Allerlei Artiesten

Welkom bij Allerlei Artiesten!

Al jaren helpen wij opdrachtgevers met het vinden van het juiste entertainment voor een feestelijke gelegenheid. Dat doen wij met veel passie…,

enthousiasme en plezier. Bij ons kunt u uw entertainment zelf zoeken of door ons worden geadviseerd. Wij adviseren u graag op basis van uw wensen, budget en gestelde kaders.

Wij hebben enerzijds een adviserende rol: advies over het soort entertainment, de realisatie van het optreden en inhoud van het optreden. Daarnaast vervullen wij de bemiddelende rol tussen u als opdrachtgever, technisch personeel, de artiest, de locatie, de eventuele organisatie van uw feest, artiestbegeleiding en beveiliging.

Ondanks dat u bij ons entertainment boekt voor een feestelijke gelegenheid komt er ook administratie en zakelijke organisatie bij het boeken van een artiest kijken. Hierin zullen wij optreden als contractpartij en bemiddelaar. Wij beschikken uiteraard over een verloningsvergunning voor het verlonen van artiesten. Wij informeren u hier graag verder over.

1 Ervaringen

9,1101

Prettige benadering, coulant, prima contact zowel telefonisch als via mail. Daarnaast heeft Allerlei Artiesten een leuk en gevarieerd aanbod artiesten.

Pink Lemon Cards