11-06-2018

5 beauty trends waar bruiden nooit genoeg van krijgen

Er is een groot verschil tussen je dagelijkse make-up en make-up voor op jullie trouwdag en dit geldt ook voor je bruidskapsel. Het is natuurlijk belangrijk dat je herkenbaar blijft, maar tegelijkertijd wil je er wel op je allermooist uitzien. Op je trouwdag kun je de taak van je haar en make-up daarom beter in de handen leggen van een professional. Deze zorgt ervoor dat je haar en make-up de hele dag mooi blijft zitten, maar ook zal je verbaast zijn wat een beetje foundation en poeder op de juiste plek voor je gezicht kan betekenen.

Regel altijd vooraf een proefsessie, zodat je zeker weet dat de gekozen haar en make-up bij jou past en natuurlijk ook bij je trouwjurk. Heb je nog geen idee hoe je bruidsmake-up en bruidskapsel eruit moeten komen te zien, dan kun je altijd kiezen voor de classics. Deze 5 beauty trends gaan nooit uit de mode, want bruiden kunnen er simpelweg geen genoeg van krijgen.

1. Knalrode lippen

Rode lippen staan sensueel en krachtig en het is ook de kleur van de liefde. Je lippen steken mooi af bij je trouwjurk en zeker in combinatie met een smokey eye heb je een onvergetelijke en krachtige look.

make up trends voor bruiden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Sanne van Den Ende en visagie Marieke van Dort

 

2. De Vintage Look

De vintage look is al een tijdje populair. Op het moment is vooral het lage opgestoken bruidskapsel in een vintage rol populair, maar ook de losse krullen met bloemenkrans of de Grace Kelly rol blijven voorlopig helemaal HOT!

Foto en bruidskapsel via The Beautiful Bride Company

 

3. The Smokey Eye

Deze zwaar aangezette oogmake-up in bruine tinten, afgewerkt met zwarte oogpotlood en zwarte mascara staat stoer en laat je ogen spreken als nooit tevoren. Het is het tegenovergestelde van de natural look, maar ook deze look blijft een klassieker.

Foto en Make-up via The Beautiful Bride Company

 

4. Verse bloemen in het haar

Verse bloemen geven je look iets romantisch en zeker met de populariteit van de bohemian look zie we weer een toename in het gebruik van verse bloemen. Kies wel een bloem die een tijdje zonder water kan, of neem een back-up setje mee. Het is zonde als je halverwege de dag met hangende bloemen in je haar rondloopt.

Haar en make-up en foto via Cynthia Veenman

 

5. All natural

Een natuurlijke look staat misschien wel op de eerste plaats met beauty trends waar bruiden geen genoeg van kunnen krijgen. Als je normaal gesproken veel make-up draagt ga dan op je trouwdag niet ineens voor de naturel look. Het kan dan wat kaal overkomen. In dit geval is bijvoorbeeld de smokey eye een betere optie.

Haar en make-up en Foto via The Bridal Artist

 

Bekijk hier de leveranciers die je op je trouwdag kunnen omtoveren in de prinses die je bent!

Categorieën: