★ De Beste Bruiloft DJ van Nederland ★

Tijdens de Dutch Wedding Awards wij uitgeroepen tot De Beste Bruiloft DJ’s van Nederland! Daar zijn we natuurlijk enorm trots op.

Ons team bestaat uit enthousiaste allround bruiloft dj’s & muzikanten die de zekerheid geven voor een spetterend huwelijksfeest. Zij brengen sfeer en beleving op jullie mooiste dag, waar nog lang over gesproken zal worden. Elk huwelijksfeest is uniek en krijgt dan ook de aandacht dat het verdient, vanaf het kennismakingsgesprek tot en met het spetterende feest. Dat maakt ons met trots een bedrijf van meerwaarde op jullie mooiste dag! Veel bruidsparen zagen dan ook hun wens in vervulling gaan en beoordeelden ons gemiddeld met een 9,8!

Komen jullie zelf ook sfeerproeven op één van de sfeeravonden of willen jullie meer informatie?

Kijk op dan op www.artisticproductions.nl

I gotta feeling!

Het gevoel moet goed zijn, dat is een feit bij de keuze van jullie dj. Artistic Productions is de specialist op het gebied van huwelijksfeesten en draagt het Keurmerk Trouwen. Bedrijven met het Keurmerk Trouwen zijn getoetst op hun betrouwbaarheid, professionaliteit en bovendien zijn ze innovatief. Zij hebben de Nederlandse TrouwBranche Organisatie achter zich staan, die hier jaarlijks op toeziet. Als bruidspaar weet je dan, dat als je een overeenkomst met een van deze leveranciers hebt, je een mooie huwelijksdag kunt verwachten!

The music sounds better with you!

Het Artistic Productions team bestaat uit enthousiaste allround bruiloft dj’s en muzikanten die jullie graag helpen om jullie mooiste dag onvergetelijk te maken! Samen met jullie bespreken wij vooraf al jullie wensen en geven wij advies om zo het beste uit jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie te halen. Van het boeken van een moderne drive-in show met een allround dj tot het leveren van spetterend entertainment. Wij zijn jullie graag van dienst!

Let me entertain you!

Entertainment geeft een meerwaarde aan jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie en kan op vele verschillende manieren. Bijvoorbeeld een optreden van een saxofonist & dj voor “The best of both worlds”. Geen concessies in muziek keuze en toch live entertainment!

Artistic Productions is het juiste adres voor het boeken van een;

Allround Bruiloft DJ & Live Saxofonist (Tip!)
Allround Bruiloft DJ & Live Zanger(es)
Allround Bruiloft DJ & Live Percussionist

Of maak een combinatie van meerdere muzikanten samen met de dj!

Dit is slechts een greep uit ons gehele aanbod. Wat zijn jullie wensen voor een spetterend huwelijksfeest?

Artistic Productions…We Create, You Celebrate!

6 Ervaringen

10101

Het was geweldig en dat kwam mede dankzij DJ Jorn en de mix die jullie hebben laten maken. Man man man het is van begin tot eind los gegaan en de dansvloer was echt een schot in de roos. Verwachtingen overtroffen! Van ons krijgen jij en Jorn een dikke 10! Alleen maar complimenten van de gasten ontvangen ook. Foam sticks ook geweldig!

Wat Jorn betreft, uitstekend gesprek van tevoren, allemaal hitjes gespeeld zoals verzocht, z’n timing was geniaal (dansvloer aanzetten bij openingsnummer, foam led sticks, opbouw van muziek de hele avond, laatste nummers en het bruidsboeket gooien). Hij voelt het publiek en weet de balans te bewaken tussen verzoek nummers en momentum van de avond. Hij is ook een chille rustige gozer hetgeen erg prettig is, alles lijkt en bleek onder controle.

Kortom wij zijn normaliter zeker kritisch maar kunnen nu enkel lovend zijn. Onze hoge verwachtingen zijn overtroffen door jullie!

Dank daarvoor en je zal nog wel wat extra aanvragen krijgen de komende tijd ????

Met vriendelijke groet,
Robert en Eveline – Buitenplaats Sparrendaal

10101

We hebben erg genoten en waren heel blij met dj Alex z’n fantastische bijdrage!

Cindy en Maarten – Mauritshoeve in Bilthoven

10101

We hebben een erg leuk feest gehad! Zowel wij als onze gasten hebben er erg van genoten!

Groet Elise & Jordy – De Landgoederij te Bunnik

10101

We hebben een onvergetelijke dag gehad.
DJ Richard heeft samen met zangeres Renee en de saxofonist (naam even kwijt ????) de muziek fantastisch verzorgd. Het is een groot feest geworden voor ons en onze gasten.

Stephan & Liselotte

10101

Wow! Wat een superfeest hebben wij gehad, Alleen maar toffe reacties gehad van onze gasten.
Wij raden jullie zeker aan voor een bruiloft. Nogmaals bedankt voor alle goede zorg!

9,8101

Als bruiloft gasten hebben wij Artitstic productions twee keer meegemaakt en twee keer zijn wij bijna niet van de dansvloer af geweest. 🙂

Seran - Artistic Productions
Hi Maurice & Charissa, Bedankt voor jullie superleuke en enthousiaste reactie! We zien jullie graag weer op een volgend feest :-)
08-11-16
Pink Lemon Cards