19-10-2018

4 vermakelijke spelletjes voor je vrijgezellenfeestje

1. Ring Hunt

Het is een soort paaseitjes zoeken, maar dan met nepringen. Koop een stuk of twintig nepringen en verstop deze in en rondom de locatie waar jullie zijn. Nu maak je kaartjes met daarop tips voor het vinden van de ringen. Vergeet niet om voor jezelf een kaart te maken met waar je ze verstopt hebt. Verdeel de meiden in teams en stuur ze op pad. Het team die de meeste ringen kan terugvinden heeft gewonnen. Dit is een super leuk spel, makkelijk uit te voeren en met zowel grote als kleine groepen te spelen.

2. Toiletpapier trouwjurken

Je hebt nodig een groot aantal rollen wit toiletpapier. Je verdeelt de gasten in groepjes en elk groepje krijgt de opdracht om een jurk voor de bruid te ontwerpen. Als jouw team aan de beurt is verkleden jullie de bruid in een jurk die jullie hebben ontworpen en ter plekke maken van toiletpapier voor de bruid. Als alle teams geweest zijn mag de bruid kiezen welke jurk haar favoriet was. Dit team heeft gewonnen en in de jurk mag ze daarna trouwen…of toch maar in haar echte jurk:)

3. Raad de lingerie

Elke vriendin brengt een onderbroekje mee waarvan ze denken dat het haar persoonlijkheid weergeeft. Iedereen koopt deze vooraf bij een lingeriewinkel in de maat van de bruid. De vriendin die gek is op computerspelletjes brengt misschien een broekje met kleine computers erop en die beetje kinky vriendin kiest bijvoorbeeld een leren string. Nu is het afwachten of de bruid kan raden welk broekje bij welke vriendin past. Ze heeft in ieder geval gelijk voldoende keus aan lingerie voor de verschillende dagen van haar honeymoon!

4. What’s in your phone?

Je maakt een serie vragen zoals: Wie heeft de naam Wilhelmina in haar telefoon? Wie heeft een selfie bij de Eiffeltoren? Wie heeft een naaktfoto van haar vriend in haar telefoon? Wie heeft de meeste contacten in haar telefoon? Wie heeft een taartrecept in haar telefoon? Wie heeft een foto van zichzelf in de sportschool etc. Met elke vraag scoor je punten en degene met de meeste punten wint deze wedstrijd.

Leuk natuurlijk al deze spelletjes en zeker als je ze combineert met een paar heerlijke cocktails en een gezellige locatie. Ben jij niet zo creatief kijk dan even naar deze leveranciers want die kunnen je ook helpen met een knal van een vrijgezellenfeest!

Foto via Shutterstock

Categorieën: