02-07-2018

5 huwelijksreis ideetjes om samen onder de sterren de slapen

De huwelijksreis is na je trouwdag zelf het hoogtepunt van jullie bruiloft. Eindelijk na alle spanning en stress gaan jullie er even samen tussenuit om van elkaar te genieten. Natuurlijk zijn er genoeg mooie resorts die je kunt boeken voor jullie huwelijksreis, maar wat is er meer romantisch dan samen slapen onder de sterren.

Deze 5 huwelijksreis ideetjes zijn de ultieme locaties om helemaal tot rust te komen en één te worden met de natuur. Zowel voor een winter als voor een zomerbruiloft zijn er absoluut fantastische plekken die alles wat je ooit dacht te weten over romantiek overtreffen. Wat dacht je bijvoorbeeld van je eigen iglo in de sneeuw of een bed midden in de woestijn. We hebben de tofste overnachtingen voor je gevonden

Amangiri Resort (USA)

Zes van de kamers in dit bizar mooie resort in Utah, Arizona hebben een sterrenterras. Hier kun je onder het genot van een glaasje champagne vanuit je bed sterrenkijken in één van de heldere zomeravonden. Het Amangiri resort biedt 100% luxe.

Bezoek de website

Kakslauttanen Arctic Resort, (Finland)

Een alternatief voor een zomer huwelijksreis is een huwelijksreis in de sneeuw. Wat dacht je van het Noorderlicht bekijken in een speciaal daarvoor gebouwde iglo? Samen lig je heerlijk warm in je luxe en geniet je van het spektakel dat het Noorderlicht te bieden heeft. Geweldig!

Bezoek website

Tinyeleti Treehouse (Zuid Afrika)

Tinyeleti boomhut in Lion Sands Game Reserve in Kruger National Park. Niet alleen een prachtig uitzicht midden in een National Park, maar ook zo romantisch en bijzonder. Je kunt de wilde dieren zien drinken bij de rivier!

Bezoek de website

Null Stern Hotel (Zwitzerland)

Dit nul sterren hotel heeft de meeste sterren ter wereld. Het enige dat je hebt is een bed, twee nachtkastjes met twee lampjes en verder heel veel natuur en sterren. Wel staat er gedurende de hele dag een butler voor je klaar, die op 10 minuten lopen van je bed verblijft. Het Null Stern Hotel is een kunstinstallatie van kunstenaars Frank & Patrik Riklin en een once in a lifetime ervaring.

Bezoek de website

Waldseilgarten (Germany)

Bezoekers van de Waldseilgarten in Duitsland hebben de optie om in een tent boven de boomtoppen te slapen. Ook dit is een prachtige en betaalbare once in a lifetime ervaring voor jou en je nieuwe man.

Bezoek website

Categorieën: