Wat leuk, jij gaat trouwen!
En natúúrlijk wil jij er op je mooist uitzien deze dag en een stylist die met je meedenkt en hierbij helpt. Ik zorg er voor dat jij er uit komt te zien als de stralende bruid die jij wilt zijn. Of dat nu voor jou Glamourous of Naturel is, mét extensions in je haar voor een weelderige bohemian look, of juist met een klassiek opgestoken kapsel. Het gaat er om dat alles klopt; Je gevoel, de combinatie met je jurk en uiteraard je persoonlijke stijl. Experimenteren met haar en make-up is leuk, maar je bruiloft is hier niet de meest geschikte dag voor.

Elke Hair and Make-up Artist heeft zijn eigen persoonlijke stijl. En je wilt dus ook vooral een professioneel kiezen waarvan de stijl je aanspreekt en die het best bij je past.
Míjn stijl is dat vooral het effect spreekt en het niet de make-up is die je laat stralen.

Ik vind het daarom prettig dat ik jou het totaal plaatje kan bieden. Ik ben zowel gespecialiseerd in Bruidsmake-up als Bruidskapsels en ik neem geen genoegen met minder dan het WOW Effect.

15 Ervaringen

10101

Mede dankzij de goede zorg en fantastische skills van Annemiek was mijn bruiloft fantastisch. Ze is meegeweest op locatie en heeft zowel mijn haar en make-up verzorgd als de make-up voor mijn moeder. Een enorm fijn mens om om je heen te hebben op ‘de grote dag’ en de aanloop daarnaartoe.

10101

Mede dankzij de goede zorg en fantastische skills van Annemiek was mijn bruiloft fantastisch. Ze is meegeweest op locatie en heeft zowel mijn haar en make-up verzorgd als de make-up voor mijn moeder. Een enorm fijn mens om om je heen te hebben op ‘de grote dag’ en de aanloop daarnaartoe.

10101

Tijdens mijn zoektocht naar een natuurlijke look voor mijn bruiloft kwam ik Annemiek tegen op Instagram. Ik was meteen onder de indruk van de foto’s. Meteen een afspraak gemaakt, gelukkig net op tijd want Annemiek is erg populair. Tijdens de proefsessie voelde ik mij erg op mijn gemak. Op basis van mijn wensen en Annemiek haar advies zijn we tot een prachtige natuurlijke look gekomen.
Ze haalt het mooiste in je gezicht en haar naar boven zonder dat je daarbij je eigen ik verliest. Ik keek op de dag van de bruiloft in de spiegel en zag de mooiste versie van mijzelf. Ook mijn man, die benadrukte niet teveel make-up te willen zien, was onder de indruk!

10101

Ik ken Annemiek al zo’n 15 jaar en het eerste wat ze ooit tegen me zei is: ‘Ik wil mensen laten zien hoe mooi ze zijn, door de juiste make-up te gebruiken!’ En die wens heeft ze meer dan waar gemaakt. Ik ken veel visagisten, o.a. door mijn werk, maar no-one beats Annemiek! Zij tovert met make-up EN een enorm positieve vibe en fijne persoonlijkheid, iedereen om tot wereldmodel. Maar dan wel in hun eigen uniekheid en geen massa. Zij staat met stip op 1 om mijn bruidsmakeup te doen, mocht het ooit zover zijn!

10101

Als je dochter trouwt wil je als moeder van de bruid er zelf natuurlijk ook op je mooist uitzien.
Daar had Annemiek al rekening mee gehouden bij haar planning. Zelfs in alle hectiek van het moment zag ze nog kans om ook aandacht te hebben voor het uiterlijk van de familie-gasten.
Wat me opviel was haar professionele aanpak en de rust die ze uitstraalt; ze stelt iedereen op zijn gemak op deze spannende dag.
En inderdaad word je dan de beste versie van jezelf! Alsnog bedankt daarvoor Annemiek!

10101

Als er een dag is waarop je er op je best uit wil zien, is het wel je bruiloft. Annemiek zorgt daarvoor! Ze denkt met je mee om dicht bij jezelf te blijven, maar durft ook eerlijk te zijn. Dit, samen met een enorme ervaring en talent, zorgt voor prachtige resultaten. Een top vakvrouw!

10101

Annemiek is fantastisch! Ik voelde me stralen op onze trouwdag en dat is duidelijk te zien op de foto’s! Als zij maar elke dag mij makeup zouden kunnen doen.

10101

In 1 woord, wauw. Zo jammer dat ik Annemiek nog niet ontdekt had voordat ik ging trouwen. Ik heb een prive workshop met een vriendin gedaan bij Annemiek, echt super wat zij je kan leren en hoeveel mooier Annemiek je kan maken. Topper!

10101

Annemiek is een super professional op het gebied van haar en make up. Ze weet dmv de juiste make up van iedereen het beste naar voren te laten komen zonder dat het een onnatuurlijke look wordt. Ze heeft voor verschillende gelegenheden mijn make up gedaan en ik heb daar heel veel complimenten op gekregen. Ze verrast elke keer weer met voor en na foto’s wat ze gerealiseerd heeft. Voor mij is zij absoluut één van de beste in haar vakgebied. Naast dat ze een fijne en warme omgeving creëert waarin ze iedereen op haar gemak weet te stellen. Een absolute topper in haar vak.

10101

Annemiek heeft een hele warme en open persoonlijkheid. Dit maakt dat je, je direct oo je gemak voelt. Door haar deskundigheid en mensenkennis voelt ze feilloos aan wat je wensen zijn, en hoe dit het beste tot zijn recht komt. In een mum van tijd kan ze laten zien hoe je het wow effect creëert. Van een snelle dagelijkse make-up tot aan een stralende bruidsmake-up, en alles daar tussen in. Alles bij elkaar maakt Annemiek een vakkundige topper, Het is een feestje om met haar te komen tot de perfecte uitstraling. Resultaat gegarandeerd.

10101

Met zoveel warmte en liefde verwacht je door alleen een vriendin ontvangen te worden, maar als daar ook nog eens de professionaliteit en ervaring van Annemiek Wijsman bij komen weet je dat je een bijzonder iemand hebt getroffen. Voor mijn bruids make-up heeft zij voor mij een prachtige klassieke look met up-do verzorgd, precies zoals ik het voor ogen had en waar ik nog trots op terug kijk op de trouwfoto’s.

10101

Annemiek heeft mijn bruidsmake-up verzorgd. De proefmake-up was vrijwel meteen geheel naar mijn zin. Op mijn trouwdag kwam Annemiek (met alle make-upspullen en aantekeningen van de proefsessie) bij mij thuis. Bijzonder vond ik de professionaliteit van Annemiek. Ze liet zich niet meeslepen door de bruiloft-stress om ons heen en stelde me op mijn gemak door in alle rust mijn make-up te doen. Na het diner is Annemiek nog even langsgekomen om een feest-look te creëren. Wat een complimenten heb ik gehad! Zag ik er elke dag maar zo mooi uit. Daarom heb ik later met vriendinnen ook nog een workshop bij haar gevolgd. Om méér te halen uit mijn dagelijkse make-up. Heel gezellig en echt toepasbare tips gekregen!

10101

Annemiek is in één woord GEWELDIG!

Haar oog voor detail, haar oprechtheid en niet te vergeten haar skills. Ze kan gewoon toveren!
Ik zou haar dan ook aan iedereen aanraden.

10101

Annemiek ontvangt je op een manier van gelijkwaardigheid en dat stelt je op je gemak.
Ze komt over als een vrouw die met passie haar vak beoefend. Je voelt je bij haar direct op je gemak.
Ik voelde mij speciaal en kon haar uitleg over mijn huid en verzorging goed volgen.
Het resultaat was voor mij een eye opener. Met de goede accenten een prachtig resultaat. Ik zag mijn eigen gezicht, maar dan met een warme en natuurlijke uitstraling. Ik kan het iedereen aanraden om bij Annemiek je zelfvertrouwen een boost te geven.

10101

Ik zal in woorden proberen te omschrijven wat een professionele, meedenkende en vooral mooi mens Annemiek is (al ben ik van mening dat iedere vrouw dat een keer live moet ondervinden haar warmte). Haar proefsessie was gewoon een feestje. Ze heeft verstand van de wensen van een vrouw/bruid en het belangrijkste make up. Dit is vooral te merken aan haar enthousiasme en haar kennis over de producten en de laatste trends. Niet alleen als je trouwt maar ook als je je als vrouw wat tips en trucs op make up gebied wil laten aanmeten ben je bij Annemiek aan het juiste adres. Ze neemt moeiteloos de bijbehoren stress weg op je trouwdag en tovert je om tot de beste versie van jezelf en blijft daarbij dichtbij wie je bent en wat je wilt. Wie wil dat nu niet? Annemiek bij deze nogmaals 1000x dank voor de bijzondere ervaring op 1 van de mooiste dagen van mijn leven! Ik wens alle vrouwen ook z’n ervaring.

Pink Lemon Cards