Wij hebben zin in een spetterend huwelijksfeest, jullie ook? De best gewaardeerde bruiloft dj’s van Nederland maken ook van jullie huwelijksfeest een onvergetelijk feest!

Veel bruidsparen zagen hun wens in vervulling gaan en beoordelen ons dan ook gemiddeld met een 9,7! Jullie trouwfeest moet een spektakel worden waar jullie en jullie gasten nog lang over napraten. Wij nemen dan ook geen genoegen met een leuk huwelijksfeest, wij gaan voor een spetterend huwelijksfeest! Naast de hoge waardering van de bruidsparen heeft een onafhankelijke vakjury ons afgelopen jaar ook nog eens gewaardeerd tot één van de beste bruiloft dj's van Nederland!

I gotta feeling!

Het gevoel moet goed zijn, dat is een feit bij de keuze van jullie dj. Artistic Productions is de specialist op het gebied van huwelijksfeesten en draagt het Keurmerk Trouwen van NTBO. Bedrijven met het Keurmerk Trouwen zijn getoetst op hun betrouwbaarheid, professionaliteit en bovendien zijn ze innovatief. Zij hebben de Nederlandse TrouwBranche Organisatie achter zich staan, die hier jaarlijks op toeziet. Als bruidspaar weet je dan, dat als je een overeenkomst met een van deze leveranciers hebt, je een mooie huwelijksdag kunt verwachten!

The music sounds better with you!

Het Artistic Productions team bestaat uit enthousiaste allround bruiloft dj’s en muzikanten die jullie graag helpen om jullie mooiste dag onvergetelijk te maken! Samen met jullie bespreken wij vooraf al jullie wensen en geven wij advies om zo het beste uit jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie te halen. Van het boeken van een moderne drive-in show met een allround dj tot het leveren van spetterend entertainment. Wij zijn jullie graag van dienst!

Let me entertain you!

Entertainment geeft een meerwaarde aan jullie huwelijksfeest, ceremonie of receptie en kan op vele verschillende manieren. Bijvoorbeeld een optreden van een saxofonist & dj voor “The best of both worlds”. Geen concessies in muziek keuze en toch live entertainment!

Artistic Productions is het juiste adres voor het boeken van een;

Videogastenboek of Photobooth (Tip!)

DJ & Live Saxofonist (Tip!)
DJ & Zanger(es) (Nieuw!)
DJ & Percussionist
Dit is slechts een greep uit ons gehele aanbod. Wat zijn jullie wensen voor een spetterend huwelijksfeest?

Artistic Productions…We Create, You Celebrate!

1 Ervaringen

9,8101

Als bruiloft gasten hebben wij Artitstic productions twee keer meegemaakt en twee keer zijn wij bijna niet van de dansvloer af geweest. 🙂

Seran - Artistic Productions
Hi Maurice & Charissa, Bedankt voor jullie superleuke en enthousiaste reactie! We zien jullie graag weer op een volgend feest :-)
08-11-16
Pink Lemon Cards