11-02-2017

Bedank jullie huwelijksgasten met huwelijksbedankjes

Het uitzoeken van de trouwjurk, het bespreken van de locatie, het uitnodigen van de gasten en het regelen van de fotograaf, allemaal aspecten die komen kijken bij het plannen van je bruiloft. Maar eerdere genoemde essentiële aspecten zullen door de bruid en bruidegom-2-be niet snel vergeten worden. Er zijn echter ook onderdelen van de bruiloft die misschien niet direct op het to-do lijstje staan en daardoor nog wel eens vergeten worden. Huwelijksbedankjes zijn hier een goed voorbeeld van. Door veel stellen wordt het bedankjes bestellen uitgesteld tot in de laatste weken voor de bruiloft.

weckpotjegroen-bedankjes-bestellen

 

Maar huwelijksbedankjes zijn een onmisbaar onderdeel van jullie bruiloft! Nadat familie en vrienden de gehele dag aanwezig zijn geweest om deze bijzondere dag met jullie te vieren willen jullie ze natuurlijk niet met lege handen naar huis laten gaan! Trouwbedankjes zijn een leuke manier om jullie dank te uiten voor de aanwezigheid van de gasten en daarnaast zijn de bedankjes ook een leuke en blijvende herinnering aan jullie bruiloft.

Hét bedankjes voor het aankomende trouwseizoen

Huwelijksbedankjes zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. Voor ieder, ongeacht het thema van de bruiloft of het beschikbar budget, is er wel een geschikt huwelijksbedankje te vinden. Pinterest is het perfecte kanaal om inspiratie op te doen voor jullie huwelijksbedankjes! En hoewel er op Pinterest honderden, misschien wel duizenden, verschillende soorten huwelijksbedankjes te vinden zijn, is er één bedankje dat inmiddels al verschillende trouwseizoenen razend populair is: bloemzaad bedankjes!

Bloemzaad bedankjes, ook wel groene bedankjes, zijn bedankjes waaraan bloemzaadjes toegevoegd zijn. Ook LocoMix heeft een aantal leuke en bovendien razend populaire groene bedankjes waarvoor gekozen kan worden uit een leuk aantal bloemsoorten.

 

groene-bedankjes-bestellen

 

Daarnaast worden alle, dus ook groene, bedankjes van LocoMix voorzien van een gepersonaliseerde wikkel of label. Zo is het bedankjessoort niet alleen origineel maar kunnen jullie de bruiloftsgasten ook nog iets persoonlijks meegeven! En hoewel de groene bedankjes dus erg populair zijn, met jullie eigen namen en trouwdatum op het bedankje is deze altijd uniek!

Bedankjes bestellen bij LocoMix

Omdat je bij LocoMix alleen gepersonaliseerde bedankjes kunt bestellen, gaat het bestelproces er net even wat anders aan toe dan bij een normale webwinkel. Maar niet gevreesd, want lastig is het absoluut  niet:

  1. Kies een huwelijksbedankje en selecteer daarbij jullie favoriet ontwerp
  2. Vraag een digitale proefdruk aan en geef bij de aanvraag jullie gewenste tekst door
  3. De grafisch vormgever gaat nu voor jullie aan de slag. Er wordt een gratis digitale proefdruk voor het door jullie gekozen bedankje met het door jullie gekozen ontwerp opgemaakt
  4. Wanneer jullie de digitale proefdruk hebben ontvangen zijn er twee mogelijkheden. Jullie kunnen de proefdruk goedkeuren en overgaan tot bestellen, of jullie kunnen nieuwe wijzigingen doorgeven aan de grafisch vormgever waarna het bedankje nogmaals opgemaakt wordt naar jullie wens.

 

bestelproces-locomix

 

 

Hebben jullie het bestellen van de huwelijksbedankjes toch op de laatste weken voor jullie bruiloft laten aankomen? Geen probleem! De levertijd voor de gepersonaliseerde huwelijksbedankjes is ongeveer één werkweek. Hebben jullie het nog sneller nodig? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij kunnen kijken of het nog mogelijk is om jullie uit de brand te helpen en de bedankjes nog sneller kunnen leveren!

 

Tags: , ,

Categorieën: