★ De Beste Bruiloft DJ van Nederland ★

Tijdens de Dutch Wedding Awards wij uitgeroepen tot De Beste Bruiloft DJs van Nederland! Daar zijn we natuurlijk enorm trots op.

Ons team bestaat uit enthousiaste allround bruiloft dj’s en muzikanten die de zekerheid geven voor een spetterend huwelijksfeest. Zij brengen sfeer en beleving op jullie mooiste dag, waar nog lang over gesproken zal worden. Elk huwelijksfeest is uniek en krijgt dan ook de aandacht dat het verdient, vanaf het kennismakingsgesprek tot en met het spetterende feest. Dat maakt ons met trots een bedrijf van meerwaarde op jullie mooiste dag! Veel bruidsparen zagen dan ook hun wens in vervulling gaan en beoordeelden ons gemiddeld met een 9,6!

Komen jullie zelf ook sfeerproeven op één van de sfeeravonden of willen jullie meer informatie?

Kijk op dan op www.artisticproductions.nl

I gotta feeling!

Het gevoel moet goed zijn, dat is een feit bij de keuze van jullie dj. Artistic Productions is de specialist op het gebied van huwelijksfeesten en draagt het Keurmerk Trouwen. Bedrijven met het Keurmerk Trouwen zijn getoetst op hun betrouwbaarheid, professionaliteit en bovendien zijn ze innovatief. Zij hebben Wedding & Business (Nederlandse Trouwbranche Organisatie) achter zich staan, die hier jaarlijks op toeziet. Als bruidspaar weet je dan, dat als je een overeenkomst met een van deze leveranciers hebt, je een mooie huwelijksdag kunt verwachten!

The music sounds better with you!

Het Artistic Productions team bestaat uit enthousiaste allround bruiloft dj’s en muzikanten die jullie graag helpen om jullie mooiste dag onvergetelijk te maken! Samen met jullie bespreken wij vooraf al jullie wensen en geven wij advies om zo het beste uit jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie te halen. Van het boeken van een moderne drive-in show met een allround dj tot het leveren van spetterend entertainment. Wij zijn jullie graag van dienst!

Artistic L!VE….Let me entertain you!

Entertainment geeft een meerwaarde aan jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie en kan op vele verschillende manieren. Bijvoorbeeld een optreden van een saxofonist en dj voor “The best of both worlds”. Geen concessies in muziek keuze en toch live entertainment!

Artistic Productions is het juiste adres voor het boeken van een;

Allround Bruiloft DJ en Live Saxofonist (Tip!)
Allround Bruiloft DJ en Live Zanger(es)
Allround Bruiloft DJ en Live Percussionist

…Of maak een combinatie van meerdere muzikanten samen met de dj!

Wat zijn jullie wensen voor een spetterend huwelijksfeest?

Artistic Productions…We Create, You Celebrate!

21 Ervaringen

10101

Onwijs blij met de service en performance van Artistic Productions. Wat een topfeest was het. Er is goed geluisterd naar onze wensen en de DJ voelde de sfeer tijdens de avond goed aan qua afwisseling van de nummers. Wij willen geen feest meer zonder Artistic Productions!

10101

Wij hebben gisteravond als een perfecte avond ervaren. Was even kijken hoe de gasten gingen reageren en hadden van te voren gedacht dat niet iedereen tot 00.00 uur zou blijven maar de meeste bleven tot die tijd.

Zoveel positieve reacties gehad dat ze het een leuke en geslaagde avond vonden. De zaal was groot genoeg en met de photobooth erbij en een super dj.

10101

Dankjewel!! We hebben een topdag gehad en de DJ en de saxofonist waren een gouden duo voor ons. Precies de goede muziek op het goede moment en erg leuke mensen.

Super bedankt dus!

10101

Dankjewel!
Het was een fantastische dag, heel relaxt en ’s avonds ging iedereen los. Volgens mij had iedereen wel zin in een feestje! Begreep van onze ceremoniemeesters dat het ook heel fijn schakelen was met Richard, net zoals wij vonden.

10101

We hebben een heel leuk feest gehad en krijgen ook leuke reactie! Bedankt voor het verzorgen van de muziek.

10101

De feestavond was echt super. DJ Matthijs heeft perfect gedraaid. Precies zoals we wilden. Voelde alles goed aan. Ook het gesprek ervoor gaf al direct vertrouwen dat hij precies door had wat en hoe we het graag wilden.

Het licht en geluid was goed voor de ruimte. De DJ booth zag er ook mooi uit. En de photobooth was ook een hit. Werkte erg fijn.

Kortom alles was gewoon super. Hebben daardoor een top avond gehad!

10101

We hebben echt een top avond gehad. Richard heeft echt een geweldige set gedraaid, we hadden hier geen enkele omkijken naar. Echt top geregeld!!

10101

Ik heb achteraf al even contact gehad met Kevin, onze dj. Echt een topper!! Hij heeft samen met de saxofonist echt de voeten van de vloer gekregen en er een feest van gemaakt om niet meer te vergeten. En met ‘van Links naar Rechts’ (Snollebollekes) stond hij zingend tussen de springende menigte! In 1 woord grandioos. We hebben ook positieve reacties gekregen van onze gasten die avond!

Ook de saxofonist was goed! Zo’n live performance is wel heel bijzonder. En als hij niet hoefde te spelen, stond hij lekker achter de dj booth mee te swingen!

Hartelijk dank!

Glen & Petra

10101

We hebben een hele mooie dag beleefd en een super feest met ontspannen sfeer en goede muziek. We zijn erg tevreden over de DJ en de saxofonist!

Bedankt jullie inzet en bijdrage aan het geheel!

Groetjes,

Niels en Anna

10101

Alles liep op rolletjes, en de muziekkeuze was uitstekend.

Voldoende afwisseling, en afgezien van mij waren er voldoende mensen die wel animo hadden om te dansen, dus Alex stond er zeker niet voor niets.

Nogmaals complimenten, iedereen heeft het enorm naar zijn/haar zin gehad.

Groetjes namens Hennie en Bram.

10101

Er was geen moment dat er niemand op de dansvloer stond. Van de gasten kreeg ik ook alleen maar positieve feedback over de DJ.

Iedereen vond hem erg professioneel en kon het heel erg waarderen dat hij on the spot aan het mixen en draaien was. Matthijs voelde perfect aan welk nummer er ingezet kon/moest worden en heeft geen enkele keer de plank mis geslagen.

Wij kijken met heel veel plezier terug.

 

Bedankt hiervoor 🙂

 

Groetjes Sylvana en Monno

10101

Het was een super feest en dat voor een maandag avond. Iedereen had een zaterdag gevoel en vond het feest zo leuk! We hebben alleen maar complimenten ontvangen.

Bedankt voor alles!

10101

Het feest was legendarisch! Van begin tot eind was de dansvloer afgeladen, nog nooit zoiets mee gemaakt!

Wij zijn heel blij jullie erbij te hebben gehaald!

Hartelijke groeten,
Casper & Elise

10101

We hebben een geweldige dag gehad met een superfeest! Edwin heeft het echt leuk gedaan! Van onze gasten ook alleen maar complimenten gehad! Al met al een topdag!

Dank je wel!

Met vriendelijke groet,
Ginny & Richard – Green Village te Nieuwegein

10101

Wij hebben echt een super knalfeest gehad. Genoten van de eerste tot de laatste minuut.
Compliment voor dj Alex en de saxofonist, echt de avond is voorbij gevlogen.

10101

Het was geweldig en dat kwam mede dankzij DJ Jorn en de mix die jullie hebben laten maken. Man man man het is van begin tot eind los gegaan en de dansvloer was echt een schot in de roos. Verwachtingen overtroffen! Van ons krijgen jij en Jorn een dikke 10! Alleen maar complimenten van de gasten ontvangen ook. Foam sticks ook geweldig!

Wat Jorn betreft, uitstekend gesprek van tevoren, allemaal hitjes gespeeld zoals verzocht, z’n timing was geniaal (dansvloer aanzetten bij openingsnummer, foam led sticks, opbouw van muziek de hele avond, laatste nummers en het bruidsboeket gooien). Hij voelt het publiek en weet de balans te bewaken tussen verzoek nummers en momentum van de avond. Hij is ook een chille rustige gozer hetgeen erg prettig is, alles lijkt en bleek onder controle.

Kortom wij zijn normaliter zeker kritisch maar kunnen nu enkel lovend zijn. Onze hoge verwachtingen zijn overtroffen door jullie!

Dank daarvoor en je zal nog wel wat extra aanvragen krijgen de komende tijd ????

Met vriendelijke groet,
Robert en Eveline – Buitenplaats Sparrendaal

10101

We hebben erg genoten en waren heel blij met dj Alex z’n fantastische bijdrage!

Cindy en Maarten – Mauritshoeve in Bilthoven

10101

We hebben een erg leuk feest gehad! Zowel wij als onze gasten hebben er erg van genoten!

Groet Elise & Jordy – De Landgoederij te Bunnik

10101

We hebben een onvergetelijke dag gehad.
DJ Richard heeft samen met zangeres Renee en de saxofonist (naam even kwijt ????) de muziek fantastisch verzorgd. Het is een groot feest geworden voor ons en onze gasten.

Stephan & Liselotte

10101

Wow! Wat een superfeest hebben wij gehad, Alleen maar toffe reacties gehad van onze gasten.
Wij raden jullie zeker aan voor een bruiloft. Nogmaals bedankt voor alle goede zorg!

9,8101

Als bruiloft gasten hebben wij Artitstic productions twee keer meegemaakt en twee keer zijn wij bijna niet van de dansvloer af geweest. 🙂

Seran - Artistic Productions
Hi Maurice & Charissa, Bedankt voor jullie superleuke en enthousiaste reactie! We zien jullie graag weer op een volgend feest :-)
08-11-16
Pink Lemon Cards