03-09-2018

15 Bruidskapsels met vlechten

Als klein meisje vond je moeder het al leuk om je haar in vlechten te knopen. Door de obsessie van mijn moeder met vlechten heb ik in mijn tienerjaren nooit vlechten willen dragen en was ik dus behoorlijk anti-vlecht. Maar toen de vlechtenrage een paar jaar geleden terugkwam toen kon ik het toch niet helpen dat ik dacht dat mijn moeder misschien toch gelijk had om me met vlechten te laten rondlopen. Ineens zag ik variaties die ik super leuk vond staan!

Tegenwoordig zijn vlechten ook razendpopulair onder bruiden. Bruidskapsels met vlechten zijn HOT! Je kunt je vlecht of meerdere vlechten dragen op verschillende manieren en zowel met lang als met korter jaar zijn er verschillede opties. Ik heb de leukste voor je uitgezocht ter inspiratie van je eigen bruidskapsel met vlechten.

Bron foto Elstile
Bron foto 100 Layer Cake
Bron foto Pinterest
Bron foto Elstile
Bron foto Pinterest
Bron foto Wedding Foward
Bron foto Pinterest
Bron foto The Frisky
Bron foto Magnolia Rouge

Tags: ,

Categorieën: