Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste voor jouw bruidsmake-up!

Je bruiloft is een speciale dag. Je staat in het middelpunt van de belangstelling en je wilt er natuurlijk stralend uitzien met de juiste make-up die heel de dag perfect blijft zitten. Met een mooie make-up die bij je past en op jouw is afgestemd voel je je zelfverzekerd en ben je op je allermooist. Wil je liever een natuurlijke make-up of kies je juist voor een zwaardere make-up look? Welke stijl je ook kiest, als gespecialiseerd bruidsvisagiste kan ik elke gewenste bruidsmake-up voor je verzorgen zodat jij je goed voelt.

In het Brabantse Geldrop nabij Eindhoven heb ik mijn studio, waar je van harte welkom bent. Uiteraard kan ik ook naar jou toe komen op elke gewenste locatie. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan gewoon even contact met me op.

26 Ervaringen

10101

Via een vriendin terecht gekomen bij audrey visagie. Audrey werkt professioneel, komt afspraken goed na en weet je wensen goed om te zetten in de perfecte make up.
Ik zal zeker audrey aanraden aan iedereen die ik ken.

10101

Zeer tevreden! Ik ga graag naar Audrey toe. Zij laat me met haar kennis en kunde, haar professionaliteit en haar fijne persoonlijkheid altijd met een prachtige make-up ( passend bij de gelegenheid die ik heb) en super goed gevoel de deur uit gaan, top!

10101

Audrey was super flexibel en kon snel schakelen toen de coronamaatregelen de proefmake up eindelijk toelieten. Zowel ik zelf als mijn zus en moeder zijn tijdens mijn bruiloft voorzien van prachtige make up die helemaal pasten binnen wat wij wilden. Ik kan Audrey dan ook iedereen aanbevelen!

10101
10101

Audrey heeft mijn dochter opgemaakt voor haar bruiloft. Mijn dochter zelfvertrouwen is niet zo hoog. Tijdens de proef stelde Audrey mijn dochter helemaal gerust. Op de trouwdag straalde mijn dochter van kop tot teen. Ze was ze mooi opgemaakt en voelde zich helemaal zelfverzekerd en straalde.

10101

Al meteen vanaf het eerste contact een heel goed gevoel. Audrey begreep precies wat mijn wensen waren en was heel duidelijk in haar communicatie.
Mocht ik nog een keer visagie nodig hebben zal ik meteen Audrey weer vragen.

10101

Wat heb ik een prachtige bruiloft gehad en daar heeft Audrey haar steentje aan bij gedragen. Mijn make-up was prachtig. Heel subtiel, naturel maar wel net dat beetje extra’s.

10101

Dank je wel Audrey voor mijn mooie make-up op mijn trouwdag. Het heeft heel de dag perfect gezeten.

10101

Audrey is naast super vakkundig ook nog eens heel erg lief. Ze luistert precies naar je wensen en ze zorgt er echt voor dat je jezelf mooi voelt!

10101
10101

Ik wilde geen zorgen op mijn bruiloft over mijn haar en make-up en daarom heb ik voor een arrangement gekozen bij Audrey. Audrey werkt hiervoor samen met Inge van The Bridal Bar. MIin haar en make-up was perfect gedaan en ik voelde me echt mooi. Precies zoals ik het in gedachten had,

10101

Mijn eerste kennismaking met Audrey was tijdens de bruiloft van mijn schoonzusje. Hierbij werd ik opgemaakt als gast. Ik was zeer tevreden en mijn make-up was heel de dag blijven zitten. Toen was het mijn beurt om te trouwen en mijn keuze was al snel gemaakt wie ik mijn make-up wilden laten doen. Dus zo gezegd een proef make-up bij Audrey. Natuurlijk was ik heel erg tevreden over het resultaat en ook op de grote dag zat mijn make-up perfect. Super goede service en leuk om erbij te hebben. Heel erg bedankt!

10101

Nadat wij al twee keer onze bruiloft verzet hadden zijn we vorige week toch getrouwd. Telkens als we de bruiloft gingen verplaatsen was Audrey zeer flexibel en dacht met ons mee. Vooraf eerst een proefmake-up gehad en hier was genoeg ruimte om dingen uit te proberen. Ja ik ben nogal een twijfelaars, maar Audrey had alle tijd en gaf ook goede adviezen. Op onze trouwdag was ze op de afgesproken tijd bij ons en mijn bruidsmake-up was prachtig. Ik heb me zo mooi gevoeld heel de dag. Als wij ons feestgaan houden weet ik zeker wie ik ga bellen.

10101

Ken je dat gevoel, dat je jezelf het mooiste voelt van heel de wereld? Audrey heeft hiervoor gezorgd! Zij heeft mij, samen met mijn bruidsmeisjes en moeder heerlijk in de watten gelegd en ons allevijf een geweldig mooie (bruids) make-up gegeven.

Tijdens mijn proef make-up samen met Audrey gekeken wat het mooiste was en het beste bij me paste. Ze staat zeker open voor eigen ideeen en weet dit dan perfect in de make-up brengen.

Het is dat ik maar 1 keer trouw :)…. Maar anders zou ik Audrey zo weer vragen.

9,1101

Audrey heeft enorm veel ervaring en ook goede tips. Daarnaast is het gezellig om haar op de grote dag over de vloer te hebben. Zeker een aanrader als je een professional zoekt.

9,1101

Audrey heeft enorm veel ervaring en ook goede tips. Daarnaast is het gezellig om haar op de grote dag over de vloer te hebben. Zeker een aanrader als je een professional zoekt.

10101

Audrey via Facebook gevonden en gemaild. meteen enthousiaste reactie terug. Ben een proefmakeup gaan doen bij haar thuis en wat een leuke spontane vrolijke dame. Ik ging trouwen in een zwarte jurk en wilde wat zwaardere maku-up. ik draag niet vaak make up dus moest ook niet te heavy zijn. Dat heeft zij echt begrepen. mijn proefmakeup laten zitten en toen ik thuis kwam was mijn toen nog aanstaande echt in shock.. hij stond mij zeker 5 minuten met open mond aan te kijken. zo mooi vond hij het.

op de trouwdag 20-02-2020 kwam Audrey bij ons thuis, tegelijk met mijn kapster en getuige. we zagen er schitterend uit en ik voelde me echt speciaal.

Als je iemand zoekt voor makeup ben je hier echt op het juiste adres. het is jammer dat ik geen hoger cijfer als een tien kan geven want die verdiend ze echt 10+++++

10101

Ik ben erg tevreden, audrey heeft mijn make-up gedaan bij mijn bruiloft. Ik kreeg erg veel enthousiaste opmerkingen! Zou haar zo weer boeken

10101

Audrey heeft mij en mijn moeder geweldig opgemaakt voor onze trouwdag. Op een mooie natuurlijke manier die bij mij past. Ik voelde me de hele dag geweldig! Audrey nogmaals bedankt!!!!

10101
10101

Audrey heeft mijn make-up gedaan voor een nee bruiloft. Luistert goed naar de wensen en heb me de hele dag een stralende bruid gevoeld. Ondanks het warme weer bleef de make-up ook perfect zitten!

10101

Zeer tevreden over Audrey. Ze luisterd ontzettend goed naar je wensen. Neemt uitgebreid de tijd en legt goed uit wat ze doet. Daarnaast was het ook nog eens erg gezellig. De make up is tijdens onze gehele bruiloftsdag perfect blijven zitten.

10101

Audrey heeft mijn make-up voor de bruiloft super mooi gedaan! Ze luistert goed naar wat je wil. De make-up is de hele dag perfect blijven zitten.

10101

Audrey heeft mij, mijn moeder en vriendinnen opgemaakt voor mijn bruiloft. Met een fijne tijdsplanning hebben we een hele fijne en relaxte ochtend gehad. Makeup is precies zo aangebracht zoals afgesproken. Ook zag het er savonds nog goed uit! Ondanks de traantjes 🙂

10101

Audrey heeft mij, mijn moeder en vriendinnen opgemaakt voor mijn bruiloft. Met een fijne tijdsplanning hebben we een hele fijne en relaxte ochtend gehad. Makeup is precies zo aangebracht zoals afgesproken. Ook zag het er savonds nog goed uit! Ondanks de traantjes 🙂

10101

Audrey heeft mijn bruidsmake-up verzorgd toen ik in 2020 ging trouwen. Al bij de proefsessie had ik er meteen het volste vertrouwen in. Ze luistert naar je wensen en gaat hiermee aan de slag. Mijn proefmake-up was meteen zoals ik het had bedoeld. Op onze trouwdag kwam Audrey aan huis en heeft ervoor gezorgd dat ik kon stralen op mijn bruiloft.

Pink Lemon Cards