078ballon is het adres voor ballondecoraties in de regio Dordrecht.
Van heliumballonnen om op te laten tot ballonbogen bij het ouderlijk huis tot harten van ballonnen op de trouwlocatie: ik lever het graag.

Naast ballondecoratie kunt u bij mij ook terecht voor tal van aanvullende mogelijkheden: rode lopers, afzetpaaltjes, confetti shooters en zelfs (kinder) entertainment.

078ballon is een eenmans onderneming waardoor u altijd persoonlijk contact heeft en weet met wie u te maken heeft. Van een eventueel gesprek om de mogelijkheden door te nemen van de uiteindelijke plaatsing: ik doe het allemaal. Ook wordt de decoratie op frames weer door mij opgehaald: u heeft er geen werk aan, steviger dan wegwerp materiaal en beter voor het mileu.

Naast ballondecoratie voor uw bruiloft verzorg ik dit uiteraard ook voor bedrijven, scholen, verjaardagen, winkelcentra, jubilea, etc.

MIjn werkgebied voor ballondecoratie is: Alblasserdam, Barendrecht, Bleskensgraaf, Dordrecht, 's Gravendeel, Hardinxveld-Giessendam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Mookhoek, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas, Puttershoek, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Wijngaarden, Zwijndrecht

Levering is mogelijk vanaf een order bedrag van € 50, excl. BTW en excl. leverkosten
Afhalen kleine decoraties, heliumballonnen, ballonnen, verhuur artikelen, etc. mogelijk op afspraak.

Voor decoratie buiten deze regio lever ik uitsluitend bij grotere opdrachten (vanaf € 250 excl. bezorgkosten en BTW) of in combinatie met entertainment.

3 Ervaringen

9,5101

prima service, duidelijke afspraken en prima afhandeling. Al meerdere keren gebruikt voor verschillende feesten en reclame doeleinden en nooit teleurgesteld.

9,5101

Prima service en accurate levering door 078ballon

9,6101
Pink Lemon Cards