vele persoonlijke bruidstaarten.

Vooraf heb ik altijd een persoonlijk gesprek met onze bruidsparen. Met die informatie kan ik heel veel en je hebt meteen een leuke kennismaking.

Toen mij regelmatig gevraagd werd of ik ook de huwelijksceremonie kon verzorgen ben ik daar werk van gaan maken. Daaruit is de combinatie van Cakeboss en BABS ontstaan.

Jullie ideeën over jullie trouwdag ontstaan eigenlijk op dezelfde manier, het moet vrolijk zijn en gevuld zijn met alle mensen die je lief hebt. Een dag waar je nog lang op terug kijkt en waar je ook nog veel om kan lachen.

De huwelijksceremonie is uniek en alleen voor jullie bedoeld en geen standaard verhaal uit een boek. De ceremonie wordt voor jullie geschreven naar aanleiding van alle informatie die ik van jullie krijg tijdens een gezellig gesprek.

Samen spreken we ergens af waar jullie je op je gemak voelen en graag je levensverhaal willen delen met mij. Daar maak ik dan een mooi verhaal van waarin kenbaar wordt waarom je zo graag met elkaar wilt trouwen.

1 totaalprijs zonder verrassingen

Verzorging met eigen geluidsapparatuur voor perfect geluid en muziek bij de ceremonie

Optie: Volledige professionele digitale geluidsopname van de hele ceremonie om alles nog een keer opnieuw te beleven of voor montage onder fotoreportage of video beelden. € 50,–
Ik kijk ernaar uit om samen met jullie te werken aan de mooiste dag van jullie leven. Aan mijn enthousiasme zal het niet liggen.

Pim de Laat

Beschikbaar alle dagen in overleg

P.s. The ceremony can also be done in English if you prefer this.

3 Ervaringen

10101

Pim is een geweldige Cake BABS. Hij weet op een hele gezellige manier mensen enthousiast te maken, zowel het bruidspaar als de gasten op de bruiloft. Door zijn humor is de sfeer heel relaxed, iets dat fijn is voor een spannende dag zoals een huwelijk. De cake was heel erg lekker, had een uniek design, en werd door Pim aan ons gegeven na de ceremonie. Kortom, een hele mooie ervaring!

10101

Als je een vrolijke babs wilt die luisterd naar al jou wensen dan ben je bij Jim aan het goede adres !
Pim is een onwijs vrolijke man die zijn vrolijkheid ook in jou ceremonie terug laat komen .
Mijn vrouw en ik zijn op 6 juli 2021 door pim getrouwd en we hadden het echt door niemand anders willen laten doen .
Ook als je vrienden en familie na de ceremonie naar je toe komen en tegen je zeggen : wat een onwijs spontane en vrolijke man zeg dan weet je dat je een goede keus gemaakt hebt.
En btw pim kan een man zijn met 2 rollen !
Vrolijke babs en cake boss
Onze trouw taart die door pim en zijn vrouw is gemaakt was echt prachtig om te zien en zo onwijs lekker !
Ik hoop dat ik de mensen net zo enthousiast heb gemaakt als hoe enthousiast ik was toen ik dit schreef.

10101

Pim is een super leuke BABS! Wat ons betreft een aanrader!

We kenden Pim al een heel klein beetje, omdat wij voor het bestellen van onze bruidstaart een intake bij hem (Cake5) hebben gehad. We hebben onze wensen uitgesproken en na het proeven van verschillende creaties ook een smakencombinatie gekozen. Voor de specifieke bloemenwens heeft hij onze bloemist zelf benaderd om dezelfde soorten te gebruiken. Een paar dagen na de intake hebben we een mooie schets van de bruidstaart ontvangen, waarin onze wensen super goed visueel gemaakt zijn.

Pim heeft ons voor de intake voor de ceremonie een vragenlijstje gestuurd met punten om alvast over na te denken. De antwoorden daarop kunnen richting geven aan de inhoud van wat er tijdens de ceremonie verteld wordt.

Het voorbereidend gesprek om het verhaal van ons helder te krijgen verliep heel gemoedelijk en fijn. Hij komt op afspraak bij je thuis en houdt zich hier ook aan.

Wij kijken terug op een hele mooie ceremonie die echt bij ons past. Pim heeft de belangrijkste onderdelen aan bod laten komen. Hij vertelt spontaan en speelt in op de sfeer door te benoemen wat hij ziet. Hetgeen hij niet doet is de show stelen, maar zorgt er voor dat je als bruidspaar in het middelpunt blijft staan. Precies zoals wij wilden!
Tijdens onze ceremonie zijn een paar ongeplande dingen voorgekomen, zoals een ingelaste pauze en onze rondspringende peuter! Pim heeft hier perfect op ingespeeld!

Na de ceremonie geeft Pim zich snel omgekleed in chique bakkers-pak en geholpen met het snijden van de bruidstaart voor onze gasten. De taart was super mooi en lekker.

Wij hebben geen seconde spijt gehad om Pim voor beide ‘klussen’ te vragen!

Nogmaals heel erg bedankt, Pim!! (En natuurlijk ook je vrouw voor al haar inspanningen op de achtergrond!)

Veel liefs,
Yvonne en Romeo (en de kindjes Sem en Nick)

Pink Lemon Cards