Audrey Hendrikx Visagie | De visagiste voor jouw bruidsmake-up!

Je bruiloft is een speciale dag. Je staat in het middelpunt van de belangstelling en je wilt er natuurlijk stralend uitzien met de juiste make-up die heel de dag perfect blijft zitten. Met een mooie make-up die bij je past en op jouw is afgestemd voel je je zelfverzekerd en ben je op je allermooist. Wil je liever een natuurlijke make-up of kies je juist voor een zwaardere make-up look? Welke stijl je ook kiest, als gespecialiseerd bruidsvisagiste kan ik elke gewenste bruidsmake-up voor je verzorgen zodat jij je goed voelt.

In het Brabantse Geldrop nabij Eindhoven heb ik mijn studio, waar je van harte welkom bent. Uiteraard kan ik ook naar jou toe komen op elke gewenste locatie. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan gewoon even contact met me op.

111 Ervaringen

10101

Audrey is zeer professioneel maar ook warm en geruststellend. De make-up was prachtig en heeft de hele dag prachtig gezeten. Onze gasten waren ook zeer tevreden over hun make-up en zelfs onze dochtertjes heeft ze erbij betrokken met een lippenglos. Ook de touch-up kit is een aanrader. Ons zie je zeker nog terug! ⭐️⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

10101

Wat was ik gelukkig met mijn bruidsmake-up! Zo wel ik als de andere gasten waren super blij met het resultaat. Iedereen zag eruit als zichzelf met net dat beetje extra wat je zelf niet kan. Het is de hele dag perfect blijven zitten. De touch-up kit was fijn om achter de hand te hebben.

10101

I had a good experience with Audrey. She knew what exactly I like and what kind of makeup fits me the best. The make-up stayed intake the entire day. Overall, I was happy with the result.

10101

Audrey is een top visagist. Ik heb er nog nooit in mijn leven zo mooi uit gezien en me zo mooi gevoeld.
Ze voelde direct aan wat mooi zou staan bij mij, en gaf me goede tips en adviezen. Ik zou haar iedereen aanraden.

10101

Super tevreden over de klantvriendelijkheid en het resultaat van mijn bruidsmake-up. Make up blijft de gehele dag super goed zitten zowel bij mij als bij de daggasten.

10101

Audrey neemt de tijd voor je wensen en geeft professioneel advies. Ze kijkt hierbij ook goed naar je huidtype. Tijdens het opmaken voor de bruiloft straalt ze rust uit en werkt heel snel. Ik ben heel blij met de visagie! Kortom; Audrey je bent een topper!

8,5101

Audrey deed de visagie van mij en 5 gasten voor mijn bruiloft. En was zagen we er allemaal prachtig en puur uit! Tijdens een proefsessie kon ik al mijn wensen aangeven en werd er een make-up op maat gemaakt! Er was altijd een gezellige en ontspannen sfeer.

Op de grote dag zelf zag mijn make-up er prachtig uit! Het paste perfect bij mij en de jurk! Heel de dag is het perfect blijven zitten.

Ik zou Audrey zeer zeker aanbevelen! Top visagiste !

10101

Dank zij audrey heb ik de hele dag gestraald. Ze had me zo mooi opgemaakt. Precies zoals ik het in gedachten had. Audrey dank je wel 😊

10101
10101

Audrey bedankt voor alles! Mijn make-up heeft heel de dag super gezeten.
Je bent een topper. 🙂

10101

Ik ben ontzettend tevreden over het eindresultaat. Audrey heeft samen met Inge van the Bridal Bar mijn haar en make-up verzorgd voor de grote dag. Ze zijn super op elkaar ingespeeld wat is heel fijn vond. Daarnaast vond het prettig dat Audrey goed luistert naar mijn wens maar ook adviseert om bepaalde tinten wel/niet te gebruiken. Het totaalplaatje was nog mooier dan ik voor ogen had. De make-up is de hele dag super mooi blijven zitten. Audrey, super bedankt!

10101

Bij een huwelijk gaat het erom dat alles klopt, van
de jurk tot aan make-up. Enkele weken voor mijn trouwdag hebben we een proef gemaakt. Audrey neemt bakken ervaring mee en het resultaat was dan ook meteen goed. Een mooie make-up die gezien mag worden. Je mag best shinen op je huwelijk en daar heeft Audrey mede voor gezorgd . Ze is ook zo’n leuk mens dat je je meteen op je gemak voelt. Ze neemt alle tijd voor je. Gedurende de dag waren er meerdere emotionele momenten, maar de make-up heeft het tot het einde van de dag perfect volgehouden. Dankjewel Audrey!

10101

8 juli was onze bruiloft. Audrey deed mijn make-up en wat was ik er blij mee. Ik wilde wel wat make-up maar niet te veel en Audrey deed precies wat ik in gedachten had maar dan nog mooier. Audrey heel erg bedankt dat je me zo mooi hebt gemaakt. Groetjes Bianca

10101

Wat een vakvrouw is Audrey! Bij de proef make-up nam ze alle tijd om samen te kijken wat bij me past en gaf ze me al het volledige vertrouwen dat ik bij haar in goeden handen was. Op de dag zelf heeft ze eerst mijn moeder, schoonmoeder en schoonzus opgemaakt. Stuk voor stuk prachtig en ook allemaal helemaal zoals ze zijn. En daarna nam ze alle tijd voor mij. Ze is enorm relaxed en gezellig, wat erg fijn is het uur voordat de ceremonie begint ;). En het resultaat was prachtig, nog zoveel mooier dan ik me kon herinneren van de proefsessie. Ondanks de enorme temperaturen (ruim 30 graden!) bleef de make-up de hele dag en avond perfect zitten. Twijfel niet langer, maar bel Audrey!

9,5101

Ik ben heel goed geholpen door Audrey. Het contact verloopt heel soepel. Haar werk in visagie is echt fantastisch. Ze luistert goed naar je wensen en zorgt dat je straalt. Ze is netjes op tijd en is vriendelijk. Ik kan Audrey zeker aanraden.

10101

Wat was ik blij met Audrey op mijn Trouwdag. Ze komt haar afspraken na, en het contact verloopt erg persoonlijk. Ze luistert goed naar je wensen. Ondanks de hitte heeft mijn make up de hele dag super goed gezeten. Het was natuurlijk, maar toch heel sprekend. Heb veel complimenten gehad. Een echte aanrader

10101

Waanzinnig tevreden met de bruidsvisagie van Audrey! Zoals ze zei blijft alles zitten behalve de lipgloss/lipstick en dat heeft ze zeker waargemaakt! Waar oogschaduw normaal gesproken na een paar uur op begint te hopen in de lijntjes van je ooglid, Gebeurde dat met de make up die Audrey gebruikte absoluut niet. Daarnaast heeft ze goed geluisterd naar mijn wensen. Ik wilde niet te zwaar opgemaakt zijn, omdat ik normaal gesproken bijna nooit make up draag, en die verwachting heeft ze dubbel en dwars waargemaakt.

10101

Audrey heeft mijn bruids make-up gedaan. Voor de grote dag hebben we een proef makeup gedaan. En dit was al meteen helemaal naar wens. Audrey had meteen door wat ik bedoelde en kijkt wat bij je past. Super fijn (en eerlijk) advies. De Make-up is de hele dag super goed blijven zitten. Ik ben super tevreden! Audrey is naast heel goed in haar werk ook erg sociaal wat de samenwerking heel fijn maakt. Dankjewel Audrey.

10101

Super mooie opgemaakt door Audrey voor mijn bruiloft. Daarnaast is Audrey een erg leuke spontane vrouw.
Ik ben zeer tevreden over haar. Het is een Topper.

Mvg Paul en Patricia

10101

Audrey heeft me geweldig geholpen met mijn bruidsmake-up. Omdat ik door corona langer op mijn trouwdag heb moeten wachten zijn we een keertje vaker samen gekomen. Alle drie de keren voelde ik me direct op mijn gemak en heeft ze me geholpen om mijn wensen te realiseren. Daarnaast is ze heel eerlijk en geeft ze advies die ze graag direct laat zien om je een indruk te geven hoe het eruit ziet. Ondanks dat ik niet direct overtuigd was van de make-up ideeën was ik zo blij dat ik een proef make-up heb gedaan en heb geluisterd naar je advies. Wat heb ik genoten en gestraald op mijn bruiloft.
Lieve Audrey hartelijk dank hiervoor!

10101

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met audrey Hendrikx. Een lieve en kundige vrouw .
Ze luistert naar je wensen en geeft goede adviezen.
Al met al zag ik er stralend uit op mijn bruiloft dankzij audrey!

9,0101

Audrey heeft mij fantastisch geholpen! Contact met haar verliep erg soepel, ze reageert snel op vragen en luistert écht naar wat je wilt. Staat open voor eventuele aanpassingen en zegt ook eerlijk wat ze denkt! Ik ben super blij dat ik voor haar gekozen heb, het resultaat mocht er zeker zijn!

8,1101

Het was een geslaagde makeup workshop met leuke tips!

10101

Communicatie verliep heel vlot en Audrey straalde echt rust en vertrouwen uit de ochtend van de bruiloft. Make-up is de hele dag mooi blijven zitten en Audrey luisterde goed naar alle wensen.

10101

Samen met mijn vriendin hebben wij een hele leuke en leerzame duo make up workshop gevolgd. Audrey geeft je al meteen een welkom en gezellig gevoel. Door haar enthousiaste en eerlijke make up advies raden wij haar zeker aan, voor een gezellige middag samen. En je gaat met een prachtige make up weer naar buiten.

10101

Audrey is de beste visagiste die je kunt wensen! Ze haalt echt de allermooiste versie van jezelf naar boven en ze is ook nog eens een ontzettend leuk mens 🙂

10101

Audrey heb ik ervaren als een hele lieve vrouw die haar vak verstaat. Ze kan zich heel goed inleven in wat precies de bedoeling is en tovert elke vrouw om in een filmster.

10101

Gezellige workshop gehad. Veel tips gekregen en zelf aan de slag. Bereikbaar voor vragen ook naderhand.

10101

Voor een lifestyle fotoshoot met ons baby’tje heeft audrey mijn make-up gedaan.
Ze luistert goed naar wat je wensen zijn.
Ik wou graag natuurlijk opgemaakt worden, audrey zei dat ze de make-up wel iets “dikker” aanbrengt zodat het op de foto’s mooi uit. En dat klopte helemaal het resultaat mocht er wezen!
Super blij en helemaal tevreden met hoe ik opgemaakt was!

10101

Heel blij met de make-up van Audrey voor onze speciale dag. Audrey luistert goed naar wat je wilt en geeft deskundig advies. Ik heb voor haar gekozen omdat ik op social media veel beelden uit haar portfolio voorbij zag komen waarbij ze een subtiele naturel look had gecreëerd. Net even wat anders dan normaal, maar toch dichtbij jezelf. Dat is precies wat ik wilde.

Tijdens de proefmake-up sessie was er direct al een fijne sfeer en het contact verliep fijn. Audrey is flexibel en denkt graag mee. Dankje!

10101

Audrey heeft me geweldig mooi opgemaakt voor onze bruiloft. Ik straalde en heb oneindig veel complimenten gekregen. Ik ben zelf niet zo goed met uitgebreide make-up en was bang voor een gemaakt resultaat, maar Audrey heeft het werkelijk prachtig gedaan. Ze luisterde, dacht mee, gaf goede adviezen, en op de dag zelf wist ze me ook heerlijk af te leiden van de grote zenuwen voor de dag. Ik kan alleen maar zeggen dat ik waanzinnig goed geholpen ben en wil Audrey (en Inge) dan ook enorm bedanken voor de geweldige service. Mocht je twijfelen, ik raad Audrey en Inge (The Bridal Bar) zeer zeker aan! Ze waren samen een fantastisch team en hebben me mooier gemaakt dan ik me had kunnen voorstellen. Dankjulliewel allebei!!

10101
10101

Audrey is een zeer deskundige visagiste die graag met iedereen mee denkt. Mocht de bruid het iets anders willen of als bijvoorbeeld mijn moeder het net wat te weinig vond deed ze met veel deskundig advies er iets meer bij op of rade ze het op een vriendelijke manier af. Ik heb het gevoel gehad dat er naar me werd geluisterd. Top vrouw!

10101

Ik heb afgelopen dinsdag een workshop bij Audrey Visage in Geldrop gehad. Wat was het heel leuk en leerzaam. Ik kreeg erg goede adviezen over de behandeling van mijn getinte huid. Ook mijn make up probleem wist ze goed en duidelijk uit te leggen en op te lossen. Samen hebben we een look uitgeprobeerd en was helemaal tevreden met de resultaat. Audrey is een vriendelijke en gezellige vrouw die mij fijn gevoel geeft tijdens de workshop. Zeer tevreden en echt aanraden!

10101

Wat was het een feestje om mijn bruidsvisagie door Audrey te laten doen. Audrey is lief, gezellig, zeer kundig en luistert goed naar je wensen. Eerst een gezellige proef make-up gehad die we nog iets verfijnd hebben op de trouwdag. Heerlijk om je op je trouwdag geen zorgen te hoeven maken over je make-up en of je er wel als een stralende bruid uit ziet. Daar zorgt Audrey wel voor. De hele dag heb ik me niet meer druk gemaakt om mijn make-up, het bleef echt heel goed zitten. Als jij ook een mooie stralende bruid wil zijn…. geef Audrey dan een belletje en het komt zeker goed!

10101

Audrey is een heel prettig en professioneel, sloot goed aan bij mijn wensen en ben super blij met het resultaat!!

Pink Lemon Cards